Csornai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

30

Ezen az oldalon a Csornán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A Rábaköz a Kisalföld egyik jellegzetes kistája. Délen és keleten a Rába, nyugaton a Répce határolja, északon a két folyó hordalékkúpja választja el a Hanságtól. Csorna a Rábaköz szíve, a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút mentén fekszik, amelyet itt keresztez a Rédicset Mosonmagyaróvárral összekötő 86-os főút. Vonattal a Győr–Sopron-, a Hegyeshalom-Szombathely- illetve a Pápa–Csorna-vasútvonalon közelíthető meg. A település először az Osl családból származó Kanizsaiak birtoka volt. Az 1835-ben Csornáról Győrbe vezető út megépülése a várost közlekedési csomóponttá tette, ugyanis a Győrből, Sopronból, Mosonmagyaróvárról és Pápáról induló utak itt találkoznak. A város legjelentősebb látnivalója a Premontrei Prépostság Rendháza, mely otthont ad a Csornai Múzeumnak, melyben néprajzi és egyházművészeti kiállítás is látható. Érdemes azonban megtekinteni azt az interaktív kiállítást is, melyet a Művelődési Központban mutatnak be a Hanság élővilágáról. A város legfigyelemreméltóbb temploma a Jézus Szíve plébániatemplom, melyet az 1790-es tűzvészben leégett Szent Ilona plébániatemplom helyén építettek. A város nevezetességeinek megtekintése után a Csornai Termálfürdő és Kemping gyógyvizével igazi felfrissülést nyújt. Turizmussal szeretne foglalkozni? Vásároljon hotelt, panziót, vendéglőt Csornán. Családi házat vagy lakást keres? A város egész területén számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csornai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

9300 Csorna, Soproni utca 129

Csorna, belső, Soproni utca 129
10

Eladó Ház, Csorna

Csorna
14

Eladó 200.00m² családi ház, Csorna

Csorna
8

Csorna, Csorna utca, 60 m²-es, házrész, 2 szobás, felújítandó állapotú, egyéb

Csorna, Csorna utca
10
CSOK ingatlan

Csornán frekventált helyen felújított komfortos tégla lakás eladó

Csorna
8
CSOK ingatlan

Csornán családi ház eladó

Csorna
6

Csornán 65 nm-es felújítandó családi ház eladó

Csorna
5

Felújítandó családi ház megújuló utcában

Csorna
8

Költözzön igényes csendes helyre

Csorna
7

Belvárosi panoráma

Csorna
5

Közel a belvároshoz

Csorna
2

Belvárosi befektetési lehetőség

Csorna
19

Hagyományőrzőknek ajánlva

Csorna
7

Vállalkozzon!

Csorna
2

Indítsa itt vállalkozását

Csorna
4

Lehetőségek tárháza

Csorna
32

Eladó családi ház, Csorna

Csorna
31

Generációk együtt, luxusban

Csorna
3

Lakjon új építésű, csendes helyen!

Csorna
4

Új családi ház várja , hogy otthonná varázsolják

Csorna