Budaörsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

672

Ezen az oldalon a Budaörsön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budaörs Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a főváros nyugati kapujának is nevezik. A város kereskedelmi negyedénél halad át a fővárost Béccsel, illetve a Balatonnal összekötő, M1-M7-es autópályák közös szakasza. Budapestről közúton és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető a város. Ennek valamint az idetelepült bevásárlóközpontoknak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult a rendszerváltást követően. 2006-ban a Központi Statisztikai Hivatal a legfejlettebb városnak minősítette. 2005-ben elnyerte a legvállalkozóbarátabb város címet. A bevásárlóközpontok széles kínálata mellett az ipari park is számos vállalkozásnak nyújt telephelyet. A város egyre inkább az innovatív cégek letelepítésére, a K+F részarányának növelésére törekszik. Festői szépségű környezetben helyezkedik el a Kőhegy lábánál. Az Óváros hangulatos utcái, a borospincék, a Kálvária-domb a felújított stációkkal és a barokk katolikus templom Budaörs nevezetességei. Az Ótemetőben régi, faragott gótkeresztes sírkövek őrzik a német nemzetiségi múltat. A Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnok rövidpályás úszóversenyek megrendezésére és az edzéseken, mérkőzéseken túl konferenciák, színi előadások, bálok és koncertek megrendezésére is lehetőséget teremt. Lakást keres Budaörsön? A város központjában számtalan lehetőség közül válogathat. Panellakást szeretne vásárolni? A budaörsi lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. Családi házat vásárolna kertvárosi környezetben, mégis közel a fővároshoz? Budaörs családi házai Önre várnak. A városban 11 óvoda, 5 általános iskola, 2 művészeti iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budaörsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Budaörs, 1 szobás igényes lakás kiadó, 70.000.-ft a bérleti díja

Budaörs

Budaörsön garzon kiadó 65.000.-ft a bérleti díja !

Budaörs

Budaörsön kedvező áron garzon kiadó

Budaörs

Budaörs központjában gyönyörű lakás kiadó 85000 Ft

Budaörs
7

Váltóőr utca

Budaörs
7

Törökugrató környéke

Budaörs
8

Eladó Lakás, Budaörs

Budaörs
27

Eladó ikerház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
9

Eladó családi ház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
25

Eladó ikerház, Budaörs, Budaörs, Kisfaludy utca

Budaörs, Budaörs, Kisfaludy utca
9

Eladó ingatlan irodával és raktárral- Rose Garden, Budaörs

Budaörs
25

Kiadó Iroda, Antana Üzleti Park

Budaörs

Kiadó raktár- Log1, Budaörs

Budaörs
9

Eladó iroda- Rose Garden, Budaörs

Budaörs
4

Eladó családi ház, Budaörs, Budaörs Cserebogár u

Budaörs, Budaörs Cserebogár u
20

Elvehetetlen panorámás, nívós, medencés ház Budaörsön

Budaörs, Törökugrató
5

Budaörs frekventált helyén 1514 nm belterületi telek eladó

Budaörs
8

Akció!!! Budaörs Kamaraerdőnél új építésű nappali + 3 hálós ikerház fél Akció!!!

Budaörs, Budaörsi Kamaraerdő
9

Úthegy panorámás domboldalán

Budaörs