Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Cserszegtomajon

Találati lista: 217

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a cserszegtomaji ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Keszthely és Hévíz között, a Keszthelyi- hegység délnyugati nyúlványán, a Keszthelyt ölelő dombvonulaton, a 71-es főút mentén helyezkedik el Cserszegtomaj. A hegyközség jellegű település a névadója a híres Cserszegi Fűszeresnek, melyet a nemrég felújított Festetics pincében meg is kóstolhatnak az idelátogatók. Cserszegtomaj legjelentősebb látnivalója a Kútbarlang, melyet 1930-ban véletlenszerűen fedeztek fel kútásók a cserszegtomaji temetőben. Elhelyezkedését, formavilágát és kialakulását tekintve Európában egyedülálló természeti képződmény, mely elnyerte a \"Zala megye csodája\" címet. Másik jelentős nevezetessége a Margit-kilátó, mely egy 31 méter magas faszerkezetű építmény. A kilátóból látható a Keszthelyi-öböl, a déli part és a Bakony is. Cserszegtomaj természeti értéke az Arborétum, melyet Horváth Jenő botanikus, növénynemesítő létesített 1966-ban. A fenyőkből és örökzöldekből álló gyűjtemény hamar hírnévre tett szert, tulajdonosa több díjat is elnyert, köztük az 1971-es Erfurti Világkiállítás díjait. A Cserszegi Vár 2000-ben épült a millennium tiszteletére. Tulajdonosa, Tóth László a hagyományokat lelkesen őrzi, bor- és gasztronómiai szakértelemmel és privát gyűjteményével várja vendégeit. A várban létesült Várszínház színházi előadásoknak és egyéb rendezvényeknek ad otthont. A település legjelentősebb rendezvényei az Orbán-nap borverseny, a nyári borfesztivál majd sörfesztivál, a szüreti mulatság és a családi fesztivál. Családi házat, építési telket keres Cserszegtomajon? A központban balatoni panorámás ingatlanokat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget cserszegtomaji ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.