Csornai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

23

Ezen az oldalon a Csornán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A Rábaköz a Kisalföld egyik jellegzetes kistája. Délen és keleten a Rába, nyugaton a Répce határolja, északon a két folyó hordalékkúpja választja el a Hanságtól. Csorna a Rábaköz szíve, a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút mentén fekszik, amelyet itt keresztez a Rédicset Mosonmagyaróvárral összekötő 86-os főút. Vonattal a Győr–Sopron-, a Hegyeshalom-Szombathely- illetve a Pápa–Csorna-vasútvonalon közelíthető meg. A település először az Osl családból származó Kanizsaiak birtoka volt. Az 1835-ben Csornáról Győrbe vezető út megépülése a várost közlekedési csomóponttá tette, ugyanis a Győrből, Sopronból, Mosonmagyaróvárról és Pápáról induló utak itt találkoznak. A város legjelentősebb látnivalója a Premontrei Prépostság Rendháza, mely otthont ad a Csornai Múzeumnak, melyben néprajzi és egyházművészeti kiállítás is látható. Érdemes azonban megtekinteni azt az interaktív kiállítást is, melyet a Művelődési Központban mutatnak be a Hanság élővilágáról. A város legfigyelemreméltóbb temploma a Jézus Szíve plébániatemplom, melyet az 1790-es tűzvészben leégett Szent Ilona plébániatemplom helyén építettek. A város nevezetességeinek megtekintése után a Csornai Termálfürdő és Kemping gyógyvizével igazi felfrissülést nyújt. Turizmussal szeretne foglalkozni? Vásároljon hotelt, panziót, vendéglőt Csornán. Családi házat vagy lakást keres? A város egész területén számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csornai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó 200.00m² családi ház, Csorna

Csorna
2

Eladó téglalakás, Csorna

Csorna
10

Felújítandó kocka ház!

Csorna
15

Csorna vonzáskörzetében kúriaszerű családi ház eladó

Csorna, Farád
10

Eladó Ház, Csorna

Csorna
6

Csornán eladó lakás!

Csorna
11
CSOK ingatlan

Csornán komfortos tégla lakás frekventált helyen eladó

Csorna
12
CSOK ingatlan

Csornán komfortos tégla lakás frekventált helyen eladó

Csorna
10

Eladó Ház, Csorna

Csorna
10

Eladó Ház, Csorna

Csorna
11

Eladó Ház, Csorna

Csorna, Csorna
12
CSOK ingatlan

Csornán komfortos családi ház eladó

Csorna
11

Eladó családi ház, Csorna, Jókai Mór utca

Csorna, Jókai Mór utca
11

Eladó családi ház, Csorna, Jókai Mór utca 20

Csorna, Jókai Mór utca 20
16

Csornán 2 lakássá alakítható szépen felújított családi ház eladó

Csorna
3

Csornán családi ház eladó

Csorna
9

Csornán eladó családi ház!

Csorna

Csornán eladó építési telek!!

Csorna
9

Csornán 3 szobás lakás eladó!

Csorna
11

Eladó családi ház, Csorna

Csorna