Hirdetés

Derecskei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

16

Ezen az oldalon a Derecskén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Derecske az Alföldön fekszik Debrecentől 21 km-re, a 47-es főút mentén Debrecen és Berettyóújfalu között. Vonattal a Debrecen-Nagykereki vasútvonalon közelíthető meg. A város határában folyik a Kálló nevű patak. 1291 óta lakott település, 1702-től az Esterházyak birtoka volt. Hajdúsági mezővárosi rangját elvesztette, de 1991-ben újra városi rangot nyert. Látnivalói a református templom, a római katolikus templom és plébánia, mely a XVIII. században épült késő barokk stílusban, a baptista imaház, a szoborkertben található 1848-as, az I. és II. világháborús emlékmű, a millennium emlékére 2001-ben felavatott Szent István-szobor, valamint a Művelődési Központ falát díszítő a Magyar költők című dombormű. A városban rendszeresen megrendezett programok közül a legjelentősebbek a januárban megrendezésre kerülő borverseny, a Zenei Napok május végén, az augusztusi lovas verseny és bemutató és a Szüreti Napok, melyet szeptember végén tartanak. Családi házat keres Derecskén? A város központjában és csendes kertvárosi környezetben is számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium és szakközépiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen derecskei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

25

Derecskén nívós családi ház eladó!

Derecske
9

Derecske központjában 36 nm-es üzlethelyiség, közvetlen utcai bejárattal KIADÓ !

Derecske
15

Derecske belvárosában luxusingatlan teljes berendezéssel eladó

Derecske
Hirdetés
9

Eladó családi ház, Derecske, Derecske

Derecske, Derecske
11

Derecske Családi Ház Eladó

Derecske, Vasvári Pál utca

Eladó építési telek, Derecske

Derecske

Eladó családi ház, Derecske

Derecske
8

Eladó Derecske csendes utcájában

Derecske
14

Derecske főutcáján

Derecske
14

Derecske főutcáján

Derecske, Dózsa György utca
14

Derecskei családi ház, csendes utcában

Derecske
Hirdetés
7

Derecske központi részén, irodaházban 18 nm-es, bútorozott Irodahelyiség KIADÓ!

Derecske
7

Derecske központi részén, irodaházban 22 nm-es, bútorozott Irodahelyiség KIADÓ!

Derecske
6

Eladó családi ház, Derecske

Derecske

Eladó családi ház, Derecske, Csokonai utca

Derecske, Csokonai utca