Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonfűzfőn

Találati lista: 117

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonfűzfői ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Balatonfűzfő a Balaton északkeleti csücskén, a Fűzfői-öböl partján fekszik. Balatonfűzfő elődje, Máma falu, itt található a város legrégibb műemléképülete, az 1292-ben Szent László tiszteletére emelt templom, melynek romjait 1963 és 1964 között tárták fel. Másik középkori nevezetessége, az a XIII. századi kereszt, melyet Tobruk városrészben láthatunk, valamint itt látható az Aradi Vértanúk emlékére emelt vörös-kő emlékmű is. A város természeti értéke az óriás mamutfenyő, mely a Művelődési Központ szomszédságában található. Balatonfűzfő egyik különleges látnivalója a csillagvizsgáló, melyet 2012-ben felújítottak és újra megnyitottak a nagyközönség számára. A városban jelentős az aktív turizmus, a BalatoniBob Szabadidőpark és a Serpa Kalandpark mellett a Balaton Uszoda várja vendégeit. A BalatoniBob Szabadidőpark két bobpályája mellett, kalandparkja, paintball pályája, ingyenes erdei játszótere, fitness parkja és kilátója is remek kikapcsolódást ígér. A Serpa Kalandpark a csúszni, mászni, íjászkodni vágyó vendégeket várja. A Balaton Uszoda 50 méteres nagymedencéje úszóversenyek és vízilabda mérkőzések rendezésére is alkalmas. Érdekessége, hogy a medencékben is a Balaton vizében fürödhetünk, és páratlan balatoni panorámában gyönyörködhetünk. A város legnevezetesebb rendezvénye a Beach Fesztivál a Balatonfűzfői Surf Beach-en. Családi házat, üdülőt vásárolna Balatonfűzfőn? A központban, vízparthoz közel számtalan ingatlan várja. Téglalakást keres? Balatonfűzfőn zöldövezeti lakások között válogathat. A városban 3 óvoda, 1 általános iskola, 1 szakképző iskola és gimnázium, valamint 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonfűzfői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.