Eladó és kiadó ingatlanok Dunakeszin

Találati lista:

891

Itt találhatóak a dunakeszi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Dunakeszi a pesti síkságon, a Duna kavicsos törmelékkúpján helyezkedik el, Budapesttől 15 kilométerre. A területén áthaladó 2-es főúton és M2-es autópályán Budapestről Gödre, illetve Vácra lehet eljutni. Szintén itt halad át Magyarország első vasútvonala, mely a Nyugati-pályaudvarról indul Vácra. A város legrégibb emléke a római kori, limes erődrendszerének egyik maradványa. Másik történelmi jelentőségű építészeti emléke az Alagi-majorban található XIII. századi templomrom, mely egykor Dunakeszi középkori temploma volt. A város további nevezetes templomai a Szent Mihály templom kéttornyú épülete, a XVIII. században épített Szent István király kápolna, mely a Kegyeleti Parkban található, valamint az Alagon található Szent Imre templom, melynek tornya Zsolnay cseréppel van kirakva. A műhelytelepi lakónegyed gyönyörű szecessziós lakóházai a 20-as években épültek, közöttük foglal helyet a József Attila Művelődési Ház. Másik jelentős kiállítása a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény, melyben a város történetét bemutató állandó kiállítás tekinthető meg. A városban számos lehetőség nyílik az aktív turizmus számára, Alagon a lovassport hagyományai több mint száz évre tekintenek vissza. A kerekezés szerelmeseit a Duna-partról induló kerékpárút egészen Szobig vezeti, a DVSE sporttelepe teniszezésre nyújt lehetőséget, a vitorlázó- és sportrepülőtér pedig a repülő sportok kedvelőit várja. Téglalakást keres Dunakeszin? A Dombligeten újonnan épült lakások között válogathat. Az Alagligeti lakóparkba szeretne költözni? Családi házakat és téglalakásokat egyaránt találhat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dunakeszi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Kiadó házrész, Dunakeszi

Dunakeszi

Dunakeszi, kis ház kiadó 65.000ftért

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás kiváló állapotú lakás 120.000.-ft kiadó

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás felújított lakás 90.000.-ft kiadó !

Dunakeszi

Dunakeszi központban szépen bútorozott lakás kedvező áron kiadó 80000 Ft

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás felújított lakás 100.000.-ft kiadó

Dunakeszi

Dunakeszi , 3 szobás családi ház 140.000.-ft kiadó !!

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 szobás lakás sürgősen kiadó 90.000.-ft/hó

Dunakeszi
9

Kiadó téglalakás, Dunakeszi, Madách-lakópark, Madách lakópark

Dunakeszi, Madách-lakópark, Madách lakópark

Dunakeszi, 2 szobás 55 nm-es felújított lakás kiadó 95.000 !!

Dunakeszi

Dunakeszi, 2 nagyon szép lakás kiadó 120.000.-fta bérleti díja

Dunakeszi

Dunakeszi, 3 szobás szép családi ház kiadó 140.000.-ft kiadó !!

Dunakeszi
16

Eladó családi ház, Dunakeszi

Dunakeszi

Eladó egyéb ház, Dunakeszi

Dunakeszi
9

Eladó Ház, Dunakeszi

Dunakeszi, Kincsem utca
24

Eladó családi ház, Dunakeszi

Dunakeszi

Eladó építési telek, Dunakeszi

Dunakeszi
17

Eladó sorház, Dunakeszi

Dunakeszi
14

Eladó üzlet, Dunakeszi

Dunakeszi
21

Eladó iroda, irodaház, Dunakeszi

Dunakeszi