Eladó és kiadó ingatlanok Algyőn

Találati lista:

48

Itt találhatóak a algyői ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Algyő Szeged mellett, a Duna-Tisza közötti hátságon fekvő település. Korábban Szeged része volt, elszakadásáról népszavazással döntöttek. A települést átszeli a Tisza, valamint a Szegedet Hódmezővásárhellyel és Békéscsabával összekötő 47-es főút, továbbá a Szeged-Békéscsaba vasútvonal, ennek köszönhetően mind közúti, mind vasúti híddal rendelkezik a Tiszán. Legrégebbi építészeti emléke a Szent Anna templom, mely barokk sisakja kivételével a középkorból származik, építésének idejét a XIV. század és a XV. század vége közötti időszakra becsülik. Másik nevezetessége a Süli András ház, aki az egyik legjelentősebb parasztfestő volt Magyarországon. További nevezetességei a Tájház, melyet az egykori kovácsműhelyben alakítottak ki, és az Algyői Turisztikai Központ. Algyő fürdője a Borbála fürdő, melynek vizét 2009-ben gyógyvízzé nyilvánították, élménymedencével, tanmedencével és pancsolóval is várja a kikapcsolódni vágyókat. Családi házat szeretne vásárolni Algyőn? A Borbála fürdőhöz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres Szegedtől nem messze? A Bartók Béla utcában biztosan megtalálja leendő otthonát. Vállalkozást szeretne indítani? Algyőn számtalan telephelyet, raktárt is találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget algyői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Kiváló befektetési lehetőség! Algyőn telek eladó!

Algyő
10

Algyői zárt kert....

Algyő
3

Mezőgazdasági terület Algyő környékén eladó

Algyő
11

Eladó családi ház Algyőn!

Algyő
12

Algyőn kiváló állapotú ikerház eladó!

Algyő
9

Családi ház Algyő

Algyő
2

Telek Algyőn

Algyő
11

Családi ház Algyő központjában

Algyő
2

Eladó telek Algyőn!

Algyő

Algyő közeli szántóföldek!

Algyő

Algyő-Tápai rét közelében tanyás ingatlan Eladó!

Algyő
10

Eladó ház Algyőn

Algyő
3

Kiváló telek Algyőn

Algyő
3

Algyői telek eladó

Algyő
2

Zárt kerti telek Algyőn

Algyő
8

Eladó Vendéglátó helyiség Algyőn!

Algyő
8

Eladó családi ház Algyőn!

Algyő
4

Eladó ipari telek, Algyő

Algyő
22

Eladó családi ház, Algyő, Keszeg utca

Algyő, Keszeg utca
19

Algyői úti ipartelep új irodaházzal eladó

Algyő