Balassagyarmati eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

64

Ezen az oldalon a Balassagyarmaton található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balassagyarmat Nógrád megyében, az Ipoly folyó bal partján, Nógrádi-medencében, a szlovák határ mentén helyezkedik el. Területén áthalad a 22-es főút, melyről Vác és Salgótarján közelíthető meg, mindkét településtől 45 km-re fekszik. Nevezetes műemlékei a volt Megyeháza épülete, mely 1753-ban laktanyának épült. A Megyei börtön, mely 1842-45 között épült késő klasszicista stílusban és az izraelita temető. Műemlék jellegű épületei a Római Katolikus Plébániatemplom, melyet 1740-46 között építettek. Látnivalói a Pannónia Motorkerékpár Múzeum és a kortárs magyar képzőművészeti Képtár. A város több híres irodalmi személyiséggel is büszkélkedhet, itt született Szabó Lőrinc, Mikszáth Kálmán és Madách Imre is. Irodalmáraink a legkülönbözőbb neveket adták szeretett szülővárosuknak, Szabó Lőrinc „tündérváros”-nak, Mikszáth Kálmán „Palócország fővárosá”-nak és „görbeország”-nak is nevezte a várost. Balassagyarmat megkapta a Civitas Fortissima (Legbátrabb Város) kitüntető címet is, mikor 1919. január 29-én, a magyar katonák, fegyvert fogó polgárok és vasutasok felszabadították az idegen uralom alól. A város lakosainak és az idelátogatóknak a Nyírjesi üdülőterület természetvédett tórendszere és a Strandfürdő nyújt felüdülést. Rendezvényei közül említésre méltóak a Szent Anna Napi Palóc búcsú, a Sörfesztivál, a Palóc Triatlon, a Nemzetközi Muzsikustábor, valamint a Rock Táncház. Családi házat keres Balassagyarmaton? Csendes környezetben számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres? A Rákóczi utca lakásai Önre várnak. Indítsa el vállalkozását Balassagyarmaton! A város déli részén eladó telephelyeket, raktárakat és gyárépületeket találhat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 7 középiskola található.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balassagyarmati ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

3 szintes családi ház Balassagyarmaton ELADÓ

Balassagyarmat, Balassagyarmat
45

Eladó sorház, Balassagyarmat, Balassagyarmat

Balassagyarmat, Balassagyarmat
5

Eladó Balassagyarmaton 3825 m2-es gyártócsarnok

Balassagyarmat
26

Eladó Családi ház, Balassagyarmat, Városközpont, 160nm, 32900000 Ft

Balassagyarmat, Városközpont
19

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Éger út

Balassagyarmat, Éger út
4

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Nyírjes

Balassagyarmat, Nyírjes
18

Kiadó üzlet, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
10

Eladó üzlet, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált

Szarvasmarha telep eladó

Balassagyarmat
18

Balassagyarmat, Balassagyarmat, 122 m²-es, családi ház, 3 szobás, jó állapotú, egyéb

Balassagyarmat, Balassagyarmat
2

Eladó egyéb lakás, Balassagyarmat, 2660 Balassagyarmat, Madách liget 15. Lh. 3. Fsz. 2.

Balassagyarmat, 2660 Balassagyarmat, Madách liget 15. Lh. 3. Fsz. 2.
50

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
28

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
28

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Csendes

Balassagyarmat, Csendes
50

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
16

Eladó házrész, Balassagyarmat, Csendes

Balassagyarmat, Csendes

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
36

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
36

Eladó üdülő, nyaraló, Balassagyarmat, Csendes

Balassagyarmat, Csendes
34

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat