Budaörsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

632

Ezen az oldalon a Budaörsön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budaörs Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a főváros nyugati kapujának is nevezik. A város kereskedelmi negyedénél halad át a fővárost Béccsel, illetve a Balatonnal összekötő, M1-M7-es autópályák közös szakasza. Budapestről közúton és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető a város. Ennek valamint az idetelepült bevásárlóközpontoknak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult a rendszerváltást követően. 2006-ban a Központi Statisztikai Hivatal a legfejlettebb városnak minősítette. 2005-ben elnyerte a legvállalkozóbarátabb város címet. A bevásárlóközpontok széles kínálata mellett az ipari park is számos vállalkozásnak nyújt telephelyet. A város egyre inkább az innovatív cégek letelepítésére, a K+F részarányának növelésére törekszik. Festői szépségű környezetben helyezkedik el a Kőhegy lábánál. Az Óváros hangulatos utcái, a borospincék, a Kálvária-domb a felújított stációkkal és a barokk katolikus templom Budaörs nevezetességei. Az Ótemetőben régi, faragott gótkeresztes sírkövek őrzik a német nemzetiségi múltat. A Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnok rövidpályás úszóversenyek megrendezésére és az edzéseken, mérkőzéseken túl konferenciák, színi előadások, bálok és koncertek megrendezésére is lehetőséget teremt. Lakást keres Budaörsön? A város központjában számtalan lehetőség közül válogathat. Panellakást szeretne vásárolni? A budaörsi lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. Családi házat vásárolna kertvárosi környezetben, mégis közel a fővároshoz? Budaörs családi házai Önre várnak. A városban 11 óvoda, 5 általános iskola, 2 művészeti iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budaörsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

Szálláshegy utca

Budaörs
45

Eladó családi ház, Budaörs

Budaörs
9

Eladó családi ház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
25

Eladó ikerház, Budaörs, Budaörs, Kisfaludy utca

Budaörs, Budaörs, Kisfaludy utca
17

Eladó családi ház, Budaörs, Budaörs

Budaörs, Budaörs
14

Eladó Lakás, Budaörs

Budaörs
14

Eladó Lakás, Budaörs

Budaörs
31

Kiadó, teljeskörűen felújított, privát irodák 2-12 fő méretekben a budaörsi terraparkban!

Budaörs, Budaörs
9

Személyreszabott, új irodák bérelhetők a budaörsi business center közepén 70 eur / hótól !

Budaörs, Puskás Tivadar lakópark
23

Téliesített téglaház gyönyörű kerttel és kilátással budaörs alsószálláson!

Budaörs, Alsószállás
26

Eladó családi ház, Budaörs, Budaörs, Harkály utca

Budaörs, Budaörs, Harkály utca
4

BUDAÖRS FRANKHEGYEN

Budaörs, Frankhegy
7

NYARALÓ ALSÓSZÁLLÁSON

Budaörs, Alsószállás
12

PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ KAMARAERDŐN

Budaörs, Kamaraerdő