Edelényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

49

Ezen az oldalon a Edelényen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Edelény a Bódva folyó hirtelen kiszélesedő völgyében, Miskolctól 25 kilométerre terül el. A térség kereskedelmi és szellemi-kulturális központja. Borsod, Edelény és Finke egyesítésével jött létre. A Bódva \"völgyi folyosója\" háborús időkben a hadak útja, békés időben kereskedelmi út volt, szurdokában Borsod vára állt őrséget, Edelény pedig a Bódva hídjai felett rendelkezett. Az Aggteleki Nemzeti Park világhíres barlangjaihoz a városon keresztül vezet a főútvonal. Legjelentősebb nevezetessége a Borsodi földvár, mely a Bódva folyó partján helyezkedik el, valamint az annak tövében álló múzeum, a Borsodi Tájház. További látnivalói az Edelényi református templom, mely a város legrégibb építménye, 1330 körül épült késő gótikus stílusban. Valamint a L\'Huillier-Coburg barokk kastély, melyet L\'Huillier János Ferenc építtetett 1716 és 1730 között. A kastély a Bódva holtága és a szabályozás során készült új medre által alkotott szigeten áll, és hasznosításra vár, kovácsoltvas főkapuja a város szimbóluma. Családi házat keres? Edelény csendes részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást szeretne vásárolni? Keresgéljen a város központjában! A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 görögkatolikus óvoda és általános iskola és 1 görögkatolikus gimnázium és szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen edelényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Hozza ki belőle a legszebbet!

Edelény
10

A belváros szívében, mégis csendes helyen!

Edelény
5

Az Ön fantáziájára vár a ház felújítása!

Edelény
9

Önnek már a berendezéssel sem kell foglalkoznia!

Edelény

Eladó edelényi emeletes ház szükség szerint bővíthető telken

Edelény
8

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
9

Eladó családi ház, Edelény

Edelény
14

Eladó családi ház, Edelény, Borsodi út 21/A

Edelény, Borsodi út 21/A
28

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Mező út 1 HRSZ 1625
13

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Madách Imre út
14

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Borsodi út
17

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Vörösmarty Mihály út
6

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Finkei út
28

Eladó Ház, Edelény

Edelény, Mező út
28

Eladó családi ház, Edelény, Mező út

Edelény, Mező út
8

Eladó Lakás, Edelény

Edelény, Mátyás király út
13

Eladó családi ház, Edelény, Katona József utca

Edelény, Katona József utca
9

Eladó téglalakás, Edelény, Mátyás király út

Edelény, Mátyás király út
9

Eladó téglalakás, Edelény, Városközpont

Edelény, Városközpont
8

Eladó lakás, 3780 Edelény, Mátyás király út 9.

Edelény, Mátyás király út