Edelényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

31

Ezen az oldalon a Edelényen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Edelény a Bódva folyó hirtelen kiszélesedő völgyében, Miskolctól 25 kilométerre terül el. A térség kereskedelmi és szellemi-kulturális központja. Borsod, Edelény és Finke egyesítésével jött létre. A Bódva \"völgyi folyosója\" háborús időkben a hadak útja, békés időben kereskedelmi út volt, szurdokában Borsod vára állt őrséget, Edelény pedig a Bódva hídjai felett rendelkezett. Az Aggteleki Nemzeti Park világhíres barlangjaihoz a városon keresztül vezet a főútvonal. Legjelentősebb nevezetessége a Borsodi földvár, mely a Bódva folyó partján helyezkedik el, valamint az annak tövében álló múzeum, a Borsodi Tájház. További látnivalói az Edelényi református templom, mely a város legrégibb építménye, 1330 körül épült késő gótikus stílusban. Valamint a L\'Huillier-Coburg barokk kastély, melyet L\'Huillier János Ferenc építtetett 1716 és 1730 között. A kastély a Bódva holtága és a szabályozás során készült új medre által alkotott szigeten áll, és hasznosításra vár, kovácsoltvas főkapuja a város szimbóluma. Családi házat keres? Edelény csendes részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást szeretne vásárolni? Keresgéljen a város központjában! A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 görögkatolikus óvoda és általános iskola és 1 görögkatolikus gimnázium és szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen edelényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Az Ön fantáziájára vár a ház felújítása!

Edelény
9

Önnek már a berendezéssel sem kell foglalkoznia!

Edelény
27

Eladó Ház, Edelény 10.990.000 Ft

Edelény
16

Kiadó Ház, Edelény 100.000 Ft

Edelény
16

Eladó Ház, Edelény 10.990.000 Ft

Edelény
6

Edelényi 2 szobás lakás

Edelény, Belváros
16

Eladó Ház, Edelény 7.500.000 Ft

Edelény
20

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
20

Eladó családi ház, Edelény, Edelény, Finkei út

Edelény, Edelény, Finkei út
22

Eladó Ház, Edelény 8.800.000 Ft

Edelény
25

Eladó Ház, Edelény 6.900.000 Ft

Edelény
8

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
8

Eladó lakás, 3780 Edelény, Mátyás király út 9.

Edelény, Mátyás király út
14

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Borsodi út 21/A
17

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Finke, Vörösmarty Mihály út
14

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Borsodi út
13

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Finke, Madách Imre utca

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
14

Eladó családi ház, Edelény, Borsodi út

Edelény, Borsodi út
14

Eladó családi ház, Edelény, Borsodi út 21/A

Edelény, Borsodi út 21/A