Egyeki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

3

Ezen az oldalon a Egyeken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Egyek Hajdú- Bihar megye legnyugatibb települése, három megye Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye és három tájegység a Tiszafüred Kunhegyes sík, a Tisza völgye és Hortobágy találkozási pontjánál fekszik. Országos jelentőségű természetvédelmi területek közül is hármat mondhat magáénak, itt található a Pusztakócsi mocsarak Természetvédelmi Terület északi része (Csattag), az Ohat-erdő Természetvédelmi Terület nagyobbik, és a Tiszadorogmai Göbe-erdő Természetvédelmi Terület kisebbik része. Debrecentől 78 km távolságra helyezkedik el, vasúton a MÁV Füzesabony-Debrecen, mellékvonalán közelíthető meg. Idegenforgalmi vonzerejét a Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza közelsége adja. Északon a Tisza határolja, keleten a Nyugati-főcsatorna, középen az Árkus-ér szeli át a községet. Mesterséges halastavai a Vidi-laposi-tó és a Derzsi-tó horgászáshoz nyújtanak kiváló lehetőséget. Egyek legjelentősebb nevezetessége, a késő barokk stílusban épült templom, a község egyetlen műemlék épülete, a templom előtti zöld környezetben helyezték el, az I. világháborús emlékművet. Családi házat keres Egyeken? Az ingatlantájoló oldalain számtalan ingatlan közül válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen egyeki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó családi ház, Egyek

Egyek
23

Üzlethelyiség, sütőüzem eladó

Egyek
12

Eladó családi ház, Egyek, Eladó családi hát Egyek Eötvös utca 52.

Egyek, Eladó családi hát Egyek Eötvös utca 52.