Dunaújvárosi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

315

Ezen az oldalon a Dunaújvároson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dunaújváros a Mezőföld délkeleti szélén, a Duna jobb oldalán, a Pentelei-löszparton helyezkedik el. A Budapesttől 67 km-re található várost a 6-os főközlekedési úton és vasúton, Székesfehérvár felől pedig a 62-es autóúton, illetve Budapest és Pécs felől az M6-os autópályán lehet megközelíteni. A város mindig is jelentős forgalmi csomópont volt, de az autópálya és a dunaújvárosi híd felépülése után ez a szerepe tovább erősödött. Az 1950-es évek előtt már az Árpád-korban is létező Pentele nevű település helyén épült Sztálinváros, melyet 1961 óta neveznek Dunaújvárosnak. Látnivalói közül említésre méltó a Ráctemplom (szerb ortodox), mely 1696-ban épült, barokk épület, az Óvárosi római katolikus templom (Szentháromság-templom), mely 1864-ben épült a neoromán stílusban, a Római kőtár és a Romkert, az Intercisa Múzeum, a Baracsi úti Arborétum, a Kálvária az Öreghegyen, a Római Kori Fürdő és a Móder Zenélő Szoborpark Múzeum. A lösztalajra épült várost az 1964-es partomlás után, teraszosan kiépített védrendszerrel látták el. Az 1970-es évek elejétől fokozatosan kiépülő, botanikájában megtervezett, gazdag növényzettel betelepített, festői környezetű Duna-parton jött létre a sétáló utakkal szegélyezett Szoborpark, mely a kulturális örökség részét képezi. A város legjelentősebb rendezvényei a Parázs Varázs Grill parti, az Augusztális és az Adventi Randevú. Dunaújváros élénk sportéletére jellemző, hogy a Dunaferr SE az ország egyik legsikeresebb sport egyesülete. Lakást keres Dunaújvárosban? A Béke, a Barátság, a Dózsa, a Ságvári városrészekben, a Rómain és a Gagarin téren is válogathat téglalakások és panelprogramos panellakások között. A városban 14 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola, 1 zeneiskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen dunaújvárosi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Kis lakás, remek ajánlat

Dunaújváros
6

Dunaújvárosi panellakás eladó

Dunaújváros
3

Dunaújváros területén 1106 m2 üzlet-csarnok eladó.

Dunaújváros, Vásártér
3

Dunaújváros területén 1106 m2 üzlet-csarnok kiadó.

Dunaújváros, Vásártér
5

Dunaújváros, Vásártér területén üzlet-raktár eladó.

Dunaújváros, Vásártér
5

Dunaújváros, Vásártér területén üzlet-raktár kiadó.

Dunaújváros, Vásártér
6

Dunaújváros külterületén kiadó csarnok/raktár

Dunaújváros, Külterület
6

Kiadó új építésű üzlethelyiség/raktár/csarok

Dunaújváros, Külterület
9

Vásártéren, hosszútávú bérletre kiadó

Dunaújváros
9

Vásártéren csarnok eladó

Dunaújváros, Vásártér
20

Vásártéren üzlet kiadó

Dunaújváros, Újtelep
20

vásártéren üzlet eladó

Dunaújváros, Újtelep

Vásártéren telek eladó

Dunaújváros, Új telep

Vásártéren telek eladó

Dunaújváros, Új telep
21

Többszintes, praktikus elrendezésű, zöld övetezi családi ház

Dunaújváros, újtelep
9

Dunaújváros, Technikum város részben téglalakás eladó

Dunaújváros, Technikum

Dunaújváros belvárosában üzlethelyiség eladó.

Dunaújváros, Belváros
15

Igényes családi ház Dunaújvárosban eladó.

Dunaújváros, Óváros
12

Dunaújváros Újtelepen, két generációs családi ház eladó.

Dunaújváros, Újtelep

Dunaújváros, Belvárosban egyetemhez közeli téglalakás eladó

Dunaújváros, Belváros