Eladó és kiadó ingatlanok Dunakeszin

Találati lista:

418

Itt találhatóak a dunakeszi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Dunakeszi a pesti síkságon, a Duna kavicsos törmelékkúpján helyezkedik el, Budapesttől 15 kilométerre. A területén áthaladó 2-es főúton és M2-es autópályán Budapestről Gödre, illetve Vácra lehet eljutni. Szintén itt halad át Magyarország első vasútvonala, mely a Nyugati-pályaudvarról indul Vácra. A város legrégibb emléke a római kori, limes erődrendszerének egyik maradványa. Másik történelmi jelentőségű építészeti emléke az Alagi-majorban található XIII. századi templomrom, mely egykor Dunakeszi középkori temploma volt. A város további nevezetes templomai a Szent Mihály templom kéttornyú épülete, a XVIII. században épített Szent István király kápolna, mely a Kegyeleti Parkban található, valamint az Alagon található Szent Imre templom, melynek tornya Zsolnay cseréppel van kirakva. A műhelytelepi lakónegyed gyönyörű szecessziós lakóházai a 20-as években épültek, közöttük foglal helyet a József Attila Művelődési Ház. Másik jelentős kiállítása a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény, melyben a város történetét bemutató állandó kiállítás tekinthető meg. A városban számos lehetőség nyílik az aktív turizmus számára, Alagon a lovassport hagyományai több mint száz évre tekintenek vissza. A kerekezés szerelmeseit a Duna-partról induló kerékpárút egészen Szobig vezeti, a DVSE sporttelepe teniszezésre nyújt lehetőséget, a vitorlázó- és sportrepülőtér pedig a repülő sportok kedvelőit várja. Téglalakást keres Dunakeszin? A Dombligeten újonnan épült lakások között válogathat. Az Alagligeti lakóparkba szeretne költözni? Családi házakat és téglalakásokat egyaránt találhat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dunakeszi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Dunakeszi , 2 szobás családi ház 100.000.-ft kiadó !!

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás felújított lakás 90.000.-ft kiadó !

Dunakeszi

Dunakeszi centrumában, kis ház FIX: 65.000,.FT kiadó!

Dunakeszi

Dunakeszi, 1 szobás felújított kis ház FIX: 65.000ft-ért kiadó!

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás szép lakás sürgősen kiadó 80.000.-ft a bérleti díja !!

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás lakás sürgősen kiadó 90.000.-ft/hó

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás 55 nm-es felújított lakás kiadó 95.000 !!

Dunakeszi

Dunakeszi központban szépen bútorozott lakás kedvező áron kiadó 80000 Ft

Dunakeszi

Dunakeszin Óceánárok utcában garzon lakás kiadó 85.000ftért

Dunakeszi, Újpest
13

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Alagliget lakópark

Dunakeszi, Alagliget lakópark
16

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Szabadka utca

Dunakeszi, Szabadka utca

Dunakeszi, Iskola sétány, 65 m²-es, 1. emeleti, társasházi lakás, 2 szobás, jó állapotú

Dunakeszi, Iskola sétány
7

Dunakeszi, Farkas Ferenc, 47 m²-es, földszinti, társasházi lakás, 2 szobás, felújított / újszerű állapotú

Dunakeszi, Farkas Ferenc
5

Eladó Ház, Dunakeszi 60.000.000 Ft

Dunakeszi
5

Eladó Ház, Dunakeszi 55.000.000 Ft

Dunakeszi
4

Eladó Ház, Dunakeszi 56.900.000 Ft

Dunakeszi
6

Eladó Ház, Dunakeszi 55.000.000 Ft

Dunakeszi
4

Eladó Ház, Dunakeszi 59.900.000 Ft

Dunakeszi
7

Eladó Ház, Dunakeszi 72.000.000 Ft

Dunakeszi