Hirdetés

Békésszentandrási eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

31

Ezen az oldalon a Békésszentandráson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Békésszentandrás a Tiszántúlon, a Hármas-Körösnek a XIX. században holt mederré alakított szakasza mellett, Szarvastól nyugatra terül el. A 44-es főúton, Budapest felől érkezve Békés megye kapuja. Folyója a Hármas-Körös a község határába a Berettyóval meggyarapodva érkezik. A terület gyakran volt pusztító árvizek színhelye. A XIX. század végi folyó szabályozás során alakultak ki holtágai. Békésszentandrás és környéke már évezredek óta lakott település, ami kedvező fekvésének köszönhető. A Körös folyó menedéket és megélhetést adott az itt letelepedett lakosságnak. Az 1942-ben felavatott duzzasztómű, lehetővé tette, hogy addig a helységet átszelő szeszélyes folyó csendes, sportolásra és pihenésre kiválóan alkalmas vízzé változzon. A község kilenc üdülőterülettel büszkélkedhet. A község fekvésénél fogva évtizedek óta mezőgazdasági jellegű. Vasútja nincs, földje nem tartalmaz ásványi anyagokat, így az ipari fejlődés előfeltételei hiányoztak. Az Árpád-házi királyok idején III. András király Mihályfia Ákosnak adományozza a Békés vármegyében üresen álló - lakóitól elhagyott - Fehéregyháza és Heen nevű pusztákat. Heen és Fehéregyháza közt Szent András tiszteletére emelt templom állt, innen kapta nevét a település. Legjelentősebb látnivalói: a Gödény-halom, mely az egyik legnagyobb kunhalom az Alföldön, az I. világháborús emlékmű, Kossuth Lajos szobra és az Andráskereszt, mely a község egyik jelképévé vált. A Polgármesteri Hivatal udvarán, a Holt Körös partján álló fakereszt, Lóránt János Demeter Munkácsy-díjas festőművész alkotása. Üdülőt keres a festői szépségű Holt-Körös partján? Békésszentandrás 9 üdülőterületén válogathat ingatlanok közül. Gyümölcsöst, szőlőt szeretne vásárolni? Harcsáson és a Bikazugi-Holtágnál biztosan talál. A horgászat szerelmese és Békésszentandrásra szeretne költözni? A község teljes területén találhat családi házakat. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen békésszentandrási ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Békésszentandráson csendes környéken 2 szobás családi házat kínálunk eladásra

Békésszentandrás
15

Békésszentandráson nagyon jó belső elrendezésű 2 lakrészből álló családi házat kínálunk eladásra

Békésszentandrás
11

Békésszentandráson aszfaltozott út mellett eladásra kínálunk egy 3 szobás téglaépítésű családi házat

Békésszentandrás
Hirdetés
10

Békésszentandráson, HAKI vizén, vízparti üdülő vált eladóvá

Békésszentandrás, HAKI
10

Békésszentandráson, Keresztháti üdülősoron gyönyörűen felújított, jakuzzis, vízparti nyaraló vált el

Békésszentandrás, Békészentandrás
3

Békésszentandráson megvételre kínálunk egy közvetlen vízparti építési telket

Békésszentandrás, Békésszentadrás
7

Békésszentandráson csendes helyen fekvő felújított 2 szobás családi házat kínálunk megvételre

Békésszentandrás
14

Békésszentandráson átépítés, korszerűsítés alatt álló remek belső elrendezésű családi ház keresi új

Békésszentandrás, Békésszentandrás
4

Békésszentandrás és Szarvas között 2 ha területen fekvő ipari ingatlant kínálunk eladásra

Békésszentandrás
Hirdetés
7

Békésszentandráson, Harcsási üdülősor közelében, 2 szobás családi ház eladó

Békésszentandrás, Békésszentandrás
13

Erika Vendégház várja Vendégeit

Békésszentandrás, Békésszentandrás
10

Várja Vendégeit a JAKUZZIS Kisfutrinka Nyaraló a Holt-Körös partján!!!

Békésszentandrás, Békészentandrás
Hirdetés
21

Várja vendégeit a Deluxe Wellness nyaraló Békésszentandrás Holt-Körös Partján

Békésszentandrás
4

Békésszentandráson, Kenderföldi üdülősoron vízparti telek vált eladóvá

Békésszentandrás