Hirdetés

Ingatlanok Baja

Találati lista:

259

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Baján megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Baja városrészeire, Belváros, Dunafürdő, Istvánmegye, Szentjános, Rókusváros, Józsefváros, Katonaváros, Kiscsávoly, Szállásváros, Homokváros.
Baja a Duna magyarországi szakaszának egyik legjelentősebb folyami kikötővárosa. Életében mindig is meghatározó szerepet játszott a víz. Duna-hídja jelentős közúti és vasúti átkelőhely. Környéke hazánk legszebb természeti tája közé sorolható, hiszen, Gemenc 1996 óta nemzeti park. A városba látogatókat számos program várja, hódolhatnak szenvedélyüknek a fürdőzés, horgászat, vízi sportok kedvelői, továbbá erdei kisvonatozásra, sétahajózásra is nyílik lehetőség. Nemzetközi hírű a Bajai Halfőző Fesztivál.
Találja meg álmai otthonát Baján! Téglalakást, albérletet keres? Akár a Belvárosban, a Szentháromság tér közelében is megtalálhatja. Újvárosi lakótelepen panellakások közül válogathat. Ha családjával a Dunához közel, csendes környéken képzelte el jövőjüket, számos eladó családi ház közül választhat. Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Baján.

20

Eladó családi ház, Baja, Felvégen

Baja, Felvégen

Baja belvárosában (Kossuth Lajos u.) eladó üzlethelyiség!!

Baja, belváros
Hirdetés
10

Karbantartott tégla építésű családi ház!

Baja
4

Baja belváros szívében eladó iroda!

Baja, Belváros

Eladó szőlőbirtok és pincészet!

Baja, Baja
6

Belváros közeli újonnan kialakított többféle hasznosításra alkalmas ingatlan!

Baja

Baja Szegedi út eladó ipari ingatlan!

Baja

Belváros frekventált helyen lévő ingatlan!

Baja
Hirdetés
10

Baja szűk belvárosában eladó ingatlan (iroda + lakás + 2db garázs)

Baja, Belváros
10

Baja belvárosában eladó lakás + 2 garázs!

Baja, Belváros

Belváros frekventált helyen lévő ingatlan!

Baja
6

Baja – Rókusváros városrész közelében kétszintes családi ház!

Baja, Rókusváros
6

Baja, Újvárosi lakótelepen erkélyes panelprogramos lakás!

Baja, Újvárosi lakótelep
Hirdetés

Baja alvégi részén eladó építésre alkalmas terület!

Baja
11

Baja eladó hétvégi ház nagy telekkel!

Baja