Budaörsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

482

Ezen az oldalon a Budaörsön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budaörs Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a főváros nyugati kapujának is nevezik. A város kereskedelmi negyedénél halad át a fővárost Béccsel, illetve a Balatonnal összekötő, M1-M7-es autópályák közös szakasza. Budapestről közúton és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető a város. Ennek valamint az idetelepült bevásárlóközpontoknak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult a rendszerváltást követően. 2006-ban a Központi Statisztikai Hivatal a legfejlettebb városnak minősítette. 2005-ben elnyerte a legvállalkozóbarátabb város címet. A bevásárlóközpontok széles kínálata mellett az ipari park is számos vállalkozásnak nyújt telephelyet. A város egyre inkább az innovatív cégek letelepítésére, a K+F részarányának növelésére törekszik. Festői szépségű környezetben helyezkedik el a Kőhegy lábánál. Az Óváros hangulatos utcái, a borospincék, a Kálvária-domb a felújított stációkkal és a barokk katolikus templom Budaörs nevezetességei. Az Ótemetőben régi, faragott gótkeresztes sírkövek őrzik a német nemzetiségi múltat. A Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnok rövidpályás úszóversenyek megrendezésére és az edzéseken, mérkőzéseken túl konferenciák, színi előadások, bálok és koncertek megrendezésére is lehetőséget teremt. Lakást keres Budaörsön? A város központjában számtalan lehetőség közül válogathat. Panellakást szeretne vásárolni? A budaörsi lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. Családi házat vásárolna kertvárosi környezetben, mégis közel a fővároshoz? Budaörs családi házai Önre várnak. A városban 11 óvoda, 5 általános iskola, 2 művészeti iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budaörsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

29

Budaörs, Kamaraerdő LEGJOBB RÉSZÉN kétszintes CSALÁDI HÁZ ELADÓ!!!

Budaörs, Kamaraerdő, Kolozsvári utca
6

Centrumban 97 nm-es, nappali + 3 szobás új építésű, korszerű ikerházfél

Budaörs

Budaörs, kis ház kiadó 70.000 ft-ért!

Budaörs

Budaörsön szoba bérlet kiadó!

Budaörs

Budaörs, , 1 szobás szép garzon 65.000.-ft kiadó !!

Budaörs

Budaörs, 1 szobás garzon szép házrész , kiadó 65.000.-ft !

Budaörs
20

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs
20

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs
19

Eladó hotel, panzió, Budaörs, Kamaraerdő

Budaörs, Kamaraerdő
17

Eladó családi ház, Budaörs, Kőhegy

Budaörs, Kőhegy
17

Eladó családi ház, Budaörs, Baross utca közepén, lakóházak között

Budaörs, Baross utca közepén, lakóházak között
15

Eladó családi ház, Budaörs, Kamaraerdő

Budaörs, Kamaraerdő
16

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs
7

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs

Telek

Budaörs

Eladó építési telek, Budaörs

Budaörs

Ideális fekvés, gyönyörű panoráma!

Budaörs

Panorámás telek

Budaörs

Telek

Budaörs

Telek

Budaörs