Budakalászi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

151

Ezen az oldalon a Budakalászon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budakalász városrészeire, Településközpont és a Lenfonó, Szentistvántelep, Pomázi út – Majdán park, Madár utcák, Berdó dűlő, 11-es út –Barát patak-Szentendrei út, 11-es út Duna közötti terület, Nyugati zöldterületek. Budakalász Budapesttel közvetlenül határos település, a 11-es főút mentén fekszik, közúton és HÉV-vel is könnyen megközelíthető. Budakalász már 15 000 évvel ezelőtt lakott település volt, azóta több népcsoport megfordult a területen, ezt bizonyítják a régészeti leletek, melyekben Budakalász bővelkedik. Köztük igazi ritkaság a négykerekű agyagszekér. 2012-ben fejeződött be a Kálvária dombi ásatás, melynek során egy Árpád-kori templom romjait találták meg. A XIX. század elejétől két nemzetiségű (szerb és német) település. Tájképe a dombságtól a síkságig annyira változatos, hogy a mezőgazdaság minden ága kialakulhatott, de elsősorban a szőlő-és gyümölcstermesztés vált jelentőssé. A XIX. század végétől vált turisztikai célponttá természeti szépségei: a Nagy-Kevélyek és a Duna miatt. Számos nevezetesség is található a városban, mint például a Helytörténeti Múzeum, a Körmeneti kápolna, a Szerb templom, vagy a Gyógynövény Kutató Intézet botanikus kertje. Az Omszki-tó és a Luppa-sziget a vízi-sportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást. Az Omszk szabadidőpark és a Budakalászi Sportcsarnok, mely a Dunakanyar régió legnagyobb sport- és rendezvénycsarnoka számtalan sportolási lehetőséget kínál. A városban több hipermarket biztosítja a bevásárlási lehetőséget. Csendre és nyugalomra vágyik a főváros zaja után? Budakalászon megtalálhatja új otthonát, leendő üdülőjét, kiskertjét, gyümölcsösét. Budapesthez közel, kedvező közlekedési lehetőségekkel találhat családi házakat a kertvárosi jellegű Szentistvántelepen, ahol óvoda, és általános iskola is található, valamint külön HÉV megállóval is rendelkezik. Kedveli a sportokat, és szeret vásárolni? Válasszon az Omszki lakópark társasházi lakásai közül, és mindent megtalál a közelben. A településen 1 bölcsőde, 2óvoda, 2 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budakalászi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó Ház, Budakalász

Budakalász, Duna sétány
17

Eladó Ház, Budakalász

Budakalász
13

Eladó Ház, Budakalász

Budakalász
14

Eladó Ház, Budakalász

Budakalász, Barát utca
13

Eladó Ház, Budakalász

Budakalász, Budai út
18

Lupa sziget

Budakalász
27

Budakalász hegy felőli oldalán szép utcában

Budakalász
20

5 SZOBÁS,DUPLA KOMFORTOS,GARÁZSOS,INTIM KERTES

Budakalász
19

Lenfonó

Budakalász
16

Holló utca

Budakalász
17

Központhoz, HÉV megállóhoz közel

Budakalász
23

Budakalászon, közvetlenül a DUNA parton

Budakalász
14

Tanító utca

Budakalász, Tanító utca
20

Budakalász Rózsadombja

Budakalász, Bokros utca
19

Kőbánya utca

Budakalász, Kőbányai út
16

Budakalász hegy felőli oldalán szép utcában

Budakalász, Kálvária utca
12

Eladó Ház, Budakalász 72.900.000 Ft

Budakalász
17

Eladó Ház, Budakalász 110.000.000 Ft

Budakalász
22

Kiadó Ház, Budakalász 420.000 Ft

Budakalász
5

Eladó Ház, Budakalász 59.900.000 Ft

Budakalász