Eladó és kiadó ingatlanok Diósdon

Találati lista:

379

Itt találhatóak a diósdi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Diósd közvetlenül Érd és Budapest mellett fekszik, az M0-ás körgyűrű és a 7-es főút csomópontja közvetlenül a település határában található, vasúton a Nagytétény-Diósd vonalon érhető el. A település természeti értékei a kaptárkövek, melyek védelem alatt állnak, és a Diósdi Kőbánya-Geológiai park – az egykori kőbánya - melyet az utóbbi években rendeztek és parkosítottak, és a diósdiak kedvelt pihenő és szórakozóhelyévé vált. Legismertebb nevezetessége a Rádió -és Televíziómúzeum, mely a rádióállomás egykori adótermében nyílt meg. A község egyik legszebb borospincéjéből alakították ki a Tájházat, melyben helytörténeti múzeum kapott otthont. Diósd köztéri alkotásai közül említésre méltó a Szent Flórián-szobor, melyet az 1852. május 4-i tűzvész áldozatainak emlékére állítottak és a Barátság-emlékmű és „Barátság-kút\", melyet a megbékélés és a megbocsátás jegyében a diósdi németek kitelepítésének 50. évfordulóján avattak fel. Családi házat keres Diósdon? Csendes, nyugodt környezetben fekvő, panorámás ingatlanok közül válogathat. Szeretne bevásárlóközpont közelében lakni? Az Interspar közelében ikerházak, családi házak és eladó telkek várják. Építési telket vásárolna? Diósdligeten, a Ráchegyen, vagy Sashegyen biztosan megtalálja jövendő otthonának helyét. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget diósdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó családi ház, Diósd

Diósd

Diósd , 2 szobás felújított lakás 90.000.-ft kiadó !

Diósd

Diósdon kiadó családi ház, brigádoknak is!!!

Diósd
25

Panorámás családi ház eladó Diósd ligeten!

Diósd, Diósd Liget
14

Eladó családi ház, Diósd

Diósd
17

Eladó családi ház, Diósd

Diósd
6

Eladó építési telek, Diósd, Örökpanorámás építési telek Diósdligeten

Diósd, Örökpanorámás építési telek Diósdligeten
22

Eladó családi ház, Diósd, Délnyugati enyhén lejő telken kis ház

Diósd, Délnyugati enyhén lejő telken kis ház
11

Eladó Ház, Diósd

Diósd
24

Eladó Ház, Diósd

Diósd
2

Eladó Telek, Diósd

Diósd, Diósd Vadrózsa-liget
25

Eladó Ház, Diósd

Diósd, Diósd Központ
13

Eladó építési telek, Diósd, Diósd

Diósd, Diósd
10

Eladó Ház, Diósd

Diósd
21

Eladó Ház, Diósd

Diósd
11

Eladó családi ház, Diósd

Diósd
15

Eladó családi ház, Diósd

Diósd
5

Eladó családi ház, Diósd

Diósd
6

Eladó ikerház, Diósd

Diósd
6

Eladó ikerház, Diósd

Diósd