Ingatlanok Zalaegerszeg

Találati lista:

738

Ezen az oldalon a Zalaegerszegen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Zalaegerszeg alábbi városrészeire, Alsójánkahegy, Andráshida, Apátfa, Aquapark-termálfürdő, Avashegy, Bazita, Becsali, Bekeháza, Belváros, Besenyő, Botfa, Bozsok, Csács, Csácsi-hegy, Csácsbozok, Ebergény, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gólyadombi lakópark, Hatháza, Hidegmajor, Jánkahegy, Kertváros, Landorhegy, Nekeresd, Neszele, Ola, Páterdomb, Pózva, Ságod, Szanatórium, Vakaroshegy, Vizslapark, Vorhota, Zalabesenyő, Zrínyi úti Ipartelep. Zalaegerszeg Zala megye székhelye, országunk egyik legzöldebb, legvirágosabb városa. Érdemes megtekinteni, a Gebárdi tavat és környékét, remek kikapcsolódás a strandolás és a vízi sportok kedvelőinek. Itt található az ország egyetlen Olajipari Múzeuma is. Évente több ezer látogatója van az AquaCity Vízicsúszda és Élményparknak, mely a régió egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. Ha a munkája Zalaegerszegre szólítja és albérletet vagy lakást keres, érdemes megtekinteni a város ingatlankínálatát. Téglaépítésű lakást találhat Landorhegyen vagy Olai városrészben melynek előnye, hogy bevásárlóközponthoz közel találhatók, de a belvárosban akár egyedi, akár központi fűtéses lakást is választhat. Ha lakóparkban szeretne élni, Andráshegyen keressen. Landorhegyen nem csak téglaépítésű lakásból nagy a választék, hanem panellakásból is. A városrész kiváló infrastruktúrával rendelkezik, óvoda és iskola is megtalálható, mely nem elhanyagolható tényező, ha családjával költözne ide. Ha albérletet keres, érdemes a panellakás kínálatot megtekinteni a Belvárosban és a Kertvárosban is. Ha kertes házat tervez vásárolni, csendes zöldövezeti rész Nekeresd városrész. Ságodon közel a várostól, a termálfürdő közelében nyugodt kis forgalmú városrészben ideális otthonra lelhet. Becsalihegyen sok panorámás családi házat kínálnak. Zalaegerszegen 17 óvoda, 12 általános iskola, 11 középiskola, továbbá a környező városok felsőoktatási intézményeinek kihelyezett tagozata működnek.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Zalaegerszegen a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Zalaegerszegen zártkerti ingatlan nagy telekkel eladó!

Zalaegerszeg, Zalabesenyő
10

ZALAEGERSZEGEN TELJES FELÚJÍTÁST IGÉNYLŐ HÁZRÉSZ ELADÓ!

Zalaegerszeg, Belváros
9

ZALAEGERSZEGEN HÁZRÉSZ ELADÓ!

Zalaegerszeg, Belváros
15

Zalaegerszeg szomszédságában exklúzív családi ház eladó!

Zalaegerszeg, Pózva
5

ZALAEGERSZEGEN TAKAROS KIS LAKÁS ELADÓ!

Zalaegerszeg, Landorhegy
5

Zalaegerszegen ház vállalkozásra, panziónak eladó!

Zalaegerszeg, Belváros
7

ZALAEGERSZEGEN AJÁNLATTÉTELES LAKÁS ELADÓ A KISPEST UTCÁBAN!

Zalaegerszeg, Landorhegy
10

Zalaegerszegen belvárosi családi ház műhellyel eladó vagy lakásra cserélhető!

Zalaegerszeg, Belváros
3

ZALAEGERSZEGEN ÖRÖKPANORÁMÁS TELEK ELADÓ!

Zalaegerszeg, Ebergény
2

Eladó építési telek, Zalaegerszeg, Szellőháti utca

Zalaegerszeg, Szellőháti utca
2

Eladó építési telek, Zalaegerszeg, Szellőháti utca

Zalaegerszeg, Szellőháti utca
13

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Cserhegyi út

Zalaegerszeg, Cserhegyi út
5

Eladó téglalakás, Zalaegerszeg, Belváros

Zalaegerszeg, Belváros
5

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Botfa Fehérhegyi út

Zalaegerszeg, Botfa Fehérhegyi út
2

Eladó építési telek, Zalaegerszeg, Teskánd

Zalaegerszeg, Teskánd
14

Eladó családi ház, Zalaegerszeg, Liget utca

Zalaegerszeg, Liget utca
14

zöldövezeti

Zalaegerszeg, Csácsi hegy
29

Zalaegerszeg Becsali városrész családi ház eladó! Csend és nyugalom szigete.

Zalaegerszeg, Becsali
5

Az Osztrák alpokra néző örök panorámás telek eladó Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, Bazita
8

Lakható hétvégi ház lakáscserével

Zalaegerszeg, Gógánhegy