Ingatlanok Békés

Találati lista:

45

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Békésen megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Békés városrészeire, Belváros, Bánhida, Borozsgyán, Csabai út, Fürdőövezet, Hatház, Ibrány, Malomasszonykert, Szécsény kert, Rosszerdő, Újváros, Vashalom. Békés Békécscsabától 10 km-re a Kettős Körös bal partján fekszik, páratlan természeti környezetben. Békés a hidak városa, összesen 20 híddal rendelkezik. Az ide látogatók számos program közül válogathatnak, kerékpározás, vízi túrák, vadászat, horgászat, mind-mind remek kikapcsolódást jelenthetnek. A településen múzeum, tájház, kiállítótermek és évente megrendezett fesztiválok színesítik a programot. Békés városközpontjában téglalakás kínálatból választhat, a központtól pár percre már családi házat is megvásárolhat. Ha új építésű családi házra vágyik Békésen, Újvárosban megtalálhatja. Kertet, zárt kertet Szécsény kerten vagy Malomasszonykerten érdemes keresni. A településen 3 bölcsöde, 7 tagóvoda, 3 általános iskola, 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Békésen.

19

Békésen családi ház eladó

Békés, Kastély utca
24
CSOK ingatlan

Békésen teljesen felújított, 100 m2-es családi ház eladó

Békés
10

Békésen(Malomasszonykert) 1342 m2-es ingatlan ( tanya+ gyümölcsös ) eladó

Békés, Malomasszonykert
14

Békésen 64 m2-es felújítandó családi ház eladó

Békés
11

Békésen 56 m2-es, kétszintes masszázsszalon eladó

Békés
12

Békésen fürdő közeli 2.5 szobás, nappalis összkomfortos téglaház eladó

Békés
12
CSOK ingatlan

Békés központjában tágas , barátságos otthon megosztható telken eladó

Békés, Teleki utca
6

Eladó Békésen kertes ház

Békés

Eladó telek Békésen

Békés
6

Eladó ház Békésen

Békés
7

Eladó családi ház, Békés

Békés
18

Eladó Ház, Békés 25.500.000 Ft

Békés
11

Eladó Ház, Békés 8.900.000 Ft

Békés
10

Eladó családi ház, Békés

Békés
15

Eladó családi ház, Békés

Békés
8

Eladó üzlet, Békés, belterület

Békés, belterület
17

Eladó üzlet, Békés, belterület

Békés, belterület
8

Eladó családi ház, Békés, Tárház

Békés, Tárház