Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Dunaújvárosi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 339

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Dunaújvároson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dunaújváros a Mezőföld délkeleti szélén, a Duna jobb oldalán, a Pentelei-löszparton helyezkedik el. A Budapesttől 67 km-re található várost a 6-os főközlekedési úton és vasúton, Székesfehérvár felől pedig a 62-es autóúton, illetve Budapest és Pécs felől az M6-os autópályán lehet megközelíteni. A város mindig is jelentős forgalmi csomópont volt, de az autópálya és a dunaújvárosi híd felépülése után ez a szerepe tovább erősödött. Az 1950-es évek előtt már az Árpád-korban is létező Pentele nevű település helyén épült Sztálinváros, melyet 1961 óta neveznek Dunaújvárosnak. Látnivalói közül említésre méltó a Ráctemplom (szerb ortodox), mely 1696-ban épült, barokk épület, az Óvárosi római katolikus templom (Szentháromság-templom), mely 1864-ben épült a neoromán stílusban, a Római kőtár és a Romkert, az Intercisa Múzeum, a Baracsi úti Arborétum, a Kálvária az Öreghegyen, a Római Kori Fürdő és a Móder Zenélő Szoborpark Múzeum. A lösztalajra épült várost az 1964-es partomlás után, teraszosan kiépített védrendszerrel látták el. Az 1970-es évek elejétől fokozatosan kiépülő, botanikájában megtervezett, gazdag növényzettel betelepített, festői környezetű Duna-parton jött létre a sétáló utakkal szegélyezett Szoborpark, mely a kulturális örökség részét képezi. A város legjelentősebb rendezvényei a Parázs Varázs Grill parti, az Augusztális és az Adventi Randevú. Dunaújváros élénk sportéletére jellemző, hogy a Dunaferr SE az ország egyik legsikeresebb sport egyesülete. Lakást keres Dunaújvárosban? A Béke, a Barátság, a Dózsa, a Ságvári városrészekben, a Rómain és a Gagarin téren is válogathat téglalakások és panelprogramos panellakások között. A városban 14 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola, 1 zeneiskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen dunaújvárosi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.