Dunaújvárosi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

293

Ezen az oldalon a Dunaújvároson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dunaújváros a Mezőföld délkeleti szélén, a Duna jobb oldalán, a Pentelei-löszparton helyezkedik el. A Budapesttől 67 km-re található várost a 6-os főközlekedési úton és vasúton, Székesfehérvár felől pedig a 62-es autóúton, illetve Budapest és Pécs felől az M6-os autópályán lehet megközelíteni. A város mindig is jelentős forgalmi csomópont volt, de az autópálya és a dunaújvárosi híd felépülése után ez a szerepe tovább erősödött. Az 1950-es évek előtt már az Árpád-korban is létező Pentele nevű település helyén épült Sztálinváros, melyet 1961 óta neveznek Dunaújvárosnak. Látnivalói közül említésre méltó a Ráctemplom (szerb ortodox), mely 1696-ban épült, barokk épület, az Óvárosi római katolikus templom (Szentháromság-templom), mely 1864-ben épült a neoromán stílusban, a Római kőtár és a Romkert, az Intercisa Múzeum, a Baracsi úti Arborétum, a Kálvária az Öreghegyen, a Római Kori Fürdő és a Móder Zenélő Szoborpark Múzeum. A lösztalajra épült várost az 1964-es partomlás után, teraszosan kiépített védrendszerrel látták el. Az 1970-es évek elejétől fokozatosan kiépülő, botanikájában megtervezett, gazdag növényzettel betelepített, festői környezetű Duna-parton jött létre a sétáló utakkal szegélyezett Szoborpark, mely a kulturális örökség részét képezi. A város legjelentősebb rendezvényei a Parázs Varázs Grill parti, az Augusztális és az Adventi Randevú. Dunaújváros élénk sportéletére jellemző, hogy a Dunaferr SE az ország egyik legsikeresebb sport egyesülete. Lakást keres Dunaújvárosban? A Béke, a Barátság, a Dózsa, a Ságvári városrészekben, a Rómain és a Gagarin téren is válogathat téglalakások és panelprogramos panellakások között. A városban 14 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola, 1 zeneiskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen dunaújvárosi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó Családi ház, Dunaújváros, Óváros, Petőfi Sándor utca, 88nm, 16000000 Ft

Dunaújváros, Óváros, Petőfi Sándor utca
12

Béke városrészben 2 szobás, nagy konyhás panellakás eladó.

Dunaújváros, Béke városrész
7

Dunaújváros belvárosában, a színház közelében, 2. emeleti, 36 nm-es, erkélyes téglalakás eladó!

Dunaújváros
8

Duna-parti, erkélyes téglalakás!

Dunaújváros
7

Belvárosban lakás kiadó!

Dunaújváros, Belváros
19

Eladó Családi ház Dunaújvárosban!!

Dunaújváros
2

Kondi terem!

Dunaújváros
6

Kiadó Üzletek, Raktárak,Irodák!

Dunaújváros
7

Frekventált helyen lévő üzlethelyiség eladó!

Dunaújváros, Fő utca
5

Árzuhanás! Beépítésre váró terület eladó Dunaújvárosban!

Dunaújváros, 6-os út közelében

Bérleti üzemeltetésre, 1110m2-es áruház kiadó Dunaújvárosban!

Dunaújváros, Külterület
7

Felújított, 2 és fél szobás panorámás lakás eladó Dunaújvárosban!

Dunaújváros
7

Két szobás erkélyes lakás eladó!

Dunaújváros, Barátságvárosrész
5

Kiadó Újépítésű Irodák, Raktárak, Üzletek !

Dunaújváros, közterület
7

Dunaújváros, Barátság városrész téglalakás eladó

Dunaújváros, Barátság városrész
15

Dunaújváros, Óváros tégla ház eladó

Dunaújváros, Óváros

Dunaújváros, Belvárosban egyetemhez közeli téglalakás eladó

Dunaújváros, Belváros
12

Dunaújváros Újtelepen, két generációs családi ház eladó.

Dunaújváros, Újtelep
9

Dunaújváros Újtelepen családi ház eladó.

Dunaújváros, Újtelep
9

Dunaújváros, 2 szobás egyedi gázfűtéses téglalakás eladó.

Dunaújváros, Technikum