Eladó és kiadó ingatlanok Balatonszárszón

Találati lista:

26

Ezen az oldalon a Balatonszárszón található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonszárszó Somogy megye északi részén, a Balaton déli partján, Balatonföldvártól 4,6 km-re fekvő település. A városon áthalad a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonal, valamint a 7-es főút, az M7-es autópályáról pedig saját lehajtója van. Középkori temploma, melynek falait az M7-es autópálya építésekor tárták fel a XIII. században épült és a XVIII. század végéig állt. 1943-ban itt rendezték meg Püski Sándorral közösen a Magyar Élet konferenciát. 1993 óta Szárszói találkozó néven rendez értelmiségi találkozót Farkasházy Tivadar humorista, lapszerkesztő itteni telkének kertjében. Balatonszárszó neve sajnos összefonódik József Attila tragikus halálával, aki szanatóriumi kezelése után az itteni egykori Horváth-panzióban lakott haláláig, amikor a balatonszárszói vasútállomáson halálra gázolta egy vonat. Az egykori panzióban 1955-ben kiállítás nyílt, mely a költő életét és pályáját mutatja be. Csukás István író, híres magyar mesefigurák szülőatyja itt épített fel nyaralóját az 1980-as évek végén. A városban működik a gyerekek nagy örömére a Csukás Színház és itt rendezik meg minden évben a Sárkányfesztivált, melynek kabalafigurája Csukás István teremtménye, Süsü a sárkány. Másik jelentős rendezvénye a Balaton Hangja Tehetségkutató Hangverseny. Üdülőt, családi házat keres Balatonszárszón? A vízparthoz közel és a központban számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonszárszói ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Balatonszárszón, 50 méterre a Magyar Tengertől, kiváló adottságokkal megáldott nyaralót Eladó!

Balatonszárszó, Kisfaludy Sándor utca
6

A Balaton közelében telek eladó a 7-es fő út és a vasút között.

Balatonszárszó
15

A szabad strandtól kettő percre nyaraló eladó Balatonszárszón!

Balatonszárszó, Balatonszárszó
13

Balatonszárszón vízparttol 150 méterre önálló nyaraló!

Balatonszárszó, botond, botond
14

Jóval a Piaci ár alatt.

Balatonszárszó, Udulotelep
7

Nyaraljon az idén

Balatonszárszó
5

Család kedvence

Balatonszárszó, városi
13

2 generácios-

Balatonszárszó

Balatoni nyár

Balatonszárszó, Üdülö övezet
15

Viz közeli

Balatonszárszó, üdüllövezet
6

Új házunk

Balatonszárszó, Üdülö övezet
20

Balatonszárszón közvetlen vízparti ingatlan nádmentes vízparttal eladó

Balatonszárszó, Közvetlen vízpart
20

Szőlőhegy Törzsök tető

Balatonszárszó
8

Balatonszárszón vízközeli nyaralóház eladó

Balatonszárszó, Töhötöm utca
16

Balatonszárszón vízparti nyaralóház eladó

Balatonszárszó, Móricz Zsigmond utca
12

Balatonszárszón közvetlen vízparti újszerű nyaraló eladó

Balatonszárszó, Huba utca
9

Balatonszárszón új építésű közvetlen vízparti nyaraló eladó

Balatonszárszó, Berzsenyi Dániel utca
6

Eladó családi ház, Balatonszárszó

Balatonszárszó
16

6614

Balatonszárszó
34

Eladó családi ház, Balatonszárszó

Balatonszárszó