Dorogi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

78

Ezen az oldalon a Dorogon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dorog a Pilis és a Gerecse között található Dorogi-medencében fekszik. Vasúton a Budapest–Esztergom elővárosi vonalon érhető el. Közúton a Budapestet Komárommal összekötő 10-es főúton közelíthető meg. Legrégebbi nevezetessége a IV. századból származó római kori villa maradványa. Másik XX. század előtti nevezetessége a Szent József plébániatemplom, melyet 1767-1776 között építettek barokk stílusban. A jelenlegi kápolnát 1996-ban állíttatta helyre az önkormányzat. A város legjelentősebb múzeumai a Bányász Emlékház és a Dorogi Sportmúzeum. További nevezetességei a Schmidt-villa, a Zenepavilon, a Városháza és az erdélyi stílusú Református templom. A bányászat következtében kialakult Palatinusz-tó nyáron a fürdőzésre vágyóknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget, a Lóga-tó pedig a horgászok kedvelt pihenőhelye. Lakást keres Dorogon? A város lakótelepein tégla- és panellakások között válogathat. Családi házat vásárolna? A belvárosban és a kertvárosi részen egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelőt. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola, 1 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dorogi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

19

Eladó 100.00m² családi ház, Dorog

Dorog
14

Eladó Ház, Dorog

Dorog
18

Eladó 52.00m² tégla lakás, Dorog

Dorog
17

Eladó 332.00m² panzió, Dorog

Dorog
10

Eladó 40.00m² üdülő, hétvégiház, Dorog

Dorog

Eladó 2000.00m² építési telek, Dorog

Dorog
7

Eladó 60.00m² házrész, Dorog

Dorog
15

Eladó 100.00m² családi ház, Dorog

Dorog
2

Eladó 30.00m² egyedi garázs, Dorog

Dorog
11

Bányász körönd egyéb

Dorog, Borbála lakótelep
19

főút

Dorog, Bécsi út
14

Hősök tere

Dorog, Hősök tere
15

családi ház Dorogon

Dorog
18

Mészáros Lázár utca

Dorog
12

Mária utca

Dorog
16

Közel a központhoz

Dorog
16

közel a központhoz

Dorog
12

Központ

Dorog
12

Eladó 40.00m² üdülő, hétvégiház, Dorog

Dorog
11

Kiadó 81.00m² tégla lakás, Dorog

Dorog