Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Biharkeresztesi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 14

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Biharkeresztesen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Biharkeresztes Hajdú-Bihar megye délkeleti részén, Debrecentől 50, a román határtól 6, Nagyváradtól 15 km-re fekszik, az ország egyik legkisebb városa. Közúton a 42-es számú főúton, vonattal a Püspökladány–Berettyóújfalu–Biharkeresztes – (országhatár) – Nagyvárad vonalon érhető el, vasútállomása egyben határállomás is. Mind a mezőgazdasági, mind az ipari termelése a Nagyváradi piacra irányult. A térség gazdasági és kulturális központja ekkor Nagyvárad volt, így a település életében jelentős törést jelentett, mikor a trianoni döntés után elszakították Nagyváradtól. Ettől kezdve a határforgalom kiszolgálása volt a város feladata, ez a szerepe máig megmaradt, a lakosság döntő része a határforgalom mellett a mezőgazdaságban van foglalkoztatva. Látnivalói közül a legrégebbi a református templom, melynek alapja egy XIII. században épült Árpád-kori templom volt, az épületet műemlékké nyilvánították. Másik jelentős nevezetessége a várostól 10 km-re található Nagykereki várkastély, mely a Bocskai családi központja volt. Egyéb nevezetességei: Bocskai István erdélyi fejedelem mellszobra, Szent László szobra, Osváth Pál mellszobra és egész alakos szobra, az első és a második világháború áldozatainak emlékműve, az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emlékműve és a helytörténeti gyűjtemény. A város környékén a Bihar hegység várja a kirándulókat, melynek területén, közel 800 feltárt cseppkőbarlang található. Legjelentősebb rendezvénye a Határ menti Kiállítás és Vásár, ezen kívül említésre méltó még a BIHart - református művészeti fesztivál, és a város hete programsorozat. Családi házat vásárolna Biharkeresztesen? A központhoz közel, csendes utcákban olcsón találhat megfelelő ingatlant. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen biharkeresztesi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.