Budakeszi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

197

Ezen az oldalon a Budakeszin megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budakeszi városrészeire, Városrész - Központ (Szilvamag), Délnyugati városrész, Nyugati városrész, Keleti városrész, Makkosmária (Máriamakk), Nagyszénászug, Ipari-gazdasági terület, Külterületek. Budakeszi Budapestről könnyen, BKV járattal megközelíthető település, mely a város helyi járataként is szolgál. Budakesziről Budapest felé indulva rögtön a főváros egyik legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontjára, a Széll Kálmán térre (az egykori Moszkva térre) érünk. A kirándulni vágyók a János-hegyi libegővel, vagy a fogaskerekűvel és egy kis túrázással is eljuthatnak a városba. A város hegyekkel körülvéve csodálatos természeti környezetben fekszik, a települést körbeölelő tölgyes erdőség és a Budakeszi Erdészeti Arborétum a Budai Tájvédelmi Körzet része. A Budai-hegység legmagasabb pontja, a Nagy-Kopasz is itt található, magassága 559 méter. 2005-ben épült a Csergezán Pál nevét viselő 32 méter magas kilátó a csúcson, melynek felső szintje 18 méter magas. A kilátó csodás panorámát nyújt és pihenőhelyként is szolgál. Budakeszi különleges természeti szépségei közé tartozik két mamutfenyő, melyek mellé további facsemetéket ültettek, hogy mamutfenyő-ligetet hozzanak létre. A Budakeszi Vadasparkba látogatók a vadon élő állatokat természetes környezetükben figyelhetik meg. Budakeszi az új kőkorszak óta lakott település, mindenkori fejlődését elősegítette, hogy fontos forgalmi csomópont volt évszázadokon keresztül, mivel a budai vár, Zsámbék - Székesfehérvár, Tinnye - Esztergom főútvonalában fekszik. Esztergom felé ezen az úton közlekedtek, hogy a Visegrád felé vezető utak vámjait kikerüljék. 1659-től Budakeszi birtokosa gróf Zichy István volt, akinek fia, Péter hívta a településre az első német telepeseket. A városban Német Önkormányzat is működik. A településen található mintegy 200 értékes, szép sváb paraszt- és polgárház helyi védelem alatt áll. Budakeszi egyéb nevezetességei a Himnusz-szobor, melynek harangjai ünnepnapokon a Himnuszt szólaltatják meg, a Kálváriakápolna, melyhez a Budakeszi stációsor érintésével jutunk el, valamint a Romkert, ahol egy középkori templom falcsonkjaira bukkantak. Budapest szürke falai után hegyvidéki panorámát szeretne látni, ha kinéz az ablakon? Budakeszi családi házai, a Barackos lakópark téglalakásai és a Nagyszénászugban található telkek csodás kilátást nyújtanak. Kisgyermekeivel szeretne Budakeszire költözni? Itt biztosan talál olyan ingatlant, mely közel van az óvodához, iskolához és a vadasparkba sem kell messzire menni. A településen: 3 óvoda, 1 általános iskola, 1 gimnázium és 1 nyolcosztályos katolikus gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budakeszi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Budakeszi , 2 szobás felújított lakás 90.000.-ft kiadó!

Budakeszi

Budakeszi, 2 szobás családbarát lakás 95.000 ft kiadó !

Budakeszi

Budakeszi, 2 szobás lakás kiadó akár családnak is 90.000.-ft !

Budakeszi

Budakeszin szépen felújított lakás kedvező áron kiadó 90000 Ft

Budakeszi
5

Kiadó iroda, irodaház, Budakeszi, Szőlőskert ipari park

Budakeszi, Szőlőskert ipari park
5

Kiadó iroda, irodaház, Budakeszi, Szőlőskert ipari park

Budakeszi, Szőlőskert ipari park
4

Eladó építési telek, Budakeszi, Darányi

Budakeszi, Darányi
4

Eladó Telek, Budakeszi

Budakeszi, Eperjesi
18

Eladó Ház, Budakeszi

Budakeszi
22

Budaörsi út

Budakeszi
12

Természethez közel, Máriamakk gyönyörű részén

Budakeszi
2

Üzlethelyiség jó helyen

Budakeszi

Budakeszin 1224 nm építési telek 22 MFt-ért eladó.

Budakeszi, Máriamakk
2

Lakás jó helyen

Budakeszi
2

Üzlethelyiség jó helyen

Budakeszi
2

Üzlethelyiség jó helyen

Budakeszi
6

Budakeszin 100 nm-es üzlethelyiségnek alkalmas házrész eladó

Budakeszi
12

Budakeszin társasházi lakás eladó

Budakeszi, Szilvamag
8

Budakeszi Nagyszénászug 120 m2 tégla ház eladó!

Budakeszi, Nagyszénászug