Ingatlanok Budapest II. kerület

Találati lista:

2842

Ezen az oldalon a Budapest II. kerületében megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budapest II. kerületének városrészeire, Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházy-rét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépjuhászné, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál. A kerület domborzatát tekintve dombos, hegyes gyönyörű panorámával, viszonylag igen közel a belvároshoz. Valószínűsíthető, hogy ezen tényezők is közrejátszottak abban, hogy Budapest legelőkelőbb városrészévé váljon. Ha a kerületben keres ingatlant, országos szinten a legdrágább négyzetméterárakkal találkozhat. Legnagyobb közlekedési csomópontja a Széll Kálmán tér, számos buszjárat, villamos és a 2-es metró vonal is itt halad át. Ha közlekedés szempontjából frekventált helyen keres albérletet, kiadó lakást a kerület áraihoz képest viszonylag kedvező áron, érdemes a Széll Kálmán tér közelében keresni. A környéken található a Mamut bevásárlóközpont. A kerületben 10 óvoda, 11 általános iskola, 6 gimnázium működik állami finanszírozásban, továbbá a lakosság speciális igényeinek megfelelően igen magas a magániskolák száma a budapesti átlaghoz képest. A városrész számos látnivalót tartogat az idelátogatók számára, például Gül Baba türbéje, Millenáris Park, Mechwart liget, Lukács fürdő, Pál-Völgyi cseppkőbarlang, Máriaremetei kegytemplom. Hűvösvölgyben panorámás családi házak, gyönyörűen parkosított kertekkel várják az ingatlanok után érdeklődőket, nagy előnye a városrésznek, hogy tömegközlekedés szempontjából igen kedvező. Emiatt érdemes az eladó-, kiadó lakáskínálatot is megtekinteni. Ha nyugodt, csendes városrészben szeretne költözni, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős városrészben érdemes családi házat keresni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Budapest II. kerületében a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

36

II. ADYLIGET csendes utcájában, 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ELADÓ!

Budapest II. kerület, Adyliget
9

Országúton eladó 90 nm-es, 2+2 szobás, közepes állapotú, panorámás lakás!

Budapest II. kerület, Országút
16

II. Egyszintes CSALÁDI HÁZ Máriaremetén!

Budapest II. kerület, Máriaremete
4

II. Családi ház építésére alkalmas telek, jó közlekedés mellett

Budapest II. kerület, Máriaremete
19

II. Belbudai REMEK BEOSZTÁSÚ lakás, KERTRE NÉZŐ HÁLÓSZOBÁKKAL!

Budapest II. kerület, Országút, Fényes Elek utca
18

Barátságos lakás

Budapest II. kerület, Hárshegy, Budakeszi út
16

Adyligeten kellemes környezetben felújítandó ház eladó

Budapest II. kerület, Adyliget

Kis garzonlakás kiadó a II. kerületben

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu
6

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, II. Kerület

Budapest II. kerület, II. Kerület
7

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, II. Kerület

Budapest II. kerület, II. Kerület
7

Eladó építési telek, Budapest II. kerület, Remetekertváros

Budapest II. kerület, Remetekertváros
9

II.ker. Vérhalom utcában panorámás lakás eladó ...

Budapest II. kerület, Rózsadomb

Pasaréten, 2 szobás lakás kiadó!

Budapest II. kerület, Pasarét

II. kerületben minigarzon! 55.000/hó!!!

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

Család és állatbarát lakás kiadó!

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

Szoba kiadó!

Budapest II. kerület, Pasarét

II. kerület, Szépvölgyi u.

Budapest II. kerület, Szépvölgy, Szépvölgyi u.

Magasföldszinti téglalakás kiadó Pasaréten

Budapest II. kerület, Pasarét
10

Pasaréten 180 négyzetméteres polgári lakás

Budapest II. kerület, Pasarét