Ingatlanok Békés

Találati lista:

44

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Békésen megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Békés városrészeire, Belváros, Bánhida, Borozsgyán, Csabai út, Fürdőövezet, Hatház, Ibrány, Malomasszonykert, Szécsény kert, Rosszerdő, Újváros, Vashalom. Békés Békécscsabától 10 km-re a Kettős Körös bal partján fekszik, páratlan természeti környezetben. Békés a hidak városa, összesen 20 híddal rendelkezik. Az ide látogatók számos program közül válogathatnak, kerékpározás, vízi túrák, vadászat, horgászat, mind-mind remek kikapcsolódást jelenthetnek. A településen múzeum, tájház, kiállítótermek és évente megrendezett fesztiválok színesítik a programot. Békés városközpontjában téglalakás kínálatból választhat, a központtól pár percre már családi házat is megvásárolhat. Ha új építésű családi házra vágyik Békésen, Újvárosban megtalálhatja. Kertet, zárt kertet Szécsény kerten vagy Malomasszonykerten érdemes keresni. A településen 3 bölcsöde, 7 tagóvoda, 3 általános iskola, 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Békésen.

19

Békésen családi ház eladó

Békés, Kastély utca
14

Békésen 160 m2-es, két generációs családi ház eladó

Békés
16

Békésen 131 m2-es családi ház eladó

Békés
24
CSOK ingatlan

Békésen teljesen felújított, 100 m2-es családi ház eladó

Békés
21

Békésen 2,9294 hektáros telephely eladó vagy bérbe kiadó

Békés
15
CSOK ingatlan

Békés központjában főút melletti vállalkozásra kiváló ingatlan eladó

Békés

Békésen fürdő közeli 2.5 szobás, nappalis összkomfortos téglaház eladó

Békés
10

Békésen(Malomasszonykert) 1342 m2-es ingatlan ( tanya+ gyümölcsös ) eladó

Békés, Malomasszonykert

CSOK10+10 telek eladó!

Békés, Bercsényi utca

Eladó téglalakás, Békés

Békés

Békésen családi ház eladó

Békés
6

Eladó Békésen kertes ház

Békés
3

Eladó sorház, Békés

Békés
20

Eladó családi ház, Békés, Külterület

Békés, Külterület
20

Eladó családi ház, Békés

Békés

Eladó családi ház, Békés

Békés

Eladó családi ház, Békés

Békés
20

Eladó Lakás, Békés 5.800.000 Ft

Békés