Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Abonyban

Találati lista: 34

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a abonyi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Abony a Duna-Tisza közében, Cegléd és Szolnok között félúton, a 4-es számú főút mentén található település. Közúton a 4-es és a 40-es főúton, vasúton a Budapest – Cegléd – Szolnok – Debrecen – Záhony vonalon közelíthető meg. A város nevezetessége, két tornya, melyeknek tövében nyaranta színi előadásokat és fúvószenekari koncerteket is rendeznek. A Szent István Római Katolikus Templom 1773-ban, míg a Református templom 1785-ben épült. A település új jelképe a Kinizsi Városkapu, melyet a közelmúltban építettek fel a város Főterén. A városban számos műemlék kúria található, közülük a Kazinczy Kúriát már felújították, benne Kazinczy Ferenc emlékére termet rendeztek be és a költő szobra is megtalálható parkjában. A város egykori tanyagazdálkodásának eszközeit és a paraszti élethez kapcsolódó eltűnőben lévő kismesterségek használati tárgyait hivatott bemutatni az Abonyi Lajos Falumúzeum. Abonyban pezsgő kulturális élet folyik, rendszeresen szerveznek fúvószenekari találkozókat és kiállításokat képzőművészeti alkotásokból vagy vadásztrófeákból. A szabadidő kellemes eltöltését szolgálja a város három horgásztava, az Abonyi Állat és Szabadidő park, illetve az Abonyi Strandfürdő kis- és nagymedencéjével, gyógymedencéjével. Családi házat keres Abonyban? A város központjában és csendes, de rendezett mellékutcákban is megtalálhatja a megfelelő ingatlant. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen is találhat építési telkeket. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és egy zeneiskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget abonyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.