Abádszalóki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

17

Ezen az oldalon a Abádszalókon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Abádszalók, a Tisza tavi nyár fővárosa a Tiszafüred-kunhegyesi - sík peremén, a Tisza-tó legnagyobb öble mellett, terül el, Tiszafüredtől 24, Szolnoktól 75 km-re. Tiszafüred felől a 34-es főúton közelíthető meg, vasúton a Kisújszállás-Kál-Kápolna vonalon érhető el. Legfőbb turisztikai vonzerejét a Tisza-tó adja. Abádszalókra jellemző, hogy a Tisza-tavi települések közül itt a legpezsgőbb az élet, disco-k, koncertek, szabadtéri programok és vízisportok garantálják a mozgalmas Tisza-tavi üdülést. A vizisportokon belül a vízisí, a vízi banán, a jet-ski, a vízi bob, a vízi bicikli, a kajakozás és az óriás csúszda közül választhat az idelátogató. Legjelentősebb látnivalói a Szent Kereszt Felmagasztalása - Katolikus Plébánia, mely 1774-ben épült. A Református Templom a korábbi fatemplom helyén épült 1789-ben. Az Abádi Major Minifalva a Tisza-menti régi falusi épületek kicsinyített másait mutatja be. A Babamúzeum és Faluházban a népviseletbe öltöztetett babákon kívül, egyéb néprajzi emlékek is megtekinthetők. Pihenjen Abádszalókon! A Tisza-tó közelében üdülőtelkek, üdülők és családi házak között válogathat. Üzletet szeretne nyitni Abádszalókon? A város központjában eladó és kiadó üzlethelyiségek várják. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen abádszalóki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
10

Tisza tó közelében apartmanoztatásra is ideális házak eladók!

Abádszalók
5

Eladó Abádszalókon Fejlesztési terület !

Abádszalók
8

Eladó építési telek Abádszalókon!

Abádszalók
31

Nyugati minőség a Tisza tónál! Cégek-üdülőnek??!!

Abádszalók
11

Kellemes nyaraló Abádszalókon!

Abádszalók
2

Eladó üdülő, nyaraló, Abádszalók

Abádszalók
17

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
3

Tisza-tónál1290 m²-es üdülőövezeti telek eladó

Abádszalók, Bibic u.
14

Eladó családi ház, Abádszalók, Központ

Abádszalók, Központ

Abádszalókon 500 m2-es építési telek 1 M Ft irányáron eladó!

Abádszalók
17

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
9

Eladó üdülő, nyaraló, Abádszalók

Abádszalók
13

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
13

Eladó családi ház, Abádszalók, csendes

Abádszalók, csendes
11

Eladó családi ház, Abádszalók, Csendes

Abádszalók, Csendes
8

Eladó építési telek, Abádszalók, Abádszalókon-Ezüstkalász utcán

Abádszalók, Abádszalókon-Ezüstkalász utcán