Eladó és kiadó ingatlanok Ballószögön

Találati lista:

15

Ezen az oldalon a ballószögi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ballószög a Kiskunsági Homokhátságon, Kecskeméttől 5 km-re, délnyugatra helyezkedik el. Legegyszerűbben Kecskemét felől közelíthető meg. Itt található az Aranykor Wellness és Termálfürdő, mely 2005-ben nyitotta meg kapuit. Az igényes, mediterrán kialakítású fürdő fedett részében egy 32-34 fokos nagy termálmedence található. A fürdő parkjában egy 366 nm-es élménymedence várja vendégeit, valamint találhatunk itt még teniszpályát, rönk szaunát, halastavat, egy dombot vízeséssel és egy borospincét, mely rendezvények szervezésére biztosít lehetőséget. A településen további kikapcsolódási lehetőséget biztosít a Gábor Tanya, lovasbemutatókkal, kocsikázással, csikós ügyességi versenyekkel és a Silverado Western Club, ami egy igazi vadnyugati lovas farm világát mutatja be cowboyokkal és indiánokkal. A település legjelentősebb rendezvénye a Ballószögi Hagyományőrző Családi Nap. Családi házat keres Ballószögön? A település központjában, a fürdő mellett, csendes, aszfaltozott mellékutcákban és a külterületen is megtalálhatja álmai otthonát. Tanyát vásárolna? Ballószög külterületén eladó tanyákat és lovardát is találhat. Építkezni szeretne? A település központjában és a külterületen is találhat építési telkeket. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ballószögi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Ballószög

Ballószög
5

kertváros

Ballószög, Színesfém utca
3

Mikszáth utca

Ballószög, Mikszáth utca
3

Mikszáth utca

Ballószög, Mikszáth utca

Ballószög, külterület

Ballószög, III. körzet tanya
8

Ballószög utca

Ballószög, Ballószög, Ballószög utca

Eladó építési telek, Ballószög, Ballószög

Ballószög, Ballószög

Ballószög és Kadafalva között építési telek eladó!

Ballószög

Eladó családi ház, Ballószög

Ballószög

Ballószögön zártkerti építési telek eladó!

Ballószög
11

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK, KECSKEMÉT - BALLÓSZÖG TERÜLETEN !

Ballószög
11

Ballószög központjában 100 nm-es, 3 szobás családi ház eladó

Ballószög
11

Ballószögben építési telek eladó!

Ballószög
19

Eladó családi ház, Ballószög, Új építésű részén

Ballószög, Új építésű részén
17

Eladó családi ház, Ballószög, Hunyadi utcához közel

Ballószög, Hunyadi utcához közel