Eladó és kiadó ingatlanok Csömörön

Találati lista:

79

Itt találhatóak a csömöri ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csömör nagyközség a Gödöllői-dombság szélén, a Csömöri-patak kanyarulatában található. A fővárosi agglomeráció egyetlen igazi zsákfaluja kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Közvetlenül a XVI. kerület mellett fekszik, területén áthalad az M0-s körgyűrű, a fővárossal pedig közvetlen HÉV járat köti össze. Csömör egyik szimbóluma az 1873-ban, későromantikus stílusban épült evangélikus templom, mely a közelmúltban történt felújításig az ország egyetlen ún. „kenyértemploma” volt. Másik jelentős nevezetessége a római katolikus felekezet temploma. A faluban jelentős szlovák és német kisebbség is él, a szlovákok híven ápolják néphagyományukat, az idősebbek közül még ma is sokan járnak hétköznap is népviseletben. A csömöri néprajzi gyűjtemény a Falumúzeumban tekinthető meg, mely 1997-ben nyitotta meg kapuit. Csömörön jelentős sportélet zajlik, több mint 60 éves múltra visszatekintő férfi kézilabda csapata mellett, az utóbbi években olyan sporteseményeknek is helyet adott a település, mint a júniusi Bringafesztivál, vagy az októberi teljesítménytúra, a „Csömöri csatangoló”. A település megyei védelem alatt álló természeti értéke a Csömöri ősláp, mely a Csömöri-patak völgyében található. Menekülne a főváros zajától? Költözzön Csömörre, a XVI. kerület szomszédságába. A településen kiváló közlekedési lehetőségek mellett, központi, HÉV közeli, gyönyörű panorámás családi házakat és építési telkeket találhat. A településen 3 óvoda, 1 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget csömöri ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó Ház, Csömör 145.000.000 Ft

Csömör
29

Eladó ház Csömör

Csömör, Csömör
13

Eladó családi ház, Csömör

Csömör
24

Csömörön családi ház 80 nm-es 2 szobás eladó.

Csömör
17

Eladó családi ház, Csömör

Csömör
4

Eladó sorház, Csömör

Csömör
12

Kétlakásos családi ház Csömörön

Csömör, Csömör
6

ÚJ ÉPÍTÉSŰ ikerház eladó

Csömör, központ
23

Csömör frekventált részén igényes családi ház medencével eladó

Csömör
23

Csömör frekventált részén igényes családi ház medencével kiadó

Csömör

Csömörön, 3 szobás, családbarát lakás kiadó!

Csömör
2

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Csömör, Csömör

Csömör, Csömör
3

pari telek eladó Csömör ipari terület 216 343 m2

Csömör
9

Tegyen ajánlatot Pest Megye legszebb vadászkastélyára!

Csömör
17

Eladó 200m2 családi ház, Csömör

Csömör
23

Eladó 353m2 családi ház, Csömör

Csömör

Eladó 870m2 építési telek, Csömör

Csömör
18

Eladó 102m2 családi ház, Csömör

Csömör
5

Eladó Ikerház, Csömör, Hőstelep, Széchenyi utca, 90nm, 45600000 Ft

Csömör, Hőstelep, Széchenyi utca
17

Eladó 160m2 családi ház, Csömör

Csömör