Eladó és kiadó ingatlanok Deszken

Találati lista:

73

Itt találhatóak a deszki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Deszk a Maros folyótól délre, Szeged-Szőregtől mindössze 3 kilométerre fekvő település. Közúton a Szegedet Makóval összekötő 43-as főúton, vonattal a Békéscsaba–Kétegyháza–Mezőhegyes–Újszeged-vasútvonalon érhető el. Deszk elsősorban a volt Gerliczy kastélyban működő Mellkasi Betegségek Szakkórházáról és gazdag szerb kultúrájáról, hagyományairól híres település. Habár az egykor teljesen szerb lakosú községben mára mindössze 3-4% a szerbek aránya, néptánccsoportjai és népdalkörei a szerb kultúra fellegvárává teszik a települést. A falu az utóbbi években Szegedhez való közelségének és jó közlekedési adottságainak köszönhetően dinamikusan fejlődött, ezt bizonyítja a Szegedtől Klárafalváig kiépített kerékpárútja, nemzetközi méretű sportcsarnoka, új szerb oktatási és hitéleti központja, szabadidő parkja és faluháza, melyben könyvtár, művelődési ház, valamint mozi és színházterem is található. Az 1849-es szőregi csatában égett le a falu egykori görögkeleti szerb temploma, mely helyett 1859-ben emeltek új templomot. A kastély mellett épült fel a település római katolikus temploma 1904-ben. Deszk legjelentősebb rendezvénye a Falunapok keretében megtartott Polgármesterek Főzőversenye, ahol nemcsak a hazai polgármesterek, hanem Deszk testvértelepüléseinek polgármesterei is összemérik főzőtudományukat. Családi házat keres Deszken? A település központjában, csendes nyugodt mellékutcákban vagy az új osztás melletti területen is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Az új osztásban új építésű társasházakban, igényes téglalakások várják. Építkezni szeretne Szeged közelében? A falu központjában és kertvárosi környezetben is találhat építési telkeket. A Marosmenti lakóparkba szeretne költözni? Itt családi házakat és építési telkeket egyaránt találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget deszki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Ingatlan beszámítás lehetséges!!!!!!!!

Deszk

Deszki központi 1800 m2 es közművesített telek eladó

Deszk
21

Többfunkciós családi ház!

Deszk

Deszki telek zöldövezetben

Deszk
8

Eladó egy összközműves telek Deszken, halastóval erdőrésszel

Deszk
2

Építési telek Deszk központjában

Deszk

Eladó, építési telek

Deszk
6

A Deszki szanatórium mellett üzlethelyiség eladó.

Deszk
4

Telek Deszken

Deszk
12

Családi ház Deszken

Deszk
3

Deszk , telek

Deszk
2

Deszki építési telek

Deszk
2

Deszki építési telek

Deszk
2

Deszki építési telek

Deszk
2

deszki telek

Deszk
11

CSALÁDI HÁZ,LUXUS KIVITELBEN

Deszk
4

Deszki építési telek

Deszk
3

TELEK

Deszk
3

Deszki Földterület Eladó

Deszk
5

Építési telek

Deszk