Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Csopakon

Találati lista: 73

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a csopaki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Csopak a Veszprémet a Balatonnal összekötő festői Nosztori-völgy bejáratánál helyezkedik el, területén folyik a Séd-patak. A Balatonfüred és Paloznak között fekvő település a 71-es főúton, illetve a 8-as főútról Veszprémnél letérve a 73-as főúton közelíthető meg. Csopak ma még elsősorban boráról híres település, de vízparti üdülőtelepe is egyre jobban kiépül. A Csopaki borvidék része, a Csopak-Paloznak-Lovas Hegyközség 1995-ben alakult. Több középkori nevezetességgel is büszkélkedhet, a Szent Miklós templom a XIII. században épült, ma már csak a romjai láthatók, a Csonkatorony a középkori Szent István király tiszteletére épült templom tornya, melyet az 1880-as években lebontottak. A Nosztori-völgybe vezető úton három malom is található, melyek közül kettő biztosan több mint 700 éves. További nevezetessége a Ranolder János veszprémi püspök által 1861-ben építtetett Ranolder kastély. A Csopaki Művésztelep művészei minden nyáron 10 napon keresztül alkotnak, munkáikat a Csopak Galériában állítják ki. A község legjelentősebb rendezvénye a Csopaki Napok, ekkor kerül megrendezésre minden évben a Viking Sport Egyesület által a Csopaki Futás is. Balatonparti vagy hegyoldalban fekvő ingatlan keres Csopakon? Akár pihenni, akár borászkodni szeretne, üdülők, nyaralók, apartmanházként is használható családi házak, építési telkek és földek várják a vízparton és a balatoni panorámával rendelkező, szőlővel beültetett lankákon is. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget csopaki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.