Csanádpalotai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

17

Ezen az oldalon a Csanádpalotán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csanádpalota Csongrád megye délkeleti részén, Makótól 20 km-re, a román határ mellett fekszik, a Maros törmelékkúpján kialakult lösztáblán. Földje kitűnő, humuszban gazdag mezőségi talaj. A közel 600 éves település története 1421-ig nyúlik vissza, amikor Palota néven említik és a nagylaki uradalomhoz tartozott. A vasúti forgalomba 1884-ben kapcsolódott be, ártézi kút 1893-tól van a településen. Legjelentősebb nevezetessége a Kelemen László Emlékpark, ahol Kelemen László, az első magyar színigazgató nyugszik, aki élete vége felé Csanádpalotán telepedett le. A temető a Szentháromság tiszteletére épült 1863-ban kápolnával, stációval, középkereszttel, a hősi panteonnal, 1848, 1914 és 1944 halottainak emlékhelyével. Másik jelentős látnivalója a Tájház, mely a templom oldalán található. Létrehozása Asztalos P. Kálmán parasztköltő, autodidakta néprajzkutató érdeme. A kiállított tárgyak között ritkaságnak számít a mosógép fából készült elődje. A városi fúvószenekar évről-évre egyre nagyobb hírnévre tesz szert, nemcsak városi rendezvényeken vesznek részt, hanem környékbeli településekről is gyakran kapnak meghívást, és külföldön is koncerteztek már. A város jelentős eseménye a Palotai búcsú, melyet minden évben a május 16-hoz legközelebb eső vasárnap tartanak a templom felszentelésének tiszteletére. Családi házat keres Csanádpalotán? Esetleg termőföldet szeretne erre vásárolni? A városban számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csanádpalotai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó családi ház, Csanádpalota, Hattyú utca

Csanádpalota, Hattyú utca
16

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota
17

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota
20

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota
13

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota
16

Eladó családi ház, Csanádpalota, Ág utca

Csanádpalota, Ág utca
9

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota
10

Kiváló lehetőség!!! Csanádpalotán

Csanádpalota, belváros, Muskátli utca
13

Csanádpalotán, 3 szobás, száraz tégla ház !

Csanádpalota
2

Eladó családi ház, Csanádpalota, Muskátli utca

Csanádpalota, Muskátli utca
8

Csanádpalotán vegyes építésű ház eladó

Csanádpalota, Táncsics Mihály utca
14

Eladó családi ház, Csanádpalota, Csanádpalota

Csanádpalota, Csanádpalota
10

Csanádpalota 3 szobás gázkonvektoros ház eladó!!!

Csanádpalota
13

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota
11

Eladó családi ház, Csanádpalota, Vörösmarty utca

Csanádpalota, Vörösmarty utca
9

Csanádpalotán telephely, üzlethelyiség, irodaház áron alul eladó!

Csanádpalota