Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Celldömölkön

Találati lista: 75

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a celldömölki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Celldömölk város a Kemenesalja kistáj természetes központja, az egykor vulkánként működő Ság-hegy lábánál fekszik, mely a Balaton-felvidéki tanúhegyek legnyugatibb tagja. Vonattal a Székesfehérvár–Szombathely- és a Győr–Celldömölk-vasútvonalon közelíthető meg. Celldömölk az egykori tűzhányó, a Ság-hegy lábánál fekvő település, vallási központ, búcsújáró és zarándokhely. A Ság-hegy Vas megye első és Magyarország egyik legkisebb tájvédelmi körzete, nevezetessége az egykori tűzhányóból megmaradt kettős csonkakúp, és a bányászat során kialakult kráter. A Ság-hegy egyben része történelmi borvidékeinknek is. A város központjában a kegytemplom, a bencés apátság épülete és a kálvária barokk épületegyüttese tárul a látogató elé. A Kegytemplom mellett található látványosság a Zsolnai-Kút. Celldömölk egyik városrésze Kis-Cell, az itt található csodatévő Mária-képéről híressé vált búcsújáróhely, Kismáriacell, az ausztriai Máriacell után kapta nevét. A város legrégebbi templomai a XIII. században épült Romtemplom és az Alsósági Szent Miklós Római Katolikus Plébániatemplom. Eötvös Loránd emlékére a Ság-hegyen emlékoszlopot állítottak. A városban a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, nyújt felüdülést, a Kemenes Vulkánpark interaktív kiállításán a tűzhányók működését ismerhetik meg az érdeklődők, a Celldömölki-tó, pedig a horgászoknak nyújt kikapcsolódást. Családi házat vásárolna Celldömölkön? A város központjában, kertvárosi részen, fürdőhöz közel, vagy akár a Ság-Hegyen is megtalálhatja az Önnek megfelelő ingatlant. Téglalakást keres? A belvárosban és nyugodt, csendes környezetben is találhat ingatlanokat. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A Ság-Hegyen gyönyörű panorámával rendelkező ingatlanok között válogathat. A városban 4 óvoda, 2 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget celldömölki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.