Csornai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

15

Ezen az oldalon a Csornán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A Rábaköz a Kisalföld egyik jellegzetes kistája. Délen és keleten a Rába, nyugaton a Répce határolja, északon a két folyó hordalékkúpja választja el a Hanságtól. Csorna a Rábaköz szíve, a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút mentén fekszik, amelyet itt keresztez a Rédicset Mosonmagyaróvárral összekötő 86-os főút. Vonattal a Győr–Sopron-, a Hegyeshalom-Szombathely- illetve a Pápa–Csorna-vasútvonalon közelíthető meg. A település először az Osl családból származó Kanizsaiak birtoka volt. Az 1835-ben Csornáról Győrbe vezető út megépülése a várost közlekedési csomóponttá tette, ugyanis a Győrből, Sopronból, Mosonmagyaróvárról és Pápáról induló utak itt találkoznak. A város legjelentősebb látnivalója a Premontrei Prépostság Rendháza, mely otthont ad a Csornai Múzeumnak, melyben néprajzi és egyházművészeti kiállítás is látható. Érdemes azonban megtekinteni azt az interaktív kiállítást is, melyet a Művelődési Központban mutatnak be a Hanság élővilágáról. A város legfigyelemreméltóbb temploma a Jézus Szíve plébániatemplom, melyet az 1790-es tűzvészben leégett Szent Ilona plébániatemplom helyén építettek. A város nevezetességeinek megtekintése után a Csornai Termálfürdő és Kemping gyógyvizével igazi felfrissülést nyújt. Turizmussal szeretne foglalkozni? Vásároljon hotelt, panziót, vendéglőt Csornán. Családi házat vagy lakást keres? A város egész területén számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csornai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

9300 Csorna, Soproni utca 129

Csorna, belső, Soproni utca 129
6

Csornán 65 nm-es felújítandó családi ház eladó

Csorna
8
CSOK ingatlan

Csornán frekventált helyen 1. emeleti lakás eladó

Csorna
10
CSOK ingatlan

Csornán frekventált helyen felújított komfortos tégla lakás eladó

Csorna
7
CSOK ingatlan

Csornán részben felújított családi ház eladó

Csorna
8
CSOK ingatlan

Csornán családi ház eladó

Csorna
10
CSOK ingatlan

Csornán frekventált helyen összkomfortos két szintes családi ház eladó

Csorna
14

Eladó 200.00m² családi ház, Csorna

Csorna
7

Eladó téglalakás, Csorna

Csorna

Eladó téglalakás, Csorna

Csorna
5

Csornán a belvárosban kiadó raktár - műhely!

Csorna
15

Csorna vonzáskörzetében kúriaszerű családi ház eladó

Csorna, Farád
11

Eladó családi ház, Csorna, Jókai Mór utca

Csorna, Jókai Mór utca
11

Eladó családi ház, Csorna, Jókai Mór utca 20

Csorna, Jókai Mór utca 20