Eladó és kiadó ingatlanok Balatonföldváron

Találati lista:

49

Ezen az oldalon a Balatonföldváron található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonföldvár a Somogyi-dombság északi peremén, Siófoktól 15, Balatonboglártól 24 km távolságra fekszik. Északról a Balaton, délnyugatról a Kőröshegy határolja. Közúton a 7-es számú főúton és az M7-es autópályán, míg vonattal a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon közelíthető meg. Balatonföldvár nevét az i.e. IV. században itt élt kelták építette földvár után kapta. Nevezetessége a városképi jelentőségű fürdőtelep, mely a XIX. század végén alakult ki, stranddal, sétányokkal, platánsorokkal, fenyőligetekkel, villákkal, vendéglőkkel. A Földvári-öböl korzója, festői pontja a kikötő és a Galamb-sziget, melyet a kikötő mélyítéséből származó anyagból létesítették. Legszebb sétányai a Kelta sétány és a Kvassay sétány. A Kelta sétány egy 40 méter magas löszfal tetején fut végig, innen csodálatos a kilátás a Tihanyi-félszigetre, és egyedülálló módon, innen látható a tó mindkét medencéje. Mellette húzódik a kelta földvár egyik sánca, a Stefánia-sánc. A Kvassay sétány az egyetlen sétány a Balaton parton, mely több, mint 1 km hosszan húzódik a part mentén, platánsora megyei természetvédelem alatt áll. A vele párhuzamos Rákóczi Ferenc utcával fogják közre a part menti villasort, ahol többek között Korányi Frigyes nyári kastélya, Kandó Kálmán villája és Rákosi Jenő nyaralója található, utóbbi ma a Városházának ad otthont. Legjelentősebb történelmi emléke a Kármelhegyi Boldogasszony kápolna, melyet 1897-ben építettek Balaton-földvár fürdőtelep első kápolnájaként, az egykori kelta földvár sáncán belül. Üdülőt, nyaralót, családi házat, téglalakást szeretne Balatonföldváron? Akár a vízpart mellett, akár a központban, vagy csendes helyen keres ingatlant, itt megtalálja. Vendéglőt, éttermet, üzletet szeretne nyitni? A központban frekventált helyen fekvő üzlethelyiségek között válogathat. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonföldvári ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó Családi Ház Balatonföldváron

Balatonföldvár, Belváros
3

Eladó étterem, vendéglő

Balatonföldvár, Városközpont
3

Balatonföldvár frekventált helyén vendéglátó egység eladó

Balatonföldvár, Városközpont
10

ÜZLETHELYISÉG AKÁR CÉGGEL EGYÜTT IS

Balatonföldvár
20

Balatonföldváron - PANORÁMA A TIHANYI APÁTSÁGRA!

Balatonföldvár
16

Eladó családi ház, Balatonföldvár, Balatonföldvár

Balatonföldvár, Balatonföldvár
8

Eladó 3 szobás családi ház Balatonföldváron! 18,5 M.Ft

Balatonföldvár, Belvároshoz közel
9

Balatonföldváron apartman eladó

Balatonföldvár
4

Balatonföldvár, Eladó ház, 96m2-es, kétszintes, újszerű, iker családi ház eladó! 40 M.Ft

Balatonföldvár
15

Eladó téglalakás, Balatonföldvár, Magaspart, Magaspart

Balatonföldvár, Magaspart, Magaspart
15

Eladó téglalakás, Balatonföldvár, Magaspart, Magaspart

Balatonföldvár, Magaspart, Magaspart

Eladó építési telek, Balatonföldvár, Balatonföldvár, Somogyi Béla utca

Balatonföldvár, Balatonföldvár, Somogyi Béla utca
15

Szép házunk.

Balatonföldvár
9

Eladó 50nm-es iker nyaraló Balatonparthoz közel! 25,4 M.Ft

Balatonföldvár
11

Balatonföldvár csendes utcájában strandtól pár perc sétára apartman eladó

Balatonföldvár, Szigligeti utca
16

Balatonföldvári magaspart

Balatonföldvár
12

Nyugalom

Balatonföldvár

Telek,épités engedéllyel

Balatonföldvár
16

Balatonföldvár egyik legkedveltebb strand közeli utcájában nyaraló eladó

Balatonföldvár, Strand közelében