Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Alsóörsön

Találati lista: 66

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a alsóörsi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Alsóörs a Balaton keleti medencéjének északi partján, a Somlyó-hegy oldalára épült, korábban élesen elkülönült a fürdőteleptől, de mára már teljesen összeépült. Az itt bányászott permi vöröskőből épült parasztházak, és a római kori alapfalakra épült borházak és pincék sajátságos hangulatot adnak ennek az ősközségnek, melynek lankáin kezdődik a csopaki borvidék. Az évszázadok alatt kialakult, három tereplépcsőre épült település, minden lépcsőjén látványosságok tárulnak elénk. Az elsőn láthatjuk az észak Balaton-part legszebb fekvésű temetőjét, antik sírkövekkel. A másodikon a XIII. században épült református templomot. Míg a harmadikon, a falu lenyűgöző kilátáspontján, Magyarország legrégebbi, gótikus, kisnemesi udvarházát, az úgynevezett török házat. További látnivalói a Csere-hegyi kilátó, mely 1935-ben épült és a Bakonyt, a Balaton-felvidéket, a tópartot és a somogyi dombokat is látni lehet tetejéről, valamint a Rauscher-pince, melyet Eötvös Károly is többször felkeresett. A kikötőben látható a Balatoni gőzhajózás emlékműve, egy horgony, mely az 1846-ban először itt kikötött Kisfaludy gőzhajónak állít emléket. A község legismertebb rendezvénye a Harley Davidson motoros fesztivál, de a falu határában egykor üzemelt vörös homokkő bánya szabadtéri színpadának előadásai is sok látogatót vonzanak. Alsóörsön szeretne pihenni? A vízparthoz közel üdülőket, nyaralókat és családi házakat egyaránt találhat. Földet, telket vásárolna? Hegyoldalban szőlőtermesztésre alkalmas telkeket, lovardát és legelőt is vásárolhat. Vendéglátással szeretne foglalkozni? Eladó éttermek és kiadó büfék között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget alsóörsi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.