Ingatlanok Baja

Találati lista:

343

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Baján megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Baja városrészeire, Belváros, Dunafürdő, Istvánmegye, Szentjános, Rókusváros, Józsefváros, Katonaváros, Kiscsávoly, Szállásváros, Homokváros.
Baja a Duna magyarországi szakaszának egyik legjelentősebb folyami kikötővárosa. Életében mindig is meghatározó szerepet játszott a víz. Duna-hídja jelentős közúti és vasúti átkelőhely. Környéke hazánk legszebb természeti tája közé sorolható, hiszen, Gemenc 1996 óta nemzeti park. A városba látogatókat számos program várja, hódolhatnak szenvedélyüknek a fürdőzés, horgászat, vízi sportok kedvelői, továbbá erdei kisvonatozásra, sétahajózásra is nyílik lehetőség. Nemzetközi hírű a Bajai Halfőző Fesztivál.
Találja meg álmai otthonát Baján! Téglalakást, albérletet keres? Akár a Belvárosban, a Szentháromság tér közelében is megtalálhatja. Újvárosi lakótelepen panellakások közül válogathat. Ha családjával a Dunához közel, csendes környéken képzelte el jövőjüket, számos eladó családi ház közül választhat. Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Baján.

10

Baja - Belvárosi lakás, újszerű állapotban, teljes bútorzattal!!

Baja
40

Baja - alvég (szállásváros városrész), két generációs családi ház!

Baja
8

Belváros közeli, vállalkozási célra alkalmas ingatlan!

Baja

Baja – Belváros, Felújított, Napkollektoros Ingatlan

Baja
10

Baja, belváros közeli téglaépítésű családi ház

Baja
9

Baján belvároshoz közeli, udvari házrész, kedvező áron eladó!!

Baja
5

Családi ház Baján, luxus kivitelben

Baja
10

Baja belváros, I. emeleti társasházi lakás eladó!

Baja
55

Baján, többféle hasznosításra alkalmas kétszintes ingatlan

Baja
12
16

Baja belváros, eladó társasházi lakás bútorozottan!!

Baja
22

Baja – alvég, eladó ikerház önálló helyrajzi számmal!

Baja
11

Baja, belváros szívében eladó társasházi lakás GARÁZZSAL, két erkéllyel!

Baja, Belváros
4

Baja - Józsefváros városrész, eladó családi ház

Baja
8

Baja belváros eladó lakás!

Baja
11

Baja alvég, önálló bejárattal rendelkező utcafronti házrész!

Baja, Alvég
10

Frekventált iparterületen található ipari ingatlan!

Baja