Ingatlanok Baja

Találati lista:

572

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Baján megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Baja városrészeire, Belváros, Dunafürdő, Istvánmegye, Szentjános, Rókusváros, Józsefváros, Katonaváros, Kiscsávoly, Szállásváros, Homokváros.
Baja a Duna magyarországi szakaszának egyik legjelentősebb folyami kikötővárosa. Életében mindig is meghatározó szerepet játszott a víz. Duna-hídja jelentős közúti és vasúti átkelőhely. Környéke hazánk legszebb természeti tája közé sorolható, hiszen, Gemenc 1996 óta nemzeti park. A városba látogatókat számos program várja, hódolhatnak szenvedélyüknek a fürdőzés, horgászat, vízi sportok kedvelői, továbbá erdei kisvonatozásra, sétahajózásra is nyílik lehetőség. Nemzetközi hírű a Bajai Halfőző Fesztivál.
Találja meg álmai otthonát Baján! Téglalakást, albérletet keres? Akár a Belvárosban, a Szentháromság tér közelében is megtalálhatja. Újvárosi lakótelepen panellakások közül válogathat. Ha családjával a Dunához közel, csendes környéken képzelte el jövőjüket, számos eladó családi ház közül választhat. Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Baján.

6

Eladó téglalakás, Baja

Baja

Eladó egyéb telek, Baja, Vazul utca

Baja, Vazul utca
3

Eladó hotel, panzió, Baja

Baja
3

Eladó családi ház, Baja, x

Baja, x
4

Eladó családi ház, Baja

Baja
3

Eladó családi ház, Baja, X

Baja, X
6

Eladó téglalakás, Baja, x

Baja, x
8

Eladó családi ház, Baja

Baja
2

Eladó ingatlanok, Baja, Baja közeli településen

Baja, Baja közeli településen
2

Eladó egyéb telek, Baja, Szőlő utca

Baja, Szőlő utca
8

Eladó családi ház, Baja, Mártonszállási út

Baja, Mártonszállási út

Eladó szántóföld, legelő, Baja

Baja
3

Baján irodahelyiség üzlethelyiség kiadó 42 nm Baja Iroda Üzlet

Baja, Baja, Deák F. utca 19/a
7

Eladó családi ház, Baja

Baja
4

Eladó üzlet, Baja, Frekventált helyen

Baja, Frekventált helyen

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Baja, x

Baja, x
6

Eladó családi ház, Baja, Mártonszállási út közelében

Baja, Mártonszállási út közelében
8

Eladó családi ház, Baja

Baja
4

Eladó téglalakás, Baja, Alvég

Baja, Alvég
6

Eladó családi ház, Baja, Kiscsávoly

Baja, Kiscsávoly