Dunaújvárosi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

325

Ezen az oldalon a Dunaújvároson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dunaújváros a Mezőföld délkeleti szélén, a Duna jobb oldalán, a Pentelei-löszparton helyezkedik el. A Budapesttől 67 km-re található várost a 6-os főközlekedési úton és vasúton, Székesfehérvár felől pedig a 62-es autóúton, illetve Budapest és Pécs felől az M6-os autópályán lehet megközelíteni. A város mindig is jelentős forgalmi csomópont volt, de az autópálya és a dunaújvárosi híd felépülése után ez a szerepe tovább erősödött. Az 1950-es évek előtt már az Árpád-korban is létező Pentele nevű település helyén épült Sztálinváros, melyet 1961 óta neveznek Dunaújvárosnak. Látnivalói közül említésre méltó a Ráctemplom (szerb ortodox), mely 1696-ban épült, barokk épület, az Óvárosi római katolikus templom (Szentháromság-templom), mely 1864-ben épült a neoromán stílusban, a Római kőtár és a Romkert, az Intercisa Múzeum, a Baracsi úti Arborétum, a Kálvária az Öreghegyen, a Római Kori Fürdő és a Móder Zenélő Szoborpark Múzeum. A lösztalajra épült várost az 1964-es partomlás után, teraszosan kiépített védrendszerrel látták el. Az 1970-es évek elejétől fokozatosan kiépülő, botanikájában megtervezett, gazdag növényzettel betelepített, festői környezetű Duna-parton jött létre a sétáló utakkal szegélyezett Szoborpark, mely a kulturális örökség részét képezi. A város legjelentősebb rendezvényei a Parázs Varázs Grill parti, az Augusztális és az Adventi Randevú. Dunaújváros élénk sportéletére jellemző, hogy a Dunaferr SE az ország egyik legsikeresebb sport egyesülete. Lakást keres Dunaújvárosban? A Béke, a Barátság, a Dózsa, a Ságvári városrészekben, a Rómain és a Gagarin téren is válogathat téglalakások és panelprogramos panellakások között. A városban 14 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola, 1 zeneiskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen dunaújvárosi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó egyéb telek, Dunaújváros

Dunaújváros

Eladó telephely, Dunaújváros

Dunaújváros

Eladó raktár, Dunaújváros

Dunaújváros

Eladó raktár, Dunaújváros

Dunaújváros
6

Dunaújváros külterületén kiadó csarnok/raktár

Dunaújváros, Külterület
6

Kiadó új építésű üzlethelyiség/raktár/csarok

Dunaújváros, Külterület
26

Vásártéren, hosszútávú bérletre kiadó

Dunaújváros
27

Vásártéren csarnok eladó

Dunaújváros, Vásártér
15

Vásártéren üzlet kiadó

Dunaújváros, Újtelep
16

vásártéren üzlet eladó

Dunaújváros, Újtelep
3

Vásártéren telek eladó

Dunaújváros, Új telep
3

Vásártéren telek eladó

Dunaújváros, Új telep
9

Hankook mellett remek telep! 98 millió!!!

Dunaújváros, Északi ipari terület, Neumann 6.
2

Garázsnak,raktárnak is tökéletes!

Dunaújváros, Béke, Patak Köz
11

Telephely bármire!

Dunaújváros, Újtelep, Venyimi u.9.
3

Mint egy falat kenyér!

Dunaújváros, Óváros, Lenygyel köz
5

Felújított lakás a Felső-Duna-parton!

Dunaújváros, Felső-Dunapart, Martinovics u.
5

Üzlet a Vasmű úton 15,5m!!!

Dunaújváros, belváros, Vasmű út
6

Liget közben 2 szobás 13,9 millió!

Dunaújváros, Liget köz
14

Teraszos tetőtér a Kádár-völgynél!

Dunaújváros, Belváros