Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Balatonberényben

Találati lista: 83

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a balatonberényi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A Marcali-hát lankáin, a Kis-Balaton szomszédságában, a Zala folyó torkolatától néhány kilométerre található a Balaton déli partjának legnyugatibb települése, Balatonberény. A község mindössze néhány kilométerre található az M7-es autópályától, a 7-es és a 76-os főutak csomópontja a település közigazgatási határán belül található. Idegenforgalmi jelentőségét elsősorban strandjai és borkultúrája adja. Strandjai között megtalálható a Balaton legnagyobb naturista strandja, a szőlőhegyen, pedig majd kétszáz éves műemlék pincék nyújtanak lehetőséget az itt termelt Merlot és Pinot Noir kóstolására. Legjelentősebb építészeti emléke az 1350 körül épült római katolikus, gótikus temploma, mely a török idők alatt súlyosan megrongálódott, de 1733 körül a Hunyadi család újjáépíttette és ekkor kapta barokk tornyát is. A Múltházban, mely a régi talpas házban kapott helyet helytörténeti és néprajzi kiállítás látogatható, melyből megtudjuk, hogy Bartók Béla 1906-os néptánc- és népdalgyűjtő útja során Balatonberénybe is ellátogatott. A település másik érdekessége a Festőház, mely egy százéves, rusztikus, gerendás parasztházban kapott helyet. Balatonberényben szeretne pihenni? A központhoz és a vízparthoz, a strandhoz és a vitorláskikötőhöz közel, valamint a csendes mellékutcákban is találhat családi házakat, nyaralókat és építési telkeket, illetve közvetlen vízparti ingatlanok között is böngészhet. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonberényi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.