Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Csanádpalotai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 16

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Csanádpalotán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csanádpalota Csongrád megye délkeleti részén, Makótól 20 km-re, a román határ mellett fekszik, a Maros törmelékkúpján kialakult lösztáblán. Földje kitűnő, humuszban gazdag mezőségi talaj. A közel 600 éves település története 1421-ig nyúlik vissza, amikor Palota néven említik és a nagylaki uradalomhoz tartozott. A vasúti forgalomba 1884-ben kapcsolódott be, ártézi kút 1893-tól van a településen. Legjelentősebb nevezetessége a Kelemen László Emlékpark, ahol Kelemen László, az első magyar színigazgató nyugszik, aki élete vége felé Csanádpalotán telepedett le. A temető a Szentháromság tiszteletére épült 1863-ban kápolnával, stációval, középkereszttel, a hősi panteonnal, 1848, 1914 és 1944 halottainak emlékhelyével. Másik jelentős látnivalója a Tájház, mely a templom oldalán található. Létrehozása Asztalos P. Kálmán parasztköltő, autodidakta néprajzkutató érdeme. A kiállított tárgyak között ritkaságnak számít a mosógép fából készült elődje. A városi fúvószenekar évről-évre egyre nagyobb hírnévre tesz szert, nemcsak városi rendezvényeken vesznek részt, hanem környékbeli településekről is gyakran kapnak meghívást, és külföldön is koncerteztek már. A város jelentős eseménye a Palotai búcsú, melyet minden évben a május 16-hoz legközelebb eső vasárnap tartanak a templom felszentelésének tiszteletére. Családi házat keres Csanádpalotán? Esetleg termőföldet szeretne erre vásárolni? A városban számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csanádpalotai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.