Eladó és kiadó ingatlanok Balatonszemesen

Találati lista:

82

Itt találhatóak a balatonszemesi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Balatonszemes a Külső-Somogyi dombvidék északi, Balatonra néző lejtőire épült település. Balatonszemes festői szépségű Balaton partja és élményfürdője mellett gazdag történelmi építészeti emlékeivel és kiváló boraival is rengeteg turistát vonz évről évre. Római katolikus templomát a XII. század óta folyamatosan építették és bővítették, így minden kor stílusjegyeit megtalálhatjuk az épületen. A település határában, a Bagó-dombi templom közelében egy XIV. századi, feltáratlan Pálos kolostor romjai is megtalálhatóak, a romok közelében 2000-ben termálvizet találtak, ennek alapjaira tervezik a jövőben egy termálfürdő megépítését. A község 1733-ban a Hunyadiak birtokába került, akik barokk stílusú nyaralókastélyt építettek. A kastély ma a Reich Károly Általános és Zeneiskolának ad otthont. Balatonszemes területén állott az egykori Bolondvár, a török-magyar harcok gyakori színhelye, melyről Fekete István is írt A koppányi aga testámentuma című könyvében. Balatonszemesen élte utolsó éveit és itt halt meg Latinovits Zoltán, színész, akinek tiszteletére, a Polgármesteri Hivatal épületében emlékmúzeumot rendeztek be. Balatonszemesen szeretne pihenni? A településen vízparti és vízpart közeli családi házak, üdülők, új építésű társasházi lakások és építési telkek között válogathat. Turizmussal foglalkozik? Balatonszemesen eladó/kiadó panziókat, apartmanházakat és éttermeket is találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonszemesi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Balaton parti üzlet Balatonszemesen

Balatonszemes, Lellefelső határán
11

vízpart közeli

Balatonszemes
4

Balatontól 500 méterre

Balatonszemes
23

Eladó téglalakás, Balatonszemes, Belterület

Balatonszemes, Belterület
3

Balatonszemes központi részén a 7-e főút melett

Balatonszemes, Bajcsy-Zsilinszky út
13

Balaton part közelében

Balatonszemes, Arany János utca
18

Dózsa György utca

Balatonszemes, Dózsa köz
4

Víztorony közelében

Balatonszemes, Dózsa György út
6

Öreghegy

Balatonszemes, Szőlőhegy
2

Víztorony

Balatonszemes, Dózsa György út
18

Dózsa György utca

Balatonszemes
10

Buszmegállóhoz közel

Balatonszemes
11

Buszmegállóhoz közel

Balatonszemes
15

Balaton part közelében

Balatonszemes
11

vízpart közeli

Balatonszemes
10

FELÚJÍTOTT NYARALÓ 150 MÉTERRE a BALCSITÓL

Balatonszemes
14

Tengerre fel!

Balatonszemes
13

Eladó Ház, Balatonszemes

Balatonszemes, Balaton-parttól 500 méterre
13

Eladó Ház, Balatonszemes

Balatonszemes

Panoráma

Balatonszemes, Külterület