Eladó és kiadó ingatlanok Deszken

Találati lista:

101

Itt találhatóak a deszki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Deszk a Maros folyótól délre, Szeged-Szőregtől mindössze 3 kilométerre fekvő település. Közúton a Szegedet Makóval összekötő 43-as főúton, vonattal a Békéscsaba–Kétegyháza–Mezőhegyes–Újszeged-vasútvonalon érhető el. Deszk elsősorban a volt Gerliczy kastélyban működő Mellkasi Betegségek Szakkórházáról és gazdag szerb kultúrájáról, hagyományairól híres település. Habár az egykor teljesen szerb lakosú községben mára mindössze 3-4% a szerbek aránya, néptánccsoportjai és népdalkörei a szerb kultúra fellegvárává teszik a települést. A falu az utóbbi években Szegedhez való közelségének és jó közlekedési adottságainak köszönhetően dinamikusan fejlődött, ezt bizonyítja a Szegedtől Klárafalváig kiépített kerékpárútja, nemzetközi méretű sportcsarnoka, új szerb oktatási és hitéleti központja, szabadidő parkja és faluháza, melyben könyvtár, művelődési ház, valamint mozi és színházterem is található. Az 1849-es szőregi csatában égett le a falu egykori görögkeleti szerb temploma, mely helyett 1859-ben emeltek új templomot. A kastély mellett épült fel a település római katolikus temploma 1904-ben. Deszk legjelentősebb rendezvénye a Falunapok keretében megtartott Polgármesterek Főzőversenye, ahol nemcsak a hazai polgármesterek, hanem Deszk testvértelepüléseinek polgármesterei is összemérik főzőtudományukat. Családi házat keres Deszken? A település központjában, csendes nyugodt mellékutcákban vagy az új osztás melletti területen is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Az új osztásban új építésű társasházakban, igényes téglalakások várják. Építkezni szeretne Szeged közelében? A falu központjában és kertvárosi környezetben is találhat építési telkeket. A Marosmenti lakóparkba szeretne költözni? Itt családi házakat és építési telkeket egyaránt találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget deszki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó tanya, Deszk, Szeged peremén tanya

Deszk, Szeged peremén tanya

ÉPÍTÉSI TERÜLET, 67310 m2 Deszk mellett E 43 mellett,ÁRVÁLTOZÁS

Deszk, Iparváros

Eladó építési telek, Deszk

Deszk
15

Deszk központjában igényes, 4+1 szobás, világos, praktikus otthon eladó !

Deszk
2

Eladó egyéb telek, Deszk, Deszk, Arany J. utca

Deszk, Deszk, Arany J. utca

Eladó egyéb telek, Deszk, Deszk, Béke utca

Deszk, Deszk, Béke utca

Eladó egyéb telek, Deszk, Deszk, Arany János utca

Deszk, Deszk, Arany János utca
9

A régi idők szerelmeseinek

Deszk
5

Kellemes környezetben, eladó építési telek Deszken

Deszk
6

Ingatlan beszámítás lehetséges!!!!!!!!

Deszk
3

Deszki családi ház

Deszk

Deszki központi 1800 m2 es közművesített telek eladó

Deszk
20

Ház nagy telekkel akár megosztásra is

Deszk
21

Többfunkciós családi ház!

Deszk
20

madárcsicsergés

Deszk
5

Deszki építési telek

Deszk

Deszki telek zöldövezetben

Deszk
8

Eladó egy összközműves telek Deszken, halastóval erdőrésszel

Deszk
2

Építési telek Deszk központjában

Deszk

Eladó, építési telek

Deszk