Derecskei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

35

Ezen az oldalon a Derecskén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Derecske az Alföldön fekszik Debrecentől 21 km-re, a 47-es főút mentén Debrecen és Berettyóújfalu között. Vonattal a Debrecen-Nagykereki vasútvonalon közelíthető meg. A város határában folyik a Kálló nevű patak. 1291 óta lakott település, 1702-től az Esterházyak birtoka volt. Hajdúsági mezővárosi rangját elvesztette, de 1991-ben újra városi rangot nyert. Látnivalói a református templom, a római katolikus templom és plébánia, mely a XVIII. században épült késő barokk stílusban, a baptista imaház, a szoborkertben található 1848-as, az I. és II. világháborús emlékmű, a millennium emlékére 2001-ben felavatott Szent István-szobor, valamint a Művelődési Központ falát díszítő a Magyar költők című dombormű. A városban rendszeresen megrendezett programok közül a legjelentősebbek a januárban megrendezésre kerülő borverseny, a Zenei Napok május végén, az augusztusi lovas verseny és bemutató és a Szüreti Napok, melyet szeptember végén tartanak. Családi házat keres Derecskén? A város központjában és csendes kertvárosi környezetben is számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium és szakközépiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen derecskei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Családi ház eladó Derecskén!

Derecske
5

Eladó 427m2 ipari, keresk. épület, Derecske, jó árban

Derecske
24

Derecskén nívós családi ház eladó!

Derecske
4

Eladó téglalakás, Derecske

Derecske
11

Eladó műhely, Derecske

Derecske
18

Eladó családi ház, Derecske, Belváros közeli

Derecske, Belváros közeli
18

Eladó családi ház, Derecske

Derecske
21

Eladó családi ház, Derecske

Derecske
5

Eladó téglalakás, Derecske

Derecske
22

Eladó családi ház, Derecske, Belváros kozeli

Derecske, Belváros kozeli
4

Eladó téglalakás, Derecske

Derecske
4

Eladó téglalakás, Derecske

Derecske
3

Eladó téglalakás, Derecske

Derecske
17

Új családi házas övezetben, értékálló ingatlant keres? Akkor ezt az ingatlant látnia kell!

Derecske, Belváros
28

Eladó családi ház, Derecske, Sátorkert

Derecske, Sátorkert
15

Derecske belvárosában luxusingatlan teljes berendezéssel eladó

Derecske
14

Eladó családi ház, Derecske, Meggyfa utca 10

Derecske, Meggyfa utca 10
25

Eladó családi ház, Derecske, Dr. Mustó Sándor utca 13

Derecske, Dr. Mustó Sándor utca 13
14

Eladó családi ház, Derecske, Meggyfa utca

Derecske, Meggyfa utca