Balassagyarmati eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

84

Ezen az oldalon a Balassagyarmaton található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balassagyarmat Nógrád megyében, az Ipoly folyó bal partján, Nógrádi-medencében, a szlovák határ mentén helyezkedik el. Területén áthalad a 22-es főút, melyről Vác és Salgótarján közelíthető meg, mindkét településtől 45 km-re fekszik. Nevezetes műemlékei a volt Megyeháza épülete, mely 1753-ban laktanyának épült. A Megyei börtön, mely 1842-45 között épült késő klasszicista stílusban és az izraelita temető. Műemlék jellegű épületei a Római Katolikus Plébániatemplom, melyet 1740-46 között építettek. Látnivalói a Pannónia Motorkerékpár Múzeum és a kortárs magyar képzőművészeti Képtár. A város több híres irodalmi személyiséggel is büszkélkedhet, itt született Szabó Lőrinc, Mikszáth Kálmán és Madách Imre is. Irodalmáraink a legkülönbözőbb neveket adták szeretett szülővárosuknak, Szabó Lőrinc „tündérváros”-nak, Mikszáth Kálmán „Palócország fővárosá”-nak és „görbeország”-nak is nevezte a várost. Balassagyarmat megkapta a Civitas Fortissima (Legbátrabb Város) kitüntető címet is, mikor 1919. január 29-én, a magyar katonák, fegyvert fogó polgárok és vasutasok felszabadították az idegen uralom alól. A város lakosainak és az idelátogatóknak a Nyírjesi üdülőterület természetvédett tórendszere és a Strandfürdő nyújt felüdülést. Rendezvényei közül említésre méltóak a Szent Anna Napi Palóc búcsú, a Sörfesztivál, a Palóc Triatlon, a Nemzetközi Muzsikustábor, valamint a Rock Táncház. Családi házat keres Balassagyarmaton? Csendes környezetben számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres? A Rákóczi utca lakásai Önre várnak. Indítsa el vállalkozását Balassagyarmaton! A város déli részén eladó telephelyeket, raktárakat és gyárépületeket találhat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 7 középiskola található.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balassagyarmati ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

3 szintes családi ház Balassagyarmaton ELADÓ

Balassagyarmat, Balassagyarmat
5

Eladó Balassagyarmaton 3825 m2-es gyártócsarnok

Balassagyarmat
19

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Éger út

Balassagyarmat, Éger út

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
24

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
4

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
24

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált

Szarvasmarha telep eladó

Balassagyarmat
10

Eladó panellakás, Balassagyarmat

Balassagyarmat
10

Eladó panellakás, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
23

Eladó sorház, Balassagyarmat, Kertváros

Balassagyarmat, Kertváros
13

Balassagyarmat, Mellék utca, 120 m²-es, családi ház, 3 szobás, jó állapotú, gázcirkó fűtés

Balassagyarmat, Mellék utca
18

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Civitas Fortissima tér

Balassagyarmat, Civitas Fortissima tér
12

Eladó üzlet, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
18

Eladó ikerház, Balassagyarmat, Frekventált

Balassagyarmat, Frekventált
22

Eladó polgári stílusú lakóház Balassagyarmaton a Zrínyi u.-ban.

Balassagyarmat, Központhoz közel, Zrínyi u.11.
16

Eladó üzlet, Balassagyarmat, frekventált

Balassagyarmat, frekventált
50

Eladó családi ház, Balassagyarmat

Balassagyarmat
50

Eladó családi ház, Balassagyarmat, Nyugodt

Balassagyarmat, Nyugodt
32

Balassagyarmat, Vasút közelében, 160 m²-es, ikerház, 4 szobás, átlagos állapotú, gázcirkó fűtés

Balassagyarmat, Vasút közelében