Eladó és kiadó ingatlanok Abonyban

Találati lista:

46

Ezen az oldalon a abonyi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Abony a Duna-Tisza közében, Cegléd és Szolnok között félúton, a 4-es számú főút mentén található település. Közúton a 4-es és a 40-es főúton, vasúton a Budapest – Cegléd – Szolnok – Debrecen – Záhony vonalon közelíthető meg. A város nevezetessége, két tornya, melyeknek tövében nyaranta színi előadásokat és fúvószenekari koncerteket is rendeznek. A Szent István Római Katolikus Templom 1773-ban, míg a Református templom 1785-ben épült. A település új jelképe a Kinizsi Városkapu, melyet a közelmúltban építettek fel a város Főterén. A városban számos műemlék kúria található, közülük a Kazinczy Kúriát már felújították, benne Kazinczy Ferenc emlékére termet rendeztek be és a költő szobra is megtalálható parkjában. A város egykori tanyagazdálkodásának eszközeit és a paraszti élethez kapcsolódó eltűnőben lévő kismesterségek használati tárgyait hivatott bemutatni az Abonyi Lajos Falumúzeum. Abonyban pezsgő kulturális élet folyik, rendszeresen szerveznek fúvószenekari találkozókat és kiállításokat képzőművészeti alkotásokból vagy vadásztrófeákból. A szabadidő kellemes eltöltését szolgálja a város három horgásztava, az Abonyi Állat és Szabadidő park, illetve az Abonyi Strandfürdő kis- és nagymedencéjével, gyógymedencéjével. Családi házat keres Abonyban? A város központjában és csendes, de rendezett mellékutcákban is megtalálhatja a megfelelő ingatlant. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen is találhat építési telkeket. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és egy zeneiskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget abonyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Eladó Lakás, Abony

Abony, Belváros
28

Eladó Ház, Abony

Abony
5

Eladó Ház, Abony

Abony, Belváros

Eladó Telek, Abony

Abony, Temető környéke
7

Eladó Ház, Abony

Abony
7

Eladó Üzlethelyiség, Abony

Abony, Városközpont

Eladó Telek, Abony

Abony, Városközpont
12

Eladó Üzlethelyiség, Abony

Abony

Eladó Telek, Abony

Abony, Vasútállomás
7

Eladó ház, 2740 Abony, Városközpont

Abony, Központ
7

Eladó Ház, Abony

Abony, Vásártér
34

Eladó az Abony mellett található Tuti horgásztó!

Abony
17

Eladó Családi ház, Abony, Városközpont, Kisfaludy Károly utca, 90nm, 13900000 Ft

Abony, Városközpont, Kisfaludy Károly utca
9

Eladó családi ház Abonyban!

Abony
3

Eladó építési telek Abonyban!

Abony
24

ELADÓ CSALÁDI HÁZ külön garzonnal ABONYBAN

Abony
19

Nagy kerttel CSALÁDI HÁZ ELADÓ ABONYBAN

Abony
6

Felújítást igénylő CSALÁDI HÁZ ELADÓ ABONYBAN

Abony
8

Kellemes, barátságos CSALÁDI HÁZ eladó ABONYBAN!

Abony
15

Eladó családi ház, Abony, Wesselényi Miklós

Abony, Wesselényi Miklós