Eladó és kiadó ingatlanok Zalakaroson

Találati lista:

222

Itt találhatóak a zalakarosi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Zalakaros a Kis-Balatontól délre, Keszthely és Nagykanizsa között fekszik. Elsősorban gyógyfürdőjéről nevezetes, a Gránit Gyógy- és Termálfürdő 45 éve nyújt gyógyulási lehetőséget az idelátogatóknak. A Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést szolgálják egyszerre. Legnevezetesebb látnivalói az Ófaluban található Szent Anna templom, melyet egy 13. századi templom helyén építettek 1866-ban, a Szőlőhegy Pincesor, mely műemléki védettséget élvez, Szent István és Boldog Gizella szobra, mely a Milleneumra készült és a Kilátó melyből a vulkanikus hegyekre, a Kis-Balatonra és a Balatonra is ellátni. Zalakaros kiváló lehetőséget nyújt az aktív turizmus kedvelőinek, a városban és környékén lehetőség nyílik kirándulásra, kerékpározásra, teniszezésre, focizásra, a Behiák puszta lovardában lovaglásra, sétarepülésre, hőlégballonozásra, vagy akár sárkányrepülésre is. A város legjelentősebb rendezvényei a Tour de Zalakaros kerékpárverseny, a Copacabana Caros Latin napok, a Zalakarosi Bornapok, a Szüreti Szőlőkapkodó és a Tök Jó Zalakaroson. Családi házat keres Zalakaroson? A fürdő közelében, vagy akár csendes zöldövezeti részen, apartmanként is használható ingatlanok várják. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A fürdő közelében, vagy csendes utcákban egyaránt megtalálhatja álmai nyaralóját. Téglalakást szeretne? A központban, a fürdő közelében számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Frekventált helyen fekvő hotelek, panziók és éttermek közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget zalakarosi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó hotel, panzió, Zalakaros

Zalakaros
13

Eladó családi ház, Zalakaros, Csalogány utca

Zalakaros, Csalogány utca
9

Eladó üdülő, nyaraló, Zalakaros, Zalakaros

Zalakaros, Zalakaros
4

Eladó üzlet, Zalakaros, Zalakaros

Zalakaros, Zalakaros
23

Eladó üdülő, nyaraló, Zalakaros, Zalakaros

Zalakaros, Zalakaros
17

Eladó családi ház, Zalakaros, Zalakaros

Zalakaros, Zalakaros
4

Zalakaroson a termálfürdőtől 500 m-re panorámás, közművesített építési telek eladó!

Zalakaros
14

Zalakaros egyik legszebb utcájában, a termálfürdőtől 500 m-re igényesen felújított családi hát eladó!

Zalakaros
23

Családi apartmanház Zalakaros szívében

Zalakaros
31

Kényelem felső fokon

Zalakaros
12

Elvehetetlen panorámával lakható zártkerti ház eladó

Zalakaros
8

Zalakaroson erdő jó helyen jó áron

Zalakaros
50

Zalakaroson a volt Panoráma Borozó-Panzió eladó

Zalakaros
13

Zalakarosi minőségi panzió eladó

Zalakaros
13

Befektetés, vagy üzlet? - eladó termálszálloda építésére alkalmas telek Zalakaroson.

Zalakaros
10

Eladó családi ház, Zalakaros

Zalakaros
10

Zalakaroson kitűnő állagú hétvégi ház, szőlővel, gyümölcsössel

Zalakaros
16

Zalakaros csendes részén Családi ház + 1. Apartman!

Zalakaros, Zalakaros
19

Zalakaroson, 24 szobás Családi ház, Apartmanház bejáratott vendég körrel.

Zalakaros, Zalakaros
7

Eladó üdülő, nyaraló, Zalakaros

Zalakaros