Ingatlanok Budapest XI. kerület

Találati lista:

2800

Ezen az oldalon a Budapest XI. kerületében megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budapest XI. kerületének városrészeire, Albertfalva, Dobogó, Feneketlen tó, Gazdagrét, Gellérthegy, Infopark, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Műegyetem környéke, Nádorliget, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Spanyolrét, Szentimreváros, Tabán. Újbuda Budapest kerületei közül a legnépesebbnek mondható, 140 ezer lakosa van, és elmondható, hogy igen népszerű az eladó lakásokat keresők között. A kerületben 11 bölcsőde, 35 óvoda, 28 általános iskola, 25 középiskola, 3 felsőoktatási intézmény működik, itt található az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Kara ill. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem is. Újbuda közlekedése jónak mondható, legjelentősebb közlekedési csomópontja a Móricz Zsigmond körtér, ahonnan tömegközlekedéssel a Belváros könnyen elérhető. A kerületben található továbbá a Kelenföldi pályaudvar is. Népszerű az otthonkeresők között Sasad városrész, ha a Belvárostól könnyen elérhető távolságra, mégis, nyugodt, csendes helyen keres családi házat, újépítésű társasházat érdemes feltérképezni a lehetőségeket. Kedvelt zöldövezeti városrész Sashegy, bár itt már kevésbé mérsékeltek az árak. Gazdagrét az egyik legnépszerűbb városrésze a kerületnek, itt legnagyobb arányban panellakásokat találunk. A városrész infrastruktúrája kiváló, számos szupermarket, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta stb. van elérhető közelségben és mindezen tényezők mellett még a közbiztonság is kiváló.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Budapest XI. kerületében a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Lágymányoson eladó felújított, 98 nm-es, nagypolgári lakás.

Budapest XI. kerület, Lágymányos
9

Eladó Kelenföldön 2 szobás lakás panelprogramos házban!

Budapest XI. kerület, Kelenföld
6

Eladó Lakás, Budapest 11. ker.

Budapest XI. kerület, Gellérthegy, Ulászló utca
13

Eladó téglalakás, Budapest XI. kerület, Gellérthegy, BAH csomóponthoz közel

Budapest XI. kerület, Gellérthegy, BAH csomóponthoz közel
15

Eladó téglalakás, Budapest XI. kerület, Gellérthegy, Gellérthegy csendes utcájában

Budapest XI. kerület, Gellérthegy, Gellérthegy csendes utcájában
10

Eladó Lakás, Budapest 11. ker.

Budapest XI. kerület, Sashegy XI. ker, Budaörsi út
8

Eladó téglalakás, Budapest XI. kerület, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér

Budapest XI. kerület, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér
12

Eladó téglalakás, Budapest XI. kerület, Gellérthegy, Gellérthegy

Budapest XI. kerület, Gellérthegy, Gellérthegy
16

Eladó családi ház, Budapest XI. kerület, Kelenföld

Budapest XI. kerület, Kelenföld
16

Eladó Lakás, Budapest 11. ker.

Budapest XI. kerület
11

Gellért tér közelében szuper lakás

Budapest XI. kerület, Műegyetem környéke, Budafoki út