Eladó és kiadó ingatlanok Balatonföldváron

Találati lista:

63

Ezen az oldalon a Balatonföldváron található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonföldvár a Somogyi-dombság északi peremén, Siófoktól 15, Balatonboglártól 24 km távolságra fekszik. Északról a Balaton, délnyugatról a Kőröshegy határolja. Közúton a 7-es számú főúton és az M7-es autópályán, míg vonattal a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon közelíthető meg. Balatonföldvár nevét az i.e. IV. században itt élt kelták építette földvár után kapta. Nevezetessége a városképi jelentőségű fürdőtelep, mely a XIX. század végén alakult ki, stranddal, sétányokkal, platánsorokkal, fenyőligetekkel, villákkal, vendéglőkkel. A Földvári-öböl korzója, festői pontja a kikötő és a Galamb-sziget, melyet a kikötő mélyítéséből származó anyagból létesítették. Legszebb sétányai a Kelta sétány és a Kvassay sétány. A Kelta sétány egy 40 méter magas löszfal tetején fut végig, innen csodálatos a kilátás a Tihanyi-félszigetre, és egyedülálló módon, innen látható a tó mindkét medencéje. Mellette húzódik a kelta földvár egyik sánca, a Stefánia-sánc. A Kvassay sétány az egyetlen sétány a Balaton parton, mely több, mint 1 km hosszan húzódik a part mentén, platánsora megyei természetvédelem alatt áll. A vele párhuzamos Rákóczi Ferenc utcával fogják közre a part menti villasort, ahol többek között Korányi Frigyes nyári kastélya, Kandó Kálmán villája és Rákosi Jenő nyaralója található, utóbbi ma a Városházának ad otthont. Legjelentősebb történelmi emléke a Kármelhegyi Boldogasszony kápolna, melyet 1897-ben építettek Balaton-földvár fürdőtelep első kápolnájaként, az egykori kelta földvár sáncán belül. Üdülőt, nyaralót, családi házat, téglalakást szeretne Balatonföldváron? Akár a vízpart mellett, akár a központban, vagy csendes helyen keres ingatlant, itt megtalálja. Vendéglőt, éttermet, üzletet szeretne nyitni? A központban frekventált helyen fekvő üzlethelyiségek között válogathat. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonföldvári ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Balatonföldváron apartman eladó

Balatonföldvár
2

Eladó Lakás, Balatonföldvár

Balatonföldvár
2

Eladó Lakás, Balatonföldvár

Balatonföldvár
19

Kikötő közelében

Balatonföldvár
13

Eladó Családi Ház Balatonföldváron

Balatonföldvár, Belváros
3

Eladó étterem, vendéglő

Balatonföldvár, Városközpont
3

Balatonföldvár frekventált helyén vendéglátó egység eladó

Balatonföldvár, Városközpont
10

ÜZLETHELYISÉG AKÁR CÉGGEL EGYÜTT IS

Balatonföldvár

Eladó építési telek, Balatonföldvár, Balatonföldvár, Somogyi Béla utca

Balatonföldvár, Balatonföldvár, Somogyi Béla utca
20

Balatonföldváron - PANORÁMA A TIHANYI APÁTSÁGRA!

Balatonföldvár
14

Eladó családi ház, Balatonföldvár, Balatonföldvár

Balatonföldvár, Balatonföldvár
2

Eladó téglalakás, Balatonföldvár

Balatonföldvár
2

Eladó téglalakás, Balatonföldvár

Balatonföldvár
22

központi elhelyezkedésű

Balatonföldvár
9

Balaton

Balatonföldvár
15

Szép házunk.

Balatonföldvár
12

Kewdvező vétel

Balatonföldvár, Kertváros

Telek,épités engedéllyel

Balatonföldvár
25

Eladó családi ház, Balatonföldvár

Balatonföldvár