Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatongyörökön

Találati lista: 86

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatongyöröki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Balatongyörök a Balaton északi partján, a Keszthelyi-hegység tövében Vonyarcvashegy és Balatonederics között fekszik. Területét átszeli a 71-es főút és a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonal. Kellemes strandján inden évben nemzetközi Szörfbajnokságot rendeznek és a gyermek animáció is sikerrel működik. Az aktív turizmus kedvelői lovagolhatnak is az Idrányi lovardában vagy kirándulhatnak a falu határában lévő \"Szépkilátóhoz\", ahonnan a Tapolcai-medence bazalthegyei, a szigligeti vár és a tó egész nyugati medencéje is látható. A Szépkilátó alatt található a Római-forrás, amely mellett a III-IV. századból származó római fürdőépület maradványai tekinthetők meg. További kirándulóhelyei a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Balatongyörök és Balatonederics közötti tanösvénye, mely kifejezetten gyermekeknek készült és a Szobakü barlang. A település kedvez a vadászturizmusnak is, gímszarvas, őz és vaddisznó vadászható az erdőkben, valamint lehetőség van sportlövészetre és agyagkorong lövészetre is. Jelentős építészeti emlékei a Festetics (II.) Tasziló-Kastély, mely 1931-ben épült, és ma kastélyszállóként üzemel. Legjelentősebb rendezvényei a „borhetek”, a szüreti mulatságok, a borfesztiválok, a halászléfőző-verseny és szeptemberben a Szent Mihály napi búcsú. Családi házat, üdülőt keres Balatongyörökön? A Balatonparton, vagy Becehegyen számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket vásárolna? A Szilváskerti úton eladó telkek várják. Vendéglátással szeretne foglalkozni? Eladó hoteleket, panziókat és éttermeket találhat a vízpart közelében.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatongyöröki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.