Egerszalóki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

69

Ezen az oldalon a Egerszalókon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Egerszalók a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében Egertől mindössze 5 km-re fekvő település. Idegenforgalmi vonzerejét természeti adottságai nyújtják, része az Egri Kistérség Kőtúra útvonalának, természeti szépségei, finom borai és gyógyvize évről-évre rengeteg turistát vonz. A 750 éves település Búcsújáróhely, így vendéglátása a régmúltra visszavezethető, a minden évben megrendezésre kerülő Ifjúsági Lelkigyakorlatok során előfordult, hogy több volt a vendég, mint a község lakossága. Igazi fellendülését azonban a több mint 50 évvel ezelőtt felfedezett hévízforrása hozta meg, mely a település legjelentősebb nevezetessége. A föld mélyéből feltörő több ezer éves gyógyvízforrás, melyből a domboldalon lefolyva, a hirtelen lehűlés hatására mészkő válik ki, egy sódombot épített és épít folyamatosan. Az egyedülálló látványt nyújtó sódomb mellett nyitotta meg kapuit a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel. A falu másik jelentős nevezetességei a kaptárkövek, melyekbe kunyhót vágtak, kő fekhellyel és polcokkal, valamint a riolittufába vágott barlanglakások, melyek helytörténeti múzeumként üzemelnek. A szintén riolittufába vájt borospincék minőségi borokkal várják vendégeiket, az itt termesztett szőlő a híres Egri Bikavérnek is kiváló alapja. Kedvelt kirándulóhely a Laskó-patakon felduzzasztott horgásztó, mely igazi horgászparadicsom. Legjelentősebb rendezvényei a Boros-Toros, a pünkösdi Tor-Túra, a Bor-Túra szüreti felvonulással és a Márton napi mulatságok. Családi házat, nyaralót keres Egerszalókon? A fürdőhöz és a központhoz közel biztosan megtalálja álmai otthonát. Üdülőtelket, építési telket szeretne vásárolni? Az Öreg-hegyen számtalan ingatlan között válogathat.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen egerszalóki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Egerszalókon 1,5 hektár remek elhelyezkedésű telek eladó!

Egerszalók
30

Eladó családi ház, Egerszalók, Központhoz közel

Egerszalók, Központhoz közel
14

Eladó családi ház, Egerszalók, Sáfrány utca

Egerszalók, Sáfrány utca
30

Központhoz közel

Egerszalók
14

Sáfrány utca

Egerszalók
21

Egerszalók, Mellék út, 133 m²-es, 2 generációs, családi ház, 4+1 félszobás, átlagos állapotú

Egerszalók, Mellék út
8

Eladó építési telek, Egerszalók, Egerszalók

Egerszalók, Egerszalók
3

Eladó üdülőtelek, Egerszalók, Egerszalók

Egerszalók, Egerszalók
8

Eladó családi ház, Egerszalók, Egerszalók

Egerszalók, Egerszalók
10

Eladó üzlet, Egerszalók

Egerszalók

Eladó telek, Egerszalók, Egerszalók

Egerszalók, Egerszalók
24

Eladó vendéglő, étterem, Egerszalók

Egerszalók
10

Eladó 114.00m² családi ház, Egerszalók

Egerszalók
3

Eladó felújítandó családi ház Egerszalókon!

Egerszalók
6

Egerszalókon, egyedi környezetben új építésű családi ház / ikerház eladó!

Egerszalók
19

Egerszalókon vendéglátásra alkalmas családi ház eladó!

Egerszalók
4

Eladó építési telek, Egerszalók

Egerszalók
4

Eladó építési telek, Egerszalók

Egerszalók
3

Eladó építési telek, Egerszalók

Egerszalók
2

Eladó építési telek, Egerszalók

Egerszalók