Ingatlanok Békés

Találati lista:

34

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Békésen megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Békés városrészeire, Belváros, Bánhida, Borozsgyán, Csabai út, Fürdőövezet, Hatház, Ibrány, Malomasszonykert, Szécsény kert, Rosszerdő, Újváros, Vashalom. Békés Békécscsabától 10 km-re a Kettős Körös bal partján fekszik, páratlan természeti környezetben. Békés a hidak városa, összesen 20 híddal rendelkezik. Az ide látogatók számos program közül válogathatnak, kerékpározás, vízi túrák, vadászat, horgászat, mind-mind remek kikapcsolódást jelenthetnek. A településen múzeum, tájház, kiállítótermek és évente megrendezett fesztiválok színesítik a programot. Békés városközpontjában téglalakás kínálatból választhat, a központtól pár percre már családi házat is megvásárolhat. Ha új építésű családi házra vágyik Békésen, Újvárosban megtalálhatja. Kertet, zárt kertet Szécsény kerten vagy Malomasszonykerten érdemes keresni. A településen 3 bölcsöde, 7 tagóvoda, 3 általános iskola, 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Békésen.

19

Békésen családi ház eladó

Békés, Kastély utca
11

Békésen 56 m2-es, kétszintes masszázsszalon eladó

Békés
10

Békésen 93 m2-es , részben felújított családi ház eladó

Békés
9

Békésen fürdő közelében kis parasztház kis udvarral eladó

Békés, Hajnal utca
6

Eladó Békésen kertes ház

Békés

Eladó telek Békésen

Békés
6

Eladó ház Békésen

Békés
14

5 szobás családi ház eladó Békésen

Békés
19

Eladó Ház, Békés

Békés, Belváros közeli
19

Eladó családi ház, Békés

Békés
2

Eladó családi ház, Békés

Békés
9

Eladó Telephely, Békés

Békés, Belváros, Kossuth Lajos utca

Eladó családi ház, Békés, Ősz utca

Békés, Ősz utca
11

Eladó nyaraló, gyümölcsös, Békés

Békés

Eladó Telek, Békés

Békés, Magyari I. utca
15

Eladó Ház, Békés

Békés, Hatház
8

Eladó Ház, Békés

Békés
17

Eladó Üzlethelyiség, Békés

Békés