Budakalászi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

72

Ezen az oldalon a Budakalászon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budakalász városrészeire, Településközpont és a Lenfonó, Szentistvántelep, Pomázi út – Majdán park, Madár utcák, Berdó dűlő, 11-es út –Barát patak-Szentendrei út, 11-es út Duna közötti terület, Nyugati zöldterületek. Budakalász Budapesttel közvetlenül határos település, a 11-es főút mentén fekszik, közúton és HÉV-vel is könnyen megközelíthető. Budakalász már 15 000 évvel ezelőtt lakott település volt, azóta több népcsoport megfordult a területen, ezt bizonyítják a régészeti leletek, melyekben Budakalász bővelkedik. Köztük igazi ritkaság a négykerekű agyagszekér. 2012-ben fejeződött be a Kálvária dombi ásatás, melynek során egy Árpád-kori templom romjait találták meg. A XIX. század elejétől két nemzetiségű (szerb és német) település. Tájképe a dombságtól a síkságig annyira változatos, hogy a mezőgazdaság minden ága kialakulhatott, de elsősorban a szőlő-és gyümölcstermesztés vált jelentőssé. A XIX. század végétől vált turisztikai célponttá természeti szépségei: a Nagy-Kevélyek és a Duna miatt. Számos nevezetesség is található a városban, mint például a Helytörténeti Múzeum, a Körmeneti kápolna, a Szerb templom, vagy a Gyógynövény Kutató Intézet botanikus kertje. Az Omszki-tó és a Luppa-sziget a vízi-sportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást. Az Omszk szabadidőpark és a Budakalászi Sportcsarnok, mely a Dunakanyar régió legnagyobb sport- és rendezvénycsarnoka számtalan sportolási lehetőséget kínál. A városban több hipermarket biztosítja a bevásárlási lehetőséget. Csendre és nyugalomra vágyik a főváros zaja után? Budakalászon megtalálhatja új otthonát, leendő üdülőjét, kiskertjét, gyümölcsösét. Budapesthez közel, kedvező közlekedési lehetőségekkel találhat családi házakat a kertvárosi jellegű Szentistvántelepen, ahol óvoda, és általános iskola is található, valamint külön HÉV megállóval is rendelkezik. Kedveli a sportokat, és szeret vásárolni? Válasszon az Omszki lakópark társasházi lakásai közül, és mindent megtalál a közelben. A településen 1 bölcsőde, 2óvoda, 2 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budakalászi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

Eladó Ház, Budakalász 70.000.000 Ft

Budakalász
12

Eladó Ház, Budakalász 84.900.000 Ft

Budakalász
17

Eladó Ház, Budakalász 110.000.000 Ft

Budakalász
3

Budakalászon zártkerti telek eladó

Budakalász, Berdó dűlő2
4

Eladó Budakalászon új építésű ikerház fél.

Budakalász
5

Eladó Budakalászon új építésű ikerház fél.

Budakalász

Eladó téglalakás, Budakalász, Budakalász központ, Budakalász központ

Budakalász, Budakalász központ, Budakalász központ

Eladó téglalakás, Budakalász, Budakalász központ, Budakalász központ

Budakalász, Budakalász központ, Budakalász központ
17

Pest megye, Budakalász, Ezüsthegy - Eladó üzlethelyiség

Budakalász, Ezüsthegy
18

Budakalászon 6 szobás + 6 félszobás családi ház eladó!

Budakalász

Eladó ipari telek, Budakalász

Budakalász

Eladó ipari telek, Budakalász

Budakalász
5

Autó javító műhely

Budakalász
2

Budakalász eladó földterület.

Budakalász
7

Budakalász eladó telek.

Budakalász, Dunapart
9

Budakalász eladó nyaraló

Budakalász, Városközpont
7

Budakalászon telek eladó

Budakalász
10

Budakalászon napfényes szép 3 szintes örök-panorámás ház eladó!

Budakalász, Ligetváros, Budakalászon
3

Ipari telek eladó Budakalász 19 295 m2 fejlesztési terület

Budakalász
3

Eladó ipari telek Budakalász 90 688 m2 fejlesztési terület

Budakalász