Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Dunavarsányban

Találati lista: 112

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a dunavarsányi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dunavarsány a Soroksári-Ráckevei Duna-ág közelében, Budapest déli peremétől mintegy 12 km-re, a Ráckevei kistérséghez tartozó település. Területén áthalad a Budapestet Bajával összekötő 51-es számú főút és a Budapest-Kelebia vasútvonal. Dunavarsány idegenforgalmi vonzerejét elsősorban természeti értékei adják. A festői Duna-part és a bányatavak mellett sok üdülő épült az utóbbi években. A bányatavak közül a legkedveltebb a Rukkel-tó. A Közép-Magyarországi Általános Olimpiai Központ, a Duna partján a város jelentős sportcentruma. Legjelentősebb természeti értékei a Kis-Dunán található mintegy 10 hektárnyi úszóláp, a Domariba-sziget, mely a horgászok paradicsoma és a Varsányhalmon található Árvalányhajas terület. Dunavarsány komoly irodalomtörténeti értékkel rendelkezik, a XX. század elején a Vészi-kúria volt a magyar irodalom kiemelkedő alkotóinak pihenő- és alkotóhelye. Ady Endre, a kastély gyakori vendége itt írta a Fekete Zongora című versét és a Margita élni akar című cikluskölteményét. Az ő emlékét őrzi a háború után elpusztult kúria udvarán található négy feketefenyő. A város legjelentősebb köztéri alkotása a pápa szobor, a XXIII. János pápát ábrázoló alkotást 1992-ben avatták fel. A település rendezvényei közül említésre méltó a Dunavarsány Napok és a Szüreti bál. Üdülőt, nyaralót keres Dunavarsányban? A Duna és a bányatavak mentén vízparti ingatlanok közül válogathat. Családi házat vásárolna? A központban, a lakóparkokban és a kertvárosban is megtalálhatja álmai otthonát. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dunavarsányi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.