Eladó és kiadó ingatlanok Balatonmáriafürdőn

Találati lista:

84

Ezen az oldalon a Balatonmáriafürdőn található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonmáriafürdő a Balaton déli partján fekszik Keszthelytől 19,9, Balatonboglártól 25,8 km-re. A 7-es főúton és az M7-es autópályán közelíthető meg, mindkettő a település határában húzódik. A filoxéra következtében elszegényedett zalai szőlősgazdáknak osztottak itt telkeket, hogy lehetőséget nyújtsanak nekik a szőlőtermesztés újrakezdésére. Széchenyi Imre gróf volt a telepítő kormánybiztos, a gazdák feleségéről, Andrássy Máriáról nevezték el a területet Mária-telepnek. A fürdőzés mellett lehetőség van sétahajózásra, a településről különböző tematikus sétahajók indulnak, melyeken minden korosztály megtalálhatja a szórakozását. A gyerekek kedvence a kalózprogramot is nyújtó sétahajózás, míg a felnőttek inkább a borhajókkal utaznak Badacsonyba, ahol borkóstolóval egybekötött ebéddel várják a vendégeket, a fiatalok kedvence a nyári diszkóhajózás. Balatonmáriafürdőről indul minden évben a Spirit of Balaton elnevezésű 24 órás Balaton körüli kerékpáros élmény- és teljesítménytúra. További jelentős rendezvényei a Máriai Hagyományörző Nádi Pontyfogó Kupa, a Néptánc est, a Fergeteges Forgatag, valamint a Balatoni Nyár és Máriai Utcatárlat. Balatonmáriafürdőn szeretne pihenni? Vízpart közeli üdülőt, nyaralót, családi házat és építési telket is találhat az Ingatlantájoló oldalain. Turizmussal foglalkozik? Üzletet szeretne nyitni? A központban hotelt, panziót, éttermet, üzlethelyiséget találhat. A településen 1 óvoda működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonmáriafürdői ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő
3

A BALATON DÉLI PARTJÁN, BALATONMÁRIAFÜRDŐN NYARALÓ ELADÓ!

Balatonmáriafürdő
8

A BALATON DÉLI PARTJÁN BALATONMÁRIAFÜRDŐN NYARALÓ ELADÓ!

Balatonmáriafürdő
17

KÖZVETLEN VÍZPARTI NYARALÓ A BALATON DÉLI PARTJÁN, BALATONMÁRIAFÜRDŐN ELADÓ!

Balatonmáriafürdő
8

A BALATON DÉLI PARTJÁN, BALATONMÁRIAFÜRDŐN, KÉT SZINTES, HÁROM SZOBÁS NYARALÓ ELADÓ!

Balatonmáriafürdő
14

A BALATON DÉLI PARTJÁN, BALATONMÁRIAFÜRDŐN, KÖZVETLEN VÍZPARTI, SAJÁT STÉGGEL RENDELKEZŐ, FŰTHETŐ NYARALÓ ELADÓ!

Balatonmáriafürdő

Balaton part

Balatonmáriafürdő
17

Hullám utca

Balatonmáriafürdő, Sirály utca
17

Hullám utca

Balatonmáriafürdő, Sirály utca
15

Vízparthoz közel

Balatonmáriafürdő, Ady Endre utca
8

Eladó Ház, Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő, Sirály utca
8

Eladó Ház, Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő, Sirály utca

Balatonmáriafürdőn vasút és vízpart köz ikerház remek áron eladó!

Balatonmáriafürdő, Mária
2

Balatonmáriafürdő alsón 553 négyzetméteres épitési telek eladó

Balatonmáriafürdő, hullám
14

vízpart közeli

Balatonmáriafürdő
14

vízpart közeli

Balatonmáriafürdő, Kerék utca 7
19

Kikötőhöz, központhoz közeli, csendes

Balatonmáriafürdő
17

Part közeli

Balatonmáriafürdő
20

Eladó családi ház, Balatonmáriafürdő, Belterület

Balatonmáriafürdő, Belterület