Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Csongrádi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 161

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Csongrádon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csongrád az Alföld déli részén, közvetlenül a Tisza és a Hármas-Körös összefolyása fölött terül el, Kiskunfélegyháza felől az E-5-ös útról a 451-es úton közelíthető meg, Szeged felől a Hódmezővásárhely-Szentes vagy a Sándorfalva-Baks-Csanytelek úton érhető el. A várost elszórtan tanyák veszik körül. A Tisza és annak holtágai ma is meghatározó jelentőségűek az itt élő emberek életében. A városban jelentős mennyiségű termálvízkészlet található, melyet gyógyvízzé nyilvánítottak, erre gyógyfürdő és uszoda épült. Látnivalói közül legjelentősebb Csongrád ősi magja a „Belváros”, mely még őrzi a török világ hangulatát, zegzugos utcáival, 2-300 éves épületeivel. A műemléki védettségű épületegyüttes a nemzeti örökség része. A Város központi tere, a Kossuth tér, itt található a magyar szecesszió egyik szép és jellegzetes alkotása a Batsányi János Gimnázium, valamint az 1933-ban épült Városházával szemben emelkedik a neobarokk stílusú Nagyboldogasszony-templom, melynek fő oltárképét Tiziano: Mária mennybemenetele c. képe alapján Tari Lajos festette. További nevezetességei a Csongrád Galéria, a Tari László Múzeum, a Szent Rókus-templom és az egykori Keresztény Gőzmalom. Családi házat vásárolna Csongrádon? A belvárosban és a belvároshoz közel is talál ingatlanokat. Csongrád további varázsát elsősorban az élő Tiszán kialakult Körös-toroki strand adja, melynek partja a tengerpart illúzióját kelti, nemcsak strandolók, hanem horgászok kedvelt helye is. Az évről-évre megrendezett Körös-toroki Napok, mely szintén itt kerül megrendezésre, a város fő turisztikai attrakciója. Az Öregszőlőkben pedig a helyi borászok borait kóstolhatja az odalátogató. Pihenésre vágyik a Tisza partján? Vásároljon üdülőt Körös-torkon, a Kőrös partján. A városban 7 óvoda, 5 általános iskola és három középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csongrádi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.