Eladó és kiadó ingatlanok Albertirsán

Találati lista:

319

Itt találhatóak a albertirsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Albertirsa a Duna–Tisza közi homokhátság és a Monor-Irsai dombság találkozásánál fekszik, északi határában folyik a Gerje-patak. Területén áthalad a 4-es főút és annak leágazása a 40-es főút, mely a 14 km-re fekvő Cegléddel köti össze. Vonattal a Budapest–Cegléd–Szolnok-vasútvonalon közelíthető meg. A város legrangosabb építészeti emléke a Szapáry-sírkápolna, melyet 1860 körül tervezett Ybl Miklós. Másik jelentős építészeti nevezetessége a Szeleczky- Szapáry-kastély, melyet a Szeleczky-család építtetett a XVII. században. Mára sajnos már csak a klasszicista kerítés egyik darabja és a kovácsoltvas, buzogánydíszes kapuszárny maradt meg. További nevezetes épülete a Faluház, mely a szlovák faluházak, tájházak csoportjába tartozik, és helytörténeti- és néprajzi gyűjtemény tekinthető meg benne. Albertirsa természeti adottságai kedveznek az idegenforgalomnak. Területén három védett természeti érték is található, a Dolina-Völgy, a Gyurgyalagos és a Hársas. A város gyógyvizű fürdője 1986. óta várja vendégeit. A Malom-Tónál pedig a horgászok hódolhatnak kedvtelésüknek. Családi házat, építési telket keres Albertirsán? A város központjában és a csendes kertvárosi részeken egyaránt számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Albertirsán, frekventált helyen eladó/kiadó éttermeket, vendéglőket talál. A városban 6 óvoda, 3 általános iskola és a Budakalászi Gimnázium Albertirsai Tagintézménye működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget albertirsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

2372

Albertirsa

Albertirsán gyönyörű, világos lakás kedvező áron kiadó 80000 Ft

Albertirsa
28

Eladó raktár, Albertirsa, Albertirsa

Albertirsa, Albertirsa
16

Albertirsán családi ház eladó

Albertirsa, Irsa
6

Albertirsa határában takaros kis tanya eladó

Albertirsa
16

Albertirsán kellemes családi fészek eladó

Albertirsa, Irsa
3

Albertirsán családi házként is funkcionáló ingatlan eladó

Albertirsa, Alberti
9

Albertirsán kellemes jó környéken tetőteres családi ház eladó

Albertirsa, Irsa
14

Albertirsán két házból álló zártkerti szőlős ingatlan eladó

Albertirsa, Alberti
11

Albertirsán állomáshoz közel takaros kis ház eladó

Albertirsa, Irsa
6

Albertirsán családi ház eladó

Albertirsa
11

Albertirsán nyaraló,ami egész évben lakhatóvá alakítható

Albertirsa
9

Albertirsa központjában családi ház eladó

Albertirsa
5

Albertirsa határában nagy területű,állattartásra alkalmas tanya eladó

Albertirsa
7

Albertirsán két házrészből álló ingatlan eladó

Albertirsa
9

Albertirsán felújított családi ház hozzá tartozó szántó területtel eladó

Albertirsa
20

Albertirsa határában szép kétgenerációs ingatlan eladó

Albertirsa, Irsa
24

Albertirsán tetőteres szép családi fészek eladó

Albertirsa, Irsa
3

Albertirsán felújítás alatt lévő lakóingatlan eladó

Albertirsa
10

Albertirsa határában nagy földterülettel tanya eladó

Albertirsa