Dömösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

30

Ezen az oldalon a Dömösön található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Dömös a Dunakanyarban, a Duna jobb partján, Visegrád és Pilismarót közt található település. Esztergomtól 16, Visegrádtól 5, Budapest 45 km-re helyezkedik el. Közúton a 11-es számú főúton, vasúton, a réven átkelve a Duna bal partján húzódó Budapest–Vác–Szob vonalon közelíthető meg. Legfontosabb nevezetessége az innen induló Rám-szakadék, melynek szurdok völgyében felmászva Dobogókőre, vagy a Lukács-árokba érhetünk, a sziklamederben állandóan csörgedezik egy kis vízfolyás, mely hóolvadáskor és nagyobb esőzésekkor patakká duzzad. Magyarország legnehezebben járható turista útján, a Pilisi Parkerdő Zrt. felújításának köszönhetően rozsdamentes acél létrák segítik a túrázókat. Szintén Dömösről indul a Vadálló-kövekhez és a Prédikálószékhez vezető turistaút. Utóbbi egy hatalmas andezit szikla a Visegrád környéki hegycsoport legmagasabb tagja, oldalában találhatjuk a Vadálló-köveket, ezek a különleges formájú sziklák a formájuk után kapták elnevezésüket. Mindkettő a Duna-Ipoly Nemzeti Park fokozottan védett része, a Bioszféra Rezervátum magterülete. Nevezetes műemléke a román stílusú prépostsági altemplom, melyet a XII. század elején Könyves Kálmán öccse, Álmos herceg alapított. Dömösre szeretne költözni? A településen központi, vagy örökpanorámás családi házak, építési telkek között válogathat. A településen 1 óvoda működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dömösi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát a városban a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

19

Dömösön jó állapotú 3+2 félszobás családi ház eladó!

Dömös
15

Nagy ház jó áron Dömösön

Dömös
3

Dömösön panorámás telek eladó

Dömös
3

Dömösön panorámás telek eladó

Dömös
13

Panorámás belterületi építési telek Dömösön

Dömös, Dózsa György u.
11

Panorámás építési telek Dömösön

Dömös, Kossuth Lajos
11

Panoráma minden mennyiségben

Dömös, Cukor-hegy
7

Dunakanyarban bekerített földterület kúttal

Dömös
16

Panorámás medencét is kap a házhoz!

Dömös
8

Panorámás építési telek a Szuha dűlőben

Dömös, Szuha dűlő
27

Ú építésű ház Dömösön

Dömös
7

Építési telek csendes helyen

Dömös
15

Kis nyaraló+ elkezdett építkezés

Dömös
10

Nagyon jó áron 4 szobás ház

Dömös
22

3 lakásos nagy ház, Dunáig nyúló nagy telekkel Dömösön

Dömös
24

Panoráma a Dunakanyarra

Dömös
23

Eladó családi ház, Dömös, Alsóréti utca

Dömös, Alsóréti utca
9

Kossuth Lajos utca

Dömös
16

Álmos utca

Dömös
19

Központ

Dömös, Központ