Abádszalóki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

16

Ezen az oldalon a Abádszalókon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Abádszalók, a Tisza tavi nyár fővárosa a Tiszafüred-kunhegyesi - sík peremén, a Tisza-tó legnagyobb öble mellett, terül el, Tiszafüredtől 24, Szolnoktól 75 km-re. Tiszafüred felől a 34-es főúton közelíthető meg, vasúton a Kisújszállás-Kál-Kápolna vonalon érhető el. Legfőbb turisztikai vonzerejét a Tisza-tó adja. Abádszalókra jellemző, hogy a Tisza-tavi települések közül itt a legpezsgőbb az élet, disco-k, koncertek, szabadtéri programok és vízisportok garantálják a mozgalmas Tisza-tavi üdülést. A vizisportokon belül a vízisí, a vízi banán, a jet-ski, a vízi bob, a vízi bicikli, a kajakozás és az óriás csúszda közül választhat az idelátogató. Legjelentősebb látnivalói a Szent Kereszt Felmagasztalása - Katolikus Plébánia, mely 1774-ben épült. A Református Templom a korábbi fatemplom helyén épült 1789-ben. Az Abádi Major Minifalva a Tisza-menti régi falusi épületek kicsinyített másait mutatja be. A Babamúzeum és Faluházban a népviseletbe öltöztetett babákon kívül, egyéb néprajzi emlékek is megtekinthetők. Pihenjen Abádszalókon! A Tisza-tó közelében üdülőtelkek, üdülők és családi házak között válogathat. Üzletet szeretne nyitni Abádszalókon? A város központjában eladó és kiadó üzlethelyiségek várják. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen abádszalóki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Tisza tó közelében apartmanoztatásra is ideális házak eladók!

Abádszalók
5

Eladó Abádszalókon Fejlesztési terület !

Abádszalók
3

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
14

Eladó családi ház, Abádszalók, Központ

Abádszalók, Központ

Abádszalókon 500 m2-es építési telek 1 M Ft irányáron eladó!

Abádszalók
17

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
3

Eladó családi ház, Abádszalók, István Király út

Abádszalók, István Király út
9

Eladó üdülő, nyaraló, Abádszalók

Abádszalók
3

Eladó építési telek, Abádszalók

Abádszalók
7

Eladó építési telek, Abádszalók

Abádszalók
13

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
13

Eladó családi ház, Abádszalók, csendes

Abádszalók, csendes

Eladó családi ház, Abádszalók

Abádszalók
11

Eladó családi ház, Abádszalók, Csendes

Abádszalók, Csendes
8

Eladó építési telek, Abádszalók, Abádszalókon-Ezüstkalász utcán

Abádszalók, Abádszalókon-Ezüstkalász utcán
11

Abádszalókon eladó kis családiház nagy telekkel !

Abádszalók