Edelényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

38

Ezen az oldalon a Edelényen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Edelény a Bódva folyó hirtelen kiszélesedő völgyében, Miskolctól 25 kilométerre terül el. A térség kereskedelmi és szellemi-kulturális központja. Borsod, Edelény és Finke egyesítésével jött létre. A Bódva \"völgyi folyosója\" háborús időkben a hadak útja, békés időben kereskedelmi út volt, szurdokában Borsod vára állt őrséget, Edelény pedig a Bódva hídjai felett rendelkezett. Az Aggteleki Nemzeti Park világhíres barlangjaihoz a városon keresztül vezet a főútvonal. Legjelentősebb nevezetessége a Borsodi földvár, mely a Bódva folyó partján helyezkedik el, valamint az annak tövében álló múzeum, a Borsodi Tájház. További látnivalói az Edelényi református templom, mely a város legrégibb építménye, 1330 körül épült késő gótikus stílusban. Valamint a L\'Huillier-Coburg barokk kastély, melyet L\'Huillier János Ferenc építtetett 1716 és 1730 között. A kastély a Bódva holtága és a szabályozás során készült új medre által alkotott szigeten áll, és hasznosításra vár, kovácsoltvas főkapuja a város szimbóluma. Családi házat keres? Edelény csendes részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást szeretne vásárolni? Keresgéljen a város központjában! A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 görögkatolikus óvoda és általános iskola és 1 görögkatolikus gimnázium és szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen edelényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó edelényi emeletes ház szükség szerint bővíthető telken

Edelény
8

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
9

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
8

Edelény, Csalogány utcában családi ház eladó....

Edelény, Csalogány u.
9

Önnek már a berendezéssel sem kell foglalkoznia!

Edelény
5

Az Ön fantáziájára vár a ház felújítása!

Edelény
5

Hozza ki belőle a legszebbet!

Edelény
6

A belváros szívében, mégis csendes helyen!

Edelény
25

Eladó Ház, Edelény 7.700.000 Ft

Edelény
9

Ipari ingatlan eladó Edelényben

Edelény, Belváros
23

Edelény, Muskátli úton, kétszintes, kétgenerációs, szintenként külön bejárattal rendelkező családi h

Edelény, Muskátli u.
10

Eladó családi ház, Edelény, Császtai út

Edelény, Császtai út
22

Eladó családi ház, Edelény, Edelény

Edelény, Edelény
10

Edelényben Családi Ház Eladó!

Edelény
14

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Borsodi út
14

Eladó családi ház, Edelény, Borsodi út 65

Edelény, Borsodi út 65
17

Eladó családi ház, Edelény, Vörösmarty Mihály út 34

Edelény, Vörösmarty Mihály út 34
13

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Finke, Madách Imre utca
13

Eladó családi ház, Edelény, Madách Imre út 39

Edelény, Madách Imre út 39
12

Eladó Ház, Edelény 6.900.000 Ft

Edelény