Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Balassagyarmati eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 72

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Balassagyarmaton található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balassagyarmat Nógrád megyében, az Ipoly folyó bal partján, Nógrádi-medencében, a szlovák határ mentén helyezkedik el. Területén áthalad a 22-es főút, melyről Vác és Salgótarján közelíthető meg, mindkét településtől 45 km-re fekszik. Nevezetes műemlékei a volt Megyeháza épülete, mely 1753-ban laktanyának épült. A Megyei börtön, mely 1842-45 között épült késő klasszicista stílusban és az izraelita temető. Műemlék jellegű épületei a Római Katolikus Plébániatemplom, melyet 1740-46 között építettek. Látnivalói a Pannónia Motorkerékpár Múzeum és a kortárs magyar képzőművészeti Képtár. A város több híres irodalmi személyiséggel is büszkélkedhet, itt született Szabó Lőrinc, Mikszáth Kálmán és Madách Imre is. Irodalmáraink a legkülönbözőbb neveket adták szeretett szülővárosuknak, Szabó Lőrinc „tündérváros”-nak, Mikszáth Kálmán „Palócország fővárosá”-nak és „görbeország”-nak is nevezte a várost. Balassagyarmat megkapta a Civitas Fortissima (Legbátrabb Város) kitüntető címet is, mikor 1919. január 29-én, a magyar katonák, fegyvert fogó polgárok és vasutasok felszabadították az idegen uralom alól. A város lakosainak és az idelátogatóknak a Nyírjesi üdülőterület természetvédett tórendszere és a Strandfürdő nyújt felüdülést. Rendezvényei közül említésre méltóak a Szent Anna Napi Palóc búcsú, a Sörfesztivál, a Palóc Triatlon, a Nemzetközi Muzsikustábor, valamint a Rock Táncház. Családi házat keres Balassagyarmaton? Csendes környezetben számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres? A Rákóczi utca lakásai Önre várnak. Indítsa el vállalkozását Balassagyarmaton! A város déli részén eladó telephelyeket, raktárakat és gyárépületeket találhat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 7 középiskola található.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balassagyarmati ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.