Ingatlanok Zalaegerszeg

Találati lista:

741

Ezen az oldalon a Zalaegerszegen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Zalaegerszeg alábbi városrészeire, Alsójánkahegy, Andráshida, Apátfa, Aquapark-termálfürdő, Avashegy, Bazita, Becsali, Bekeháza, Belváros, Besenyő, Botfa, Bozsok, Csács, Csácsi-hegy, Csácsbozok, Ebergény, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gólyadombi lakópark, Hatháza, Hidegmajor, Jánkahegy, Kertváros, Landorhegy, Nekeresd, Neszele, Ola, Páterdomb, Pózva, Ságod, Szanatórium, Vakaroshegy, Vizslapark, Vorhota, Zalabesenyő, Zrínyi úti Ipartelep. Zalaegerszeg Zala megye székhelye, országunk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa. Érdemes megtekinteni, a Gebárdi tavat és környékét, remek kikapcsolódás a strandolás és a vízi sportok kedvelőinek. Itt található az ország egyetlen Olajipari Múzeuma is. Évente több ezer látogatója van az AquaCity Vízicsúszda és Élményparknak, mely a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. Ha a munkája Zalaegerszegre szólítja és albérletet vagy lakást keres, érdemes megtekinteni a város ingatlankínálatát. Téglaépítésű lakást találhat Landorhegyen vagy Olai városrészben melynek előnye, hogy bevásárlóközponthoz közel találhatók, de a belvárosban akár egyedi, akár központi fűtéses lakást is választhat. Ha lakóparkban szeretne élni, Andráshegyen keressen. Landorhegyen nem csak téglaépítésű lakásból nagy a választék, hanem panellakásból is. A városrész kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda és iskola is megtalálható, mely nem elhanyagolható tényező, ha családjával költözne ide. Ha albérletet keres, érdemes a panellakás kínálatot megtekinteni a Belvárosban és a Kertvárosban is. Ha kertes házat tervez vásárolni, csendes zöldövezeti rész Nekeresd városrész. Ságodon közel a várostól, a termálfürdő közelében nyugodt kis forgalmú városrészben ideális otthonra lelhet. Becsalihegyen sok panorámás családi házat kínálnak. Zalaegerszegen 17 óvoda, 12 általános iskola, 11 középiskola, továbbá a környező városok felsőoktatási intézményeinek kihelyezett tagozata működnek.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Zalaegerszegen a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Lőrinc Barát utca 33

Zalaegerszeg, Lőrinc Barát utca 33
16

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Frekventált, belvárosi

Zalaegerszeg, Frekventált, belvárosi
16

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Frekventált, belvárosi

Zalaegerszeg, Frekventált, belvárosi
10

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca

Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca
11

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg, Belváros
5

Az Osztrák alpokra néző örök panorámás telek eladó Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, Bazita
4

Új befektető, új kivitelező, magasabb minőség....

Zalaegerszeg, Belváros
3

Gyönyörű, zöld panorámás építési telek eladó

Zalaegerszeg, Gálafej
8

Lakható hétvégi ház lakáscserével

Zalaegerszeg, Gógánhegy
6

Zalaegerszegi, belvárosi üzlet eladó.

Zalaegerszeg, Belváros
4

Túl a csúcson!

Zalaegerszeg, Csácsi hegy
8

Zalaegerszegi üzlethelyiség, sokoldalú kihasználhatósággal eladó!

Zalaegerszeg
2

Bagodi ipari ingatlan kitűnő paraméterekkel eladó ! ! !

Zalaegerszeg
11

Teremtse meg álmai otthonát Bagodban! Bagodi telek eladó!

Zalaegerszeg
2

Belvárosi iroda forgalmas helyen kiadó!!!

Zalaegerszeg, Belváros
28

Családi ház,Zalaegerszeg peremén,két külön lakrésszel

Zalaegerszeg, Pózva
9

Összközműves építési telek patakocskával

Zalaegerszeg, Ságod
8

Eladó telek Zalaegerszegen,csendes környezetben, az egerszeghegyi városrészben

Zalaegerszeg, Egerszeghegy
8

Eladó telek Zalaegerszegen,csendes környezetben, az egerszeghegyi városrészben

Zalaegerszeg, Egerszeghegy
8

Eladó telek Zalaegerszegen,csendes környezetben,az egerszeghegyi városrészben

Zalaegerszeg, Egerszeghegy