Dorogi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

53

Ezen az oldalon a Dorogon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Dorog a Pilis és a Gerecse között található Dorogi-medencében fekszik. Vasúton a Budapest–Esztergom elővárosi vonalon érhető el. Közúton a Budapestet Komárommal összekötő 10-es főúton közelíthető meg. Legrégebbi nevezetessége a IV. századból származó római kori villa maradványa. Másik XX. század előtti nevezetessége a Szent József plébániatemplom, melyet 1767-1776 között építettek barokk stílusban. A jelenlegi kápolnát 1996-ban állíttatta helyre az önkormányzat. A város legjelentősebb múzeumai a Bányász Emlékház és a Dorogi Sportmúzeum. További nevezetességei a Schmidt-villa, a Zenepavilon, a Városháza és az erdélyi stílusú Református templom. A bányászat következtében kialakult Palatinusz-tó nyáron a fürdőzésre vágyóknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget, a Lóga-tó pedig a horgászok kedvelt pihenőhelye. Lakást keres Dorogon? A város lakótelepein tégla- és panellakások között válogathat. Családi házat vásárolna? A belvárosban és a kertvárosi részen egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelőt. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola, 1 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dorogi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Üzlethelységek Dorogon (Bécsi út).

Dorog, Bécsi út
17

Eladó 332.00m² panzió, Dorog

Dorog
12

Eladó 150.00m² családi ház, Dorog

Dorog
10

Eladó 40.00m² üdülő, hétvégiház, Dorog

Dorog

Eladó 2000.00m² építési telek, Dorog

Dorog
7

Eladó 60.00m² házrész, Dorog

Dorog
2

Eladó 30.00m² egyedi garázs, Dorog

Dorog
14

Eladó 52.00m² tégla lakás, Dorog

Dorog
7

Eladó 4 szobás családi ház Dorogon

Dorog
6

Dorog Ipari Parkban eladó fejlesztési területek már 1000m2-től!

Dorog, Dorog Ipari Park
5

Dorogon az Aranyhomok-dűlőben telek eladó!

Dorog
9

Eladó téglalakás, Dorog

Dorog
6

Dorog belvárosában eladó, új társasház alatt lévő üzlethelyiség !!!

Dorog
3

Eladó üzlet befektetőknek Dorog főutcáján

Dorog, Bécsi út
14

Dorogi nagy lakás eladó!

Dorog
8

Dorogon üzlet eladó!

Dorog
11

Dorogon új családi ház eladó kis telken!

Dorog
12

Dorogon új családi ház eladó!

Dorog
4

Dorogon az Aranyhomok dűlőben zártkert eladó

Dorog
9

Eladó lakás, Dorog, Borbálatelep telep

Dorog, Borbálatelep telep