Ingatlanok Budapest II. kerület

Találati lista:

1851

Ezen az oldalon a Budapest II. kerületében megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budapest II. kerületének városrészeire, Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházy-rét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépjuhászné, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál. A kerület domborzatát tekintve dombos, hegyes gyönyörű panorámával, viszonylag igen közel a belvároshoz. Valószínűsíthető, hogy ezen tényezők is közrejátszottak abban, hogy Budapest legelőkelőbb városrészévé váljon. Ha a kerületben keres ingatlant, országos szinten a legdrágább négyzetméterárakkal találkozhat. Legnagyobb közlekedési csomópontja a Széll Kálmán tér, számos buszjárat, villamos és a 2-es metró vonal is itt halad át. Ha közlekedés szempontjából frekventált helyen keres albérletet, kiadó lakást a kerület áraihoz képest viszonylag kedvező áron, érdemes a Széll Kálmán tér közelében keresni. A környéken található a Mamut bevásárlóközpont. A kerületben 10 óvoda, 11 általános iskola, 6 gimnázium működik állami finanszírozásban, továbbá a lakosság speciális igényeinek megfelelően igen magas a magániskolák száma a budapesti átlaghoz képest. A városrész számos látnivalót tartogat az idelátogatók számára, például Gül Baba türbéje, Millenáris Park, Mechwart liget, Lukács fürdő, Pál-Völgyi cseppkőbarlang, Máriaremetei kegytemplom. Hűvösvölgyben panorámás családi házak, gyönyörűen parkosított kertekkel várják az ingatlanok után érdeklődőket, nagy előnye a városrésznek, hogy tömegközlekedés szempontjából igen kedvező. Emiatt érdemes az eladó-, kiadó lakáskínálatot is megtekinteni. Ha nyugodt, csendes városrészben szeretne költözni, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős városrészben érdemes családi házat keresni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Budapest II. kerületében a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Budapesten II.ker-ben cégközpontnak is megfelelő 110 nm iroda kiadó

Budapest II. kerület, Szépvölgy
11

Páriszi panorámás lakás a Mechwart ligetnél

Budapest II. kerület, Rózsadomb
9

Zivatar utcában luxus PENTHOUSE 70 nm terasszal

Budapest II. kerület, Zivatar utca
10

Nappali 2 hálószobás erkélyes lakás Rózsadombon

Budapest II. kerület, Rózsadomb, Endrődi Sándor utca

II. kerületben 1,5 szobás bútorozott lakás kiadó!

Budapest II. kerület, Lipótmező

Kis garzonlakás kiadó a II. kerületben

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

Felújított villa lakás kiadó

Budapest II. kerület, Szépilona

Szépen felújított garzon a II. kerületben kiadó

Budapest II. kerület, Felhévíz II. ker.

Pesthidegkúti garzon, csendes, barátságos környéken

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

II. kerületben szoba bérlet kiadó!

Budapest II. kerület, Pasarét

Család és állatbarát lakás kiadó az II. kerületben!

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

A 2. kerületben 2 szobás lakás kiadó! Diákoknak is!

Budapest II. kerület, Pasarét

II, családbarát lakás kiadó!

Budapest II. kerület, Pasarét
9

Eladó családi ház, Budapest II. kerület, Máriaremete

Budapest II. kerület, Máriaremete
19

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület

Budapest II. kerület
19

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület

Budapest II. kerület
17

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Víziváros II. ker, Szász Károly utca

Budapest II. kerület, Víziváros II. ker, Szász Károly utca
18

Eladó családi ház, Budapest II. kerület, Máriaremete

Budapest II. kerület, Máriaremete
16

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Fény utcai Piac

Budapest II. kerület, Fény utcai Piac