Dömösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

31

Ezen az oldalon a Dömösön található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Dömös a Dunakanyarban, a Duna jobb partján, Visegrád és Pilismarót közt található település. Esztergomtól 16, Visegrádtól 5, Budapest 45 km-re helyezkedik el. Közúton a 11-es számú főúton, vasúton, a réven átkelve a Duna bal partján húzódó Budapest–Vác–Szob vonalon közelíthető meg. Legfontosabb nevezetessége az innen induló Rám-szakadék, melynek szurdok völgyében felmászva Dobogókőre, vagy a Lukács-árokba érhetünk, a sziklamederben állandóan csörgedezik egy kis vízfolyás, mely hóolvadáskor és nagyobb esőzésekkor patakká duzzad. Magyarország legnehezebben járható turista útján, a Pilisi Parkerdő Zrt. felújításának köszönhetően rozsdamentes acél létrák segítik a túrázókat. Szintén Dömösről indul a Vadálló-kövekhez és a Prédikálószékhez vezető turistaút. Utóbbi egy hatalmas andezit szikla a Visegrád környéki hegycsoport legmagasabb tagja, oldalában találhatjuk a Vadálló-köveket, ezek a különleges formájú sziklák a formájuk után kapták elnevezésüket. Mindkettő a Duna-Ipoly Nemzeti Park fokozottan védett része, a Bioszféra Rezervátum magterülete. Nevezetes műemléke a román stílusú prépostsági altemplom, melyet a XII. század elején Könyves Kálmán öccse, Álmos herceg alapított. Dömösre szeretne költözni? A településen központi, vagy örökpanorámás családi házak, építési telkek között válogathat. A településen 1 óvoda működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dömösi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát a városban a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

19
CSOK ingatlan

Dömösön jó állapotú 3+2 félszobás családi ház eladó!

Dömös
15

Nagy ház jó áron Dömösön

Dömös
3

Dömösön panorámás telek eladó

Dömös
3

Dömösön panorámás telek eladó

Dömös
13

Panorámás belterületi építési telek Dömösön

Dömös, Dózsa György u.
8

Panorámás építési telek a Szuha dűlőben

Dömös, Szuha dűlő
15

Kis nyaraló+ elkezdett építkezés

Dömös
24

Panoráma a Dunakanyarra

Dömös
20

Szép ház Dömösön

Dömös
12

DÖmÖsÖn csalÁdi hÁzrÉsz eladÓ

Dömös
9

Eladó építési telek, Dömös

Dömös
19

DUNAI ÖRÖK PANORÁMA! Csendes mellék utca!

Dömös, Novák Lajos utca
9

Eladó építési telek, Dömös

Dömös
9

Eladó építési telek, Dömös

Dömös
9

Eladó építési telek, Dömös

Dömös
19

DUNAI ÖRÖK PANORÁMA! Csendes mellék utca!

Dömös
22

Alsóréti utca

Dömös
11

Kossuth Lajos út

Dömös
23

Eladó családi ház, Dömös, Alsóréti utca

Dömös, Alsóréti utca