Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Egyeki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 17

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Egyeken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Egyek Hajdú- Bihar megye legnyugatibb települése, három megye Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye és három tájegység a Tiszafüred Kunhegyes sík, a Tisza völgye és Hortobágy találkozási pontjánál fekszik. Országos jelentőségű természetvédelmi területek közül is hármat mondhat magáénak, itt található a Pusztakócsi mocsarak Természetvédelmi Terület északi része (Csattag), az Ohat-erdő Természetvédelmi Terület nagyobbik, és a Tiszadorogmai Göbe-erdő Természetvédelmi Terület kisebbik része. Debrecentől 78 km távolságra helyezkedik el, vasúton a MÁV Füzesabony-Debrecen, mellékvonalán közelíthető meg. Idegenforgalmi vonzerejét a Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza közelsége adja. Északon a Tisza határolja, keleten a Nyugati-főcsatorna, középen az Árkus-ér szeli át a községet. Mesterséges halastavai a Vidi-laposi-tó és a Derzsi-tó horgászáshoz nyújtanak kiváló lehetőséget. Egyek legjelentősebb nevezetessége, a késő barokk stílusban épült templom, a község egyetlen műemlék épülete, a templom előtti zöld környezetben helyezték el, az I. világháborús emlékművet. Családi házat keres Egyeken? Az ingatlantájoló oldalain számtalan ingatlan közül válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen egyeki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.