Eladó és kiadó ingatlanok Zalakaroson

Találati lista:

220

Itt találhatóak a zalakarosi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Zalakaros a Kis-Balatontól délre, Keszthely és Nagykanizsa között fekszik. Elsősorban gyógyfürdőjéről nevezetes, a Gránit Gyógy- és Termálfürdő 45 éve nyújt gyógyulási lehetőséget az idelátogatóknak. A Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést szolgálják egyszerre. Legnevezetesebb látnivalói az Ófaluban található Szent Anna templom, melyet egy 13. századi templom helyén építettek 1866-ban, a Szőlőhegy Pincesor, mely műemléki védettséget élvez, Szent István és Boldog Gizella szobra, mely a Milleneumra készült és a Kilátó melyből a vulkanikus hegyekre, a Kis-Balatonra és a Balatonra is ellátni. Zalakaros kiváló lehetőséget nyújt az aktív turizmus kedvelőinek, a városban és környékén lehetőség nyílik kirándulásra, kerékpározásra, teniszezésre, focizásra, a Behiák puszta lovardában lovaglásra, sétarepülésre, hőlégballonozásra, vagy akár sárkányrepülésre is. A város legjelentősebb rendezvényei a Tour de Zalakaros kerékpárverseny, a Copacabana Caros Latin napok, a Zalakarosi Bornapok, a Szüreti Szőlőkapkodó és a Tök Jó Zalakaroson. Családi házat keres Zalakaroson? A fürdő közelében, vagy akár csendes zöldövezeti részen, apartmanként is használható ingatlanok várják. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A fürdő közelében, vagy csendes utcákban egyaránt megtalálhatja álmai nyaralóját. Téglalakást szeretne? A központban, a fürdő közelében számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Frekventált helyen fekvő hotelek, panziók és éttermek közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget zalakarosi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó családi ház, Zalakaros, Fürdő mellett

Zalakaros, Fürdő mellett
8

Üdülőingatlan a zalakarosi termálfürdő közvetlen közelében.

Zalakaros
23

Üdülőingatlan a zalakarosi termálfürdő közvetlen közelében, csodálatos természeti környezetben

Zalakaros
19

Családi ház apartmanokkal Zalakaroson, a centrumhoz közel

Zalakaros

Eladó a legendás hírű „Viktória” Vendégház Zalakaroson

Zalakaros
10

Eladó családi ház, Zalakaros

Zalakaros

Eladó családi ház, Zalakaros

Zalakaros
15

Zalakarosban 1 éves ház, 2 x 114 m2, befejezendő

Zalakaros
15

Zalakarosban 1+2 fél szobás+nappalis, kellemes, olcsó nyaraló!

Zalakaros
15

5 szoba + nappali, 144 m2 lakótér!

Zalakaros
15

Zalakarosban 5 + 1 fél szobás + nappalis, 140 m2-es nyaraló !

Zalakaros
24

Zalakarosban 4 egész + 4 fél szobás + 2 nappalis, 6 fürdőszobás, 220 m2-es ház

Zalakaros
27

Zalakarosi családi ház 24 szobával szálásadásra

Zalakaros
50

Zalakaroson a volt Panoráma Borozó-Panzió eladó

Zalakaros
12

Elvehetetlen panorámával lakható zártkerti ház eladó

Zalakaros
8

Zalakaroson erdő jó helyen jó áron

Zalakaros
7

Eladó hétvégi ház, Zalakaros

Zalakaros

Eladó hétvégi ház, Zalakaros

Zalakaros
5

Eladó üdülő, nyaraló, Zalakaros

Zalakaros