Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonlellén

Találati lista: 270

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Balatonlellén található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonlelle a Balaton déli partján, Balatonföldvár és Fonyód közt terül el. Vonattal a Székesfehérvár–Gyékényes vasútvonalon, közúton az M7-es autópályán és a 7-es főúton érhető el. A környék egyik legkiválóbb bortermelő vidéke a Kishegyen található, mely Lellétől 3 km-re fekszik. Itt található a Szent Donátnak a szőlősgazdák védőszentjének tiszteletére emelt kápolna. Vele szemben, látható a Jankovich család vincellérháza, mely jelenleg csárdaként üzemel. A Kishegy másik nevezetessége a Parkerdő, ahol kellemes sétát tehet az idelátogató. A város legrégebbi műemléke a Rádpusztán található Árpádkori romtemplom, mely a XIII. században épült. A rádpusztai Balaton Pincében nyílt meg 2014 elején a Magyar Borok Pincéje Gasztro élménybirtok, A 40 darab hatalmas tölgyfahordóban- melyek több százezer liter bor tárolására alkalmasak- kialakított vitrinekben mutatják be a 22 hazai borvidéket és a legjellemzőbb borokat. A Szabadidő Centrum kedvelt csapatépítő programja a „Pusztaolimpia”, a „Rádi lovas délután”-on pedig hagyományőrző lovasbemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők. A városban megtekinthető múzeumok a Kapoli Múzeum & Galéria, mely a két leghíresebb pásztor fafaragó művész, idősebb és ifjabb Kapoli Antal kiállításának, Ligeti Miklós, szobrász kiállításának és kortárs képzőművészeti alkotók kiállításának ad otthont. Az Afrika Múzeum pedig Gróf Somssich Pongrácz és Soltész István Afrika-gyűjteményét mutatja be. A Napfény strand igazi tengerparti hangulatot idéző homokos partszakasszal és élményfürdővel várja vendégeit. A szabadstrandon pedig a Balatonon kívül kalandpark és óriás csúszda szolgálja a remek kikapcsolódást. Az irmapusztai halastavak a horgászat szerelmeseinek nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget. A város legnépszerűbb rendezvényei a Júliális, és a Lellei Borhét Fesztivál. Vízparti ingatlant vásárolna Balatonlellén? Üdülők, családi házak, téglalakások és építési telkek között egyaránt válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonlellei ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.