Eladó és kiadó ingatlanok Balatonbogláron

Találati lista:

41

Ezen az oldalon a Balatonbogláron található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonboglár a Balaton déli partján Balatonlelle és Fonyód között terül el, a tó északi partján, szemben vele Révfülöp található. Területén áthalad az M7-es autópálya, a 7-es főút és a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonal. A város legjellegzetesebb látnivalója és egyben jelképe a Várdomb tetején található gömbkilátó, melyet a Brüsszeli Világkiállítás ihletett, és melynek kivilágítása még a veszprémi partokról is látható. A városban számtalan műemlék található, legnevezetesebbek a Kápolna dombon elhelyezkedő Vörös és Kék kápolna. A Vörös kápolna előtti kisszínpadon pedig a kaposvári Csíky Gergely színház nyári színházának előadásait lehet megtekinteni. További nevezetes épületei a Lengyel-Magyar Barátság Háza, mely számtalan más kulturális rendezvénye mellett a Bor és Jazz Fesztiválnak ad otthont, az Acsádi kastély, melynek pincéjében a Pincetárlatok tekinthetők meg és a Fischl-ház, melyben állandó és időszaki kiállítások találtak otthonra. Szőlőskislak mára összeépült Balatonboglárral, itt látható az Ágoston-Madách kastély. Balatonboglárt méltán nevezik a bor és szőlő nemzetközi városának is, hiszen a városban több borúti állomás is felkereshető. A város központjában fekszik a Platán strand, előtte a Platán sorral, ahol a strandolás a sportolás és a parkolás is ingyenes. A strandon épült fel a bOGLÁRI bUBORÉK Élménystrand és vízi játszótér, melyen többek között egy fűzfalabirintus is remek szórakozási lehetőséget nyújt. Üdülőt, családi házat keres Balatonbogláron? Vízparthoz közel és a központban egyaránt megtalálhatja. Téglalakást vásárolna? Keresgéljen vízparthoz közeli, központi, vagy a Platán lakóparkban újonnan épülő lakások között. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonboglári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Császtai szerencseház

Balatonboglár, Császta
14

Eladó vendéglátás Balatonboglár szálloda, saját vízpart

Balatonboglár, vízparti
9

Eladó Balatonboglár Közvetlen 55m. Balatonparti Szálloda

Balatonboglár, Vízpart
6

Eladó Balatonboglár Vízközeli Vendégház Étteremmel

Balatonboglár
13

Balatonbogláron a vasút és a part között nyaraló eladó!

Balatonboglár, Balatonboglár
15

Eladó felújított lakás Balatonbogláron!

Balatonboglár, Alkotás utca
30

Eladó hotel, panzió, Balatonboglár, Balatonboglár

Balatonboglár, Balatonboglár
23

Eladó családi ház, Balatonboglár, Balatonboglár

Balatonboglár, Balatonboglár
22

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonboglár, Balatonboglár

Balatonboglár, Balatonboglár
27

Eladó téglalakás, Balatonboglár, Balatonboglár

Balatonboglár, Balatonboglár
11

VÍZPARTI!!

Balatonboglár
5

Eladó Balatonboglár-Szőlőskislakon 8197 nm-es zártkert..

Balatonboglár, Csendes
16

Balatonbogláron vízközeli medencés apartmanház eladó

Balatonboglár, Kupavezér utca
15

Balatonboglár - 210 m2 lakóház 39.9 millió Ft.

Balatonboglár, Császta
20

Eladó Ház, Balatonboglár

Balatonboglár
20

Eladó családi ház, Balatonboglár

Balatonboglár
20

Eladó családi ház, Balatonboglár, partközeli

Balatonboglár, partközeli
13

Ifjúság utca

Balatonboglár
33

Eladó családi ház, Balatonboglár

Balatonboglár
12

Közvetlen vízparton

Balatonboglár