Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Bükön

Találati lista: 81

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a büki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Bük az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál, a Répce-folyó síkságán fekvő település. Idegenforgalmi vonzerejét elsősorban a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum adja, mely hazánk 2. legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője. Másik legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége a golfklub, mely hazánk első és nemzetközi szintű pályával rendelkező golfklubja. Nevezetes műemlékei a Szapáry- kastély, mely egy XVI. századi eredetű, udvarház átépítésével jött létre a XVII. században, és a gótikus Szent Kelemen plébániatemplom, mely 1408-ban épült. Másik nevezetes épülete a Kóczán ház, Kóczán Ferenc egykori lakóháza, mely a tájegység utolsó zsúpfedésű, csapott oromzatú, vályogfalú parasztháza. Természeti értéke a Répcementi tanösvény, mely a Répce folyó élővilágát bemutató interaktív kiállítás. Büköt méltán nevezhetnénk az aktív turizmus fellegvárának, hiszen a Felnőttjátszótér kültéri fittness gépeivel, a mozgáskorlátozottak számára létrehozott fittness eszközökkel, és a gyerekek részére épült egyedi játszótérrel várja vendégeit. A Napsugár Játszópark a Magyarországon egyedülálló SPIN FRIZZ henger és az egész évben nyitva tartó korcsolyapálya mellett, még számtalan élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csepreggel, Locsmánddal, Zsirával és Bővel kerékpárutak kötik össze. A Kristály Toronyban pedig a hazánkban egyedülálló kristályszerkezetű, háromszintes mászó és kalandpályát próbálhatják ki az idelátogatók. Bükfürdőn szeretne pihenni? Vásároljon téglalakást a Birdland villaparkban, üdülőt, nyaralót a fürdőhöz közel, vagy családi házat a belvárosban, vagy a fürdőhöz közel. Turizmussal szeretne foglalkozni? Apartmanházakkal bővített családi házakat, hoteleket és panziókat is talál a gyógyfürdő közelségében. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget büki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.