Eladó és kiadó ingatlanok Dunakeszin

Találati lista:

531

Itt találhatóak a dunakeszi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Dunakeszi a pesti síkságon, a Duna kavicsos törmelékkúpján helyezkedik el, Budapesttől 15 kilométerre. A területén áthaladó 2-es főúton és M2-es autópályán Budapestről Gödre, illetve Vácra lehet eljutni. Szintén itt halad át Magyarország első vasútvonala, mely a Nyugati-pályaudvarról indul Vácra. A város legrégibb emléke a római kori, limes erődrendszerének egyik maradványa. Másik történelmi jelentőségű építészeti emléke az Alagi-majorban található XIII. századi templomrom, mely egykor Dunakeszi középkori temploma volt. A város további nevezetes templomai a Szent Mihály templom kéttornyú épülete, a XVIII. században épített Szent István király kápolna, mely a Kegyeleti Parkban található, valamint az Alagon található Szent Imre templom, melynek tornya Zsolnay cseréppel van kirakva. A műhelytelepi lakónegyed gyönyörű szecessziós lakóházai a 20-as években épültek, közöttük foglal helyet a József Attila Művelődési Ház. Másik jelentős kiállítása a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény, melyben a város történetét bemutató állandó kiállítás tekinthető meg. A városban számos lehetőség nyílik az aktív turizmus számára, Alagon a lovassport hagyományai több mint száz évre tekintenek vissza. A kerekezés szerelmeseit a Duna-partról induló kerékpárút egészen Szobig vezeti, a DVSE sporttelepe teniszezésre nyújt lehetőséget, a vitorlázó- és sportrepülőtér pedig a repülő sportok kedvelőit várja. Téglalakást keres Dunakeszin? A Dombligeten újonnan épült lakások között válogathat. Az Alagligeti lakóparkba szeretne költözni? Családi házakat és téglalakásokat egyaránt találhat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dunakeszi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó Ház, Dunakeszi 54.900.000 Ft

Dunakeszi
5

Eladó Ház, Dunakeszi 57.900.000 Ft

Dunakeszi
5

Eladó Ház, Dunakeszi 52.000.000 Ft

Dunakeszi
4

Eladó Ház, Dunakeszi 57.900.000 Ft

Dunakeszi
6

Eladó Ház, Dunakeszi 60.000.000 Ft

Dunakeszi
4

Eladó Ház, Dunakeszi 59.900.000 Ft

Dunakeszi
4

Eladó Ház, Dunakeszi 51.000.000 Ft

Dunakeszi
3

Eladó Ház, Dunakeszi 60.000.000 Ft

Dunakeszi
7

Eladó Ház, Dunakeszi 72.000.000 Ft

Dunakeszi
17

Dunakeszin M2 autópályától nem messze, több generációs családi ház eladó!

Dunakeszi
19

Dunakeszin japán stílust követve megépült családi ház eladó

Dunakeszi
15

Cassaglande tér

Dunakeszi
13

Toldi lakópark környéke

Dunakeszi
9

Iskola utca

Dunakeszi
22

Alagliget I

Dunakeszi
20

Eladó családi ház, Dunakeszi

Dunakeszi
15

Eladó családi ház, Dunakeszi, Dunai oldal

Dunakeszi, Dunai oldal
33

Eladó sorház, Dunakeszi, Gyártelep

Dunakeszi, Gyártelep
9

Eladó családi ház, Dunakeszi, Dunai oldal

Dunakeszi, Dunai oldal
3

Eladó ikerház, Dunakeszi, Alag

Dunakeszi, Alag