Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonkeresztúron

Találati lista: 75

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonkeresztúri ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Balatonkeresztúr a Balaton déli partján, annak is a nyugati csücskében található. Északról a Balaton, illetve Balatonmáriafürdő, nyugatról a Marcali-hát dombjai, kelet felől pedig a Nagyberek határolják. Balatonkeresztúr fő idegenforgalmi vonzerejét a Balaton adja, az első fürdőegyesületet már 1902-ben megalakították a községben. Habár nagyon rövid partszakasszal rendelkezik, üdülőövezete Balatonmáriafürdővel teljesen egybeépült. Legjelentősebb nevezetességei a Festeticsek nevéhez fűződnek. Az itt található római katolikus barokk templomot és a barokk kastélyt is Festetics Kristóf építtette. Balatonkeresztúrnak nem a Balaton az egyetlen természeti értéke, a Bokrosi-hegy a kirándulók kedvelt célpontja. Családi házat, üdülőt keres Balatonkeresztúron? A Balatontól mindössze 2 km-re számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? A községben eladó/kiadó hotelek, panziók és éttermek várják. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonkeresztúri ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.