Eladó és kiadó ingatlanok Agárdon

Találati lista:

27

Itt találhatóak a agárdi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Agárd a Velencei-tó partján elterülő Gárdony település része, az 1970-es évekig önálló település volt. Vasúton, a Budapest–Székesfehérvár vonalon, közúton, a 7-es főúton közelíthető meg. Agárd elsősorban a Velencei-tó közelségével vonzza a turistákat. Sajátossága az itt kialakított Popstrand, ahol már 37 éve táncolhatnak színvonalas koncerteken, közvetlenül a tó partján a könnyűzene kedvelői. Néhány éve újdonság, hogy már nem csak nyáron, hanem télen is tartanak koncerteket itt, Magyarország legnagyobb jégpályáján. A strandokon kívül az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő is várja a fürdőzni vágyókat gyógy-, termál- és élménymedencékkel, valamint szaunával. A Fürdő közelében található híres Agárdi Pálinkafőzdében a környék legjobb pálinkáit kóstolhatják az idelátogatók, míg a Velencei-tavi Borút agárdi pincéiben a környék kiváló borait ízlelhetik meg a vendégek. A Velencei-tavi Hal- Vad- Bor- és Pálinkafesztivál pedig kétségkívül Agárd legnagyobb és legismertebb rendezvénye. A település híres szülötte Gárdonyi Géza, kinek agárdpusztai szülőházában alakították ki a Gárdonyi Géza Emlékházat. Az épület mellett álló Rönkvár az Egri vár kicsinyített mása. A település református temploma 1937-ben épült, a falára felfuttatott borostyán miatt a Velencei-tó \"elvarázsolt kastélyá\"-nak is szokták nevezni. Agárd legnevezetesebb műemléke az Agárdpusztán található Nádasdy-kastély, mely jelenleg a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiának ad otthont. Családi házat keres Agárdon? A központban, vagy családi házas övezetben, a parkerdő vagy a termálfürdő közelében is megtalálhatja álmai otthonát. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A központban és a termálfürdő közelében is számtalan ingatlan közül válogathat. Az agárdi településrészen 1 általános iskola, gimnázium és alapfokú művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget agárdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Agárdon eladó családi ház!

Agárd
20

Agárdon eladó 3 szoba nappalis családi ház autószerelő műhellyel!

Agárd, Kinizsi u.5
9

Agárdon a Parkerdő és a termál közelében kis nyaraló

Agárd
15

Agárd csendes, békés környékén, 140 nm es ház

Agárd
11

Agárdon kis garzon ! Befektetőnek !

Agárd
7

Agárdon 100m-es üzlethelyiség

Agárd
25

Agárd, Hidegkuti utca, 120 m²-es, 2 generációs, üdülő, 4 szobás, jó állapotú, gázcirkó fűtés

Agárd, Hidegkuti utca

AGÁRDON ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK

Agárd
13

AGÁRDON SORHÁZ ELADÓ

Agárd
3

Agárdon 10 szobás, külső medencés panzió 720 m2-es telken eladó

Agárd
6

Agárdon 100m-es üzlethelyiség

Agárd

Agárdon nappalis, 3 félszobás, jó állapotú nyaraló

Agárd

Agárdon nappalis, 3 félszobás, jó állapotú nyaraló

Agárd
5

Agárdon 100m-es üzlethelyiség

Agárd

Társasház építése alkalmas telek a tó közlében!

Agárd
18

Agárdon, 157 m2 lakóterű 2 szintes téglaépítésű klímás sorház eladó!

Agárd, Agárd-Gárdony

AGÁRDON ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK

Agárd
27

AGÁRDON KIADÓ ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZ

Agárd

Eladó építési telek, Agárd

Agárd