Eladó és kiadó ingatlanok Algyőn

Találati lista:

70

Itt találhatóak a algyői ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Algyő Szeged mellett, a Duna-Tisza közötti hátságon fekvő település. Korábban Szeged része volt, elszakadásáról népszavazással döntöttek. A települést átszeli a Tisza, valamint a Szegedet Hódmezővásárhellyel és Békéscsabával összekötő 47-es főút, továbbá a Szeged-Békéscsaba vasútvonal, ennek köszönhetően mind közúti, mind vasúti híddal rendelkezik a Tiszán. Legrégebbi építészeti emléke a Szent Anna templom, mely barokk sisakja kivételével a középkorból származik, építésének idejét a XIV. század és a XV. század vége közötti időszakra becsülik. Másik nevezetessége a Süli András ház, aki az egyik legjelentősebb parasztfestő volt Magyarországon. További nevezetességei a Tájház, melyet az egykori kovácsműhelyben alakítottak ki, és az Algyői Turisztikai Központ. Algyő fürdője a Borbála fürdő, melynek vizét 2009-ben gyógyvízzé nyilvánították, élménymedencével, tanmedencével és pancsolóval is várja a kikapcsolódni vágyókat. Családi házat szeretne vásárolni Algyőn? A Borbála fürdőhöz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres Szegedtől nem messze? A Bartók Béla utcában biztosan megtalálja leendő otthonát. Vállalkozást szeretne indítani? Algyőn számtalan telephelyet, raktárt is találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget algyői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

22

Családi ház 10 000 nm-en !!!!

Algyő, Algyő
10

Algyői családi ház eladó

Algyő, Algyő
17

Eladó családi ház, Algyő, Algyő

Algyő, Algyő
16

Algyőn, kétgenerációs, felújított Családi ház Eladó!

Algyő, Algyő
4

Eladó ipari telek, Algyő

Algyő
10

Szeged mellett Algyőn Családi ház Eladó!

Algyő, Algyő
25

Algyői Rezidencia !

Algyő, Algyő
10

Ikerház Algyőn

Algyő
16

Családi ház, kezdőknek ?!?

Algyő, Algyő
10

Algyői Újszerű Családi Ház

Algyő, Algyő
15

Passziv ház akár CSOK-osoknak is !!

Algyő, Algyő
6

Passziv ház akár CSOK-osoknak is !!

Algyő, Algyő
22

Kiadó telephely új irodaházzal az algyői úton

Algyő
19

Algyői úti ipartelep új irodaházzal eladó

Algyő
10

Ikerház egyik fele eladó!

Algyő
15

Algyői ikerház jó paraméterekkel, eladó

Algyő
26

Nagy ház, Nagy telken, Mérsékelt áron !!!

Algyő, Algyő
15

Algyő központjában, kényelmes téglaház eladó!

Algyő, Algyő, Szőlő utca
15

Algyő belvárosának szívében igényesen felújított földszinti téglalakás eladó

Algyő, Belterület
18

Algyői lakás a fürdő közelében!

Algyő, Algyő