Dabasi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

237

Ezen az oldalon a Dabason megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Dabas városrészeire, Gyón, Dabasi-Szőlő, Sári és Sári-Besnyő. Dabas a fővárostól 40km-re az 5-ös főút és az M5-ös autópálya mentén fekszik. Nemcsak Budapestről, de Kecskemétről is könnyen megközelíthető, ezért kiválóan alkalmas vállalkozások indítására. Dabas természeti környezete sajátos és különleges a tőzegerdők és ősturjánok ritka és védett növényvilága miatt. Dabas kerékpárút hálózata igen fejlett, így Dabas nevezetességeit városnéző kisvonattal és kerékpárral is megtekintheti. A Szent István téri Kapisztrán-Hunyadi Emléktorony kilátóját 2011-ben adták át Nándorfehérvári győzelem 555. évfordulója alkalmából. Dabast a kúriák városának is nevezik hiszen a 19. században épült több mint harminc nemesi lakóház máig fennmaradt. A 2004-ben átadott Dabasi-Diego Sportcsarnok és Konferencia-központ épülete a sportolni vágyóknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Dabason szeretné elindítani új vállalkozását? A város központjában biztosan megtalálja az ideális üzlethelyiséget. Mezőgazdasággal foglalkozik? Dabas-Besnyőn és Dabas-Gyónon számtalan szántó közül válogathat. A főváros közelsége miatt szeretne Dabasra költözni? A városközpontban lakások, Dabas-Szőlő kertvárosában családi házak és telkek várják. A településen 3 óvoda, 5 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakközépiskola és 2 művészeti iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen dabasi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó Ház, Dabas

Dabas
10

Eladó Ház, Dabas

Dabas
9

Eladó Üzem, Dabas

Dabas
10

Eladó Ház, Dabas

Dabas
10

Eladó Ház, Dabas

Dabas
10

Eladó Ház, Dabas

Dabas
6

Eladó családi ház, Dabas

Dabas
6

Eladó családi ház, Dabas

Dabas
8

Eladó családi ház, Dabas

Dabas
7

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Dabas

Dabas
12

Eladó családi ház, Dabas

Dabas

Eladó egyéb telek, Dabas, Városközponti

Dabas, Városközponti
3

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Dabas

Dabas

Eladó egyéb telek, Dabas

Dabas
11

Eladó családi ház, Dabas

Dabas
2

Eladó egyéb telek, Dabas, Építési telek

Dabas, Építési telek
7

Eladó családi ház, Dabas

Dabas
10

Eladó családi ház, Dabas, Városközponthoz közel

Dabas, Városközponthoz közel
14

Eladó családi ház, Dabas, Városközponti családi ház

Dabas, Városközponti családi ház

Eladó egyéb telek, Dabas, Városközponti, építési telek

Dabas, Városközponti, építési telek