Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonkenesén

Találati lista: 121

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonkenesei ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében, a Kenesei-magasparton helyezkedik el, Balatonalmáditól 16,7 km-re. Balatonkenese leglátványosabb nevezetessége a löszfal, mely Fűzfőtől Balatonvilágosig szegélyezi a tavat és Kenesén található legmagasabb pontja, a Partfő. A 71-es útról nagyon jól látható az a kilenc barlangnyílás, melyet a nép Tatárliknak vagy Törökliknak nevez, ugyanis a tatárok és törökök támadásai elől ide menekült a nép. Ezeket a barlangokat egészen a XIX. századig lakták. Kenese építészeti nevezetessége a Református templom, mely 1568 és 1570 között épült. A kenesei Tájházban a néprajzi emlékek mellett, a kenesei Kossuth Bizottság iratai és Soós Lajos, költő emléktárgyai is megtekinthetők. A város arborétuma a Parragh kert, mely a Mezőföld erdőgazdasági tájba tartozik. Balatonkenese Akarattya városrészének egyik legendás nevezetessége az a Rákoczi fája néven ismertté vált szilfamatuzsálem, mely 1969 óta halott, és csak a csonkja látható. A legenda szerint Rákóczi fejedelem ehhez a fához kötötte a lovát, amikor kihirdette az ország akaratát. Balatonkenese legjelentősebb rendezvényei a Tátorján Fesztivál és a Kapunyitó Fesztivál. Balatonkenesén szeretné megvásárolni jövendőbeli nyaralóját, netán ide is szeretne költözni? A város központjában, vízparthoz közel, Balatonakarattyán, vagy akár a hegyoldalban, csendes utcákban eladó családi házak és üdülők várják. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonkenesei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.