Budakeszi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

148

Ezen az oldalon a Budakeszin megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budakeszi városrészeire, Városrész - Központ (Szilvamag), Délnyugati városrész, Nyugati városrész, Keleti városrész, Makkosmária (Máriamakk), Nagyszénászug, Ipari-gazdasági terület, Külterületek. Budakeszi Budapestről könnyen, BKV járattal megközelíthető település, mely a város helyi járataként is szolgál. Budakesziről Budapest felé indulva rögtön a főváros egyik legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontjára, a Széll Kálmán térre (az egykori Moszkva térre) érünk. A kirándulni vágyók a János-hegyi libegővel, vagy a fogaskerekűvel és egy kis túrázással is eljuthatnak a városba. A város hegyekkel körülvéve csodálatos természeti környezetben fekszik, a települést körbeölelő tölgyes erdőség és a Budakeszi Erdészeti Arborétum a Budai Tájvédelmi Körzet része. A Budai-hegység legmagasabb pontja, a Nagy-Kopasz is itt található, magassága 559 méter. 2005-ben épült a Csergezán Pál nevét viselő 32 méter magas kilátó a csúcson, melynek felső szintje 18 méter magas. A kilátó csodás panorámát nyújt és pihenőhelyként is szolgál. Budakeszi különleges természeti szépségei közé tartozik két mamutfenyő, melyek mellé további facsemetéket ültettek, hogy mamutfenyő-ligetet hozzanak létre. A Budakeszi Vadasparkba látogatók a vadon élő állatokat természetes környezetükben figyelhetik meg. Budakeszi az új kőkorszak óta lakott település, mindenkori fejlődését elősegítette, hogy fontos forgalmi csomópont volt évszázadokon keresztül, mivel a budai vár, Zsámbék - Székesfehérvár, Tinnye - Esztergom főútvonalában fekszik. Esztergom felé ezen az úton közlekedtek, hogy a Visegrád felé vezető utak vámjait kikerüljék. 1659-től Budakeszi birtokosa gróf Zichy István volt, akinek fia, Péter hívta a településre az első német telepeseket. A városban Német Önkormányzat is működik. A településen található mintegy 200 értékes, szép sváb paraszt- és polgárház helyi védelem alatt áll. Budakeszi egyéb nevezetességei a Himnusz-szobor, melynek harangjai ünnepnapokon a Himnuszt szólaltatják meg, a Kálváriakápolna, melyhez a Budakeszi stációsor érintésével jutunk el, valamint a Romkert, ahol egy középkori templom falcsonkjaira bukkantak. Budapest szürke falai után hegyvidéki panorámát szeretne látni, ha kinéz az ablakon? Budakeszi családi házai, a Barackos lakópark téglalakásai és a Nagyszénászugban található telkek csodás kilátást nyújtanak. Kisgyermekeivel szeretne Budakeszire költözni? Itt biztosan talál olyan ingatlant, mely közel van az óvodához, iskolához és a vadasparkba sem kell messzire menni. A településen: 3 óvoda, 1 általános iskola, 1 gimnázium és 1 nyolcosztályos katolikus gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budakeszi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó külterületi telek, Budakeszi, Budakeszi

Budakeszi, Budakeszi
11

Etheles park 1

Budakeszi
10

Etheles park 2

Budakeszi

Olcsó építési telek!

Budakeszi
14

Budakeszi tájvédelmi körzetének határán luxus ingatlan eladó

Budakeszi
7

Eladó Építési telek, Budakeszi, Máriamakk, Gerinc utca, 1495nm, 39900000 Ft

Budakeszi, Máriamakk, Gerinc utca
5

Kiadó iroda, irodaház, Budakeszi, Szőlőskert ipari park

Budakeszi, Szőlőskert ipari park
5

Kiadó iroda, irodaház, Budakeszi, Szőlőskert ipari park

Budakeszi, Szőlőskert ipari park
22

Egy ékszerdoboz keresi új lakóját Budakeszin

Budakeszi, Meggyes
18

Budakeszin 470 m2-es, 6 szobás, medencés családi ház eladó

Budakeszi
17

Budakeszi Makkosi erdő közeli részén családi ház eladó

Budakeszi, Makkosmária
14

Budakeszi kedvelt sík panorámás utcájában Loft ház eladó

Budakeszi, Szanatórium
15

Budakeszi csendes mellékutcájában központ közeli kétgenerációs családi ház eladó!

Budakeszi

Budakeszin 1224 nm építési telek 24 MFt-ért eladó.

Budakeszi, Máriamakk
7

Makkosmária csendes, zöldövezeti, fejlődő területén eladó építési telek

Budakeszi, Makkosmária
2

Ipari telek eladó Budakeszi ipari terület 4 000 m2

Budakeszi
2

Ipari telek eladó Budakeszi ipari terület 30 000 m2

Budakeszi
2

Ipari telek eladó Budakeszi ipari terület 15 000 m2

Budakeszi
2

Ipari telek eladó Budakeszi ipari terület 2 500 m2

Budakeszi
15

Eladó családi ház, Budakeszi

Budakeszi