Budaörsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

416

Ezen az oldalon a Budaörsön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budaörs Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a főváros nyugati kapujának is nevezik. A város kereskedelmi negyedénél halad át a fővárost Béccsel, illetve a Balatonnal összekötő, M1-M7-es autópályák közös szakasza. Budapestről közúton és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető a város. Ennek valamint az idetelepült bevásárlóközpontoknak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult a rendszerváltást követően. 2006-ban a Központi Statisztikai Hivatal a legfejlettebb városnak minősítette. 2005-ben elnyerte a legvállalkozóbarátabb város címet. A bevásárlóközpontok széles kínálata mellett az ipari park is számos vállalkozásnak nyújt telephelyet. A város egyre inkább az innovatív cégek letelepítésére, a K+F részarányának növelésére törekszik. Festői szépségű környezetben helyezkedik el a Kőhegy lábánál. Az Óváros hangulatos utcái, a borospincék, a Kálvária-domb a felújított stációkkal és a barokk katolikus templom Budaörs nevezetességei. Az Ótemetőben régi, faragott gótkeresztes sírkövek őrzik a német nemzetiségi múltat. A Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnok rövidpályás úszóversenyek megrendezésére és az edzéseken, mérkőzéseken túl konferenciák, színi előadások, bálok és koncertek megrendezésére is lehetőséget teremt. Lakást keres Budaörsön? A város központjában számtalan lehetőség közül válogathat. Panellakást szeretne vásárolni? A budaörsi lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. Családi házat vásárolna kertvárosi környezetben, mégis közel a fővároshoz? Budaörs családi házai Önre várnak. A városban 11 óvoda, 5 általános iskola, 2 művészeti iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budaörsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó iroda, irodaház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
6

Kiadó iroda, irodaház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
8

Kiadó iroda, irodaház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
19

Eladó hotel, panzió, Budaörs, Kamaraerdő

Budaörs, Kamaraerdő
17

Eladó családi ház, Budaörs, Kőhegy

Budaörs, Kőhegy
16

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs
5

Eladó családi ház, Budaörs, Központ

Budaörs, Központ
25

Eladó családi ház, Budaörs, Központ

Budaörs, Központ
5

Eladó építési telek, Budaörs, Központ

Budaörs, Központ
19

Eladó családi ház, Budaörs, csendes

Budaörs, csendes
2

Eladó építési telek, Budaörs, Központ

Budaörs, Központ
8

Eladó építési telek, Budaörs, Óváros

Budaörs, Óváros
9

Eladó ikerház, Budaörs, Centrumban, Kőhegy lábánál

Budaörs, Centrumban, Kőhegy lábánál
19

Eladó családi ház, Budaörs, Köhegy lábánál

Budaörs, Köhegy lábánál
19

Eladó családi ház, Budaörs, Köhegy lábánál

Budaörs, Köhegy lábánál
7

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs

Telek

Budaörs

Eladó építési telek, Budaörs

Budaörs

Ideális fekvés, gyönyörű panoráma!

Budaörs

Panorámás telek

Budaörs