Edelényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

30

Ezen az oldalon a Edelényen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Edelény a Bódva folyó hirtelen kiszélesedő völgyében, Miskolctól 25 kilométerre terül el. A térség kereskedelmi és szellemi-kulturális központja. Borsod, Edelény és Finke egyesítésével jött létre. A Bódva \"völgyi folyosója\" háborús időkben a hadak útja, békés időben kereskedelmi út volt, szurdokában Borsod vára állt őrséget, Edelény pedig a Bódva hídjai felett rendelkezett. Az Aggteleki Nemzeti Park világhíres barlangjaihoz a városon keresztül vezet a főútvonal. Legjelentősebb nevezetessége a Borsodi földvár, mely a Bódva folyó partján helyezkedik el, valamint az annak tövében álló múzeum, a Borsodi Tájház. További látnivalói az Edelényi református templom, mely a város legrégibb építménye, 1330 körül épült késő gótikus stílusban. Valamint a L\'Huillier-Coburg barokk kastély, melyet L\'Huillier János Ferenc építtetett 1716 és 1730 között. A kastély a Bódva holtága és a szabályozás során készült új medre által alkotott szigeten áll, és hasznosításra vár, kovácsoltvas főkapuja a város szimbóluma. Családi házat keres? Edelény csendes részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást szeretne vásárolni? Keresgéljen a város központjában! A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 görögkatolikus óvoda és általános iskola és 1 görögkatolikus gimnázium és szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen edelényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó társasházi lakás, Edelény

Edelény
9

Önnek már a berendezéssel sem kell foglalkoznia!

Edelény
9

Eladó családi ház, Edelény, Edelény

Edelény, Edelény
18

Eladó családi ház, Edelény, Edelény

Edelény, Edelény
5

Eladó építési telek, Edelény, Edelény

Edelény, Edelény
40

Eladó családi ház, Edelény, Edelény

Edelény, Edelény
12

Eladó Lakás, Edelény 6.000.000 Ft

Edelény

Eladó téglalakás, Edelény

Edelény

Eladó téglalakás, Edelény

Edelény
10

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
23

Eladó Ház, Edelény 16.500.000 Ft

Edelény
9

Eladó építési telek, Edelény, Ady Endre

Edelény, Ady Endre
9

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Finke, Madách út
15

Eladó 74nm-es földszintes lakás - Edelény

Edelény, Szentpéteri út
15

Eladó Lakás, Edelény

Edelény, Szentpéteri út
16

Eladó családi ház, Edelény, Tomori Pál u.

Edelény, Tomori Pál u.
10

Eladó családi ház, Edelény, Nyár út 1/d

Edelény, Nyár út 1/d
27

Eladó Ház, Edelény 10.990.000 Ft

Edelény
16

Kiadó Ház, Edelény 100.000 Ft

Edelény
16

Eladó Ház, Edelény 10.990.000 Ft

Edelény