Csongrádi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

55

Ezen az oldalon a Csongrádon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csongrád az Alföld déli részén, közvetlenül a Tisza és a Hármas-Körös összefolyása fölött terül el, Kiskunfélegyháza felől az E-5-ös útról a 451-es úton közelíthető meg, Szeged felől a Hódmezővásárhely-Szentes vagy a Sándorfalva-Baks-Csanytelek úton érhető el. A várost elszórtan tanyák veszik körül. A Tisza és annak holtágai ma is meghatározó jelentőségűek az itt élő emberek életében. A városban jelentős mennyiségű termálvízkészlet található, melyet gyógyvízzé nyilvánítottak, erre gyógyfürdő és uszoda épült. Látnivalói közül legjelentősebb Csongrád ősi magja a „Belváros”, mely még őrzi a török világ hangulatát, zegzugos utcáival, 2-300 éves épületeivel. A műemléki védettségű épületegyüttes a nemzeti örökség része. A Város központi tere, a Kossuth tér, itt található a magyar szecesszió egyik szép és jellegzetes alkotása a Batsányi János Gimnázium, valamint az 1933-ban épült Városházával szemben emelkedik a neobarokk stílusú Nagyboldogasszony-templom, melynek fő oltárképét Tiziano: Mária mennybemenetele c. képe alapján Tari Lajos festette. További nevezetességei a Csongrád Galéria, a Tari László Múzeum, a Szent Rókus-templom és az egykori Keresztény Gőzmalom. Családi házat vásárolna Csongrádon? A belvárosban és a belvároshoz közel is talál ingatlanokat. Csongrád további varázsát elsősorban az élő Tiszán kialakult Körös-toroki strand adja, melynek partja a tengerpart illúzióját kelti, nemcsak strandolók, hanem horgászok kedvelt helye is. Az évről-évre megrendezett Körös-toroki Napok, mely szintén itt kerül megrendezésre, a város fő turisztikai attrakciója. Az Öregszőlőkben pedig a helyi borászok borait kóstolhatja az odalátogató. Pihenésre vágyik a Tisza partján? Vásároljon üdülőt Körös-torkon, a Kőrös partján. A városban 7 óvoda, 5 általános iskola és három középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csongrádi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó Kertes ház

Csongrád
15

Eladó Kertes ház

Csongrád, Szent György utca
21

Eladó Tanya

Csongrád
4

Eladó Zártkert

Csongrád, Mária dűlőben
18

Eladó Lakás, Csongrád

Csongrád
7

Eladó Lakás, Csongrád

Csongrád
12

299 nm-s családi ház várja új Tulajdonosát

Csongrád, Csongrád
15

Eladó Ház, Csongrád

Csongrád
38

Eladó Üzem, Csongrád

Csongrád, Kéttemető utca
30

Eladó Ház, Csongrád

Csongrád, Erzsébet utca
19

Eladó Ház, Csongrád

Csongrád, Külterület
7

Eladó Lakás, Csongrád

Csongrád, Orgona utca
18

Páratlan befektetési lehetőség!

Csongrád
18

Páratlan befektetési lehetőség!

Csongrád
18

Páratlan befektetési lehetőség vendéglátósoknak!

Csongrád, Kazinczy Ferenc utca
12

KOMPLEX VÁLLALKOZÁS: CSÁRDA-PANZIÓ-LEVENDULAÜLTETVÉNY-KÉZMŰVESBOLT ELADÓ

Csongrád, szentesi út
12

Justh Gyula utca

Csongrád
32

A természet lágy ölén, eladó panzió Bokros

Csongrád
15

Eladó Kertes ház

Csongrád, Széchenyi István utca